elven -> RE: Bebe siječanj - veljača... (4.6.2012 11:49:17)
|
weeee nisam jedina....bravo vjeverice....gardenija skidam ti kapu za izdajanje, ja sam sa curkom tako radila, ali u konačnici je završilo kao kod dianchy....samo ona nije htjela bočicu sa mojim mlijekom već formulu, a sa ovom mrgicom je druga priča on pak neće bočicu (vodu mu ponudim) niti pod razno.... Mi se nosimo u slingu od mjesec dana, a u klokanici od dva mjeseca...tko ima bucke (kao ja [sm=smiley36.gif]) pazite na kilažu za klokanice moja je do 11kg, pa se bojim da nećemo još dugo moći u njoj, a baš mu se i ne sviđa, ali sling mi je zato zakon uvijek je uz nas..., a ako hoćete da gleda naprijed stavite bebaća na bok...tako se mi sada nosimo i ima pogled na mamu i gdje hoće... i moj se diže u sjedeći položaj (za 7 dana 5 mj), ja mu malo udovoljim, onako ga za ručice dignem pa spustim kao vježbice, ali uglavnom je na leđima pa se sam okreće na trbuh....jako sam zadovoljna sa motorikom obzirom da je debeljuško super je pokretan i okretan... Što se tiče dohrane mi ćemo krenuti full sa 6 mjeseci, ali sam mu do sada dala malo da žulja desni na jabuku, žličicu nastrugane banane, isto tako kruške....uglavnom da lizne i proba okuse ....face u mi presmješne kad mu tako nešto ponudim.... .....drage moje ode ja raditi ručak....pusa svim bebaćima i bebaćicama....
|
|
|
|