Melixina -> RE: Travanjske bebice :) (17.12.2012 20:53:52)
|
drage mame, za pocetak Luciji sretan imendan sa malenim zakasnjenjem (ali nije uzalud kad se kaze da za lijepe zelje nikad kasno) ... mm upravo uspavljuje naseg [sm=duda.gif].. e da , jeli vasi dudaju dudicu? mi smo skroz bez dudare.. [sm=bravo.gif] danas smo imali prvo pravo "gusenje" od korice kruha.. ajme panikeee.. veceramo mm i ja, prije toga je [sm=duda.gif] papao ribanu jabukicu i petit keks, i naravno, cim mi papamo, evo njega meni... puzee, i primi me ispod stola za noge i digne se i hoce u krilo.. i stavimo ga u stolicu da cemo mu dati koricu kruha da gloda... i sve ok i sam odjednom otkinuo prevelik komad i poceo se gusiti.. ooo majkoo moojaaa, instiktivno prst u usta i komadic izvadim, i mm ga digne , ja vicem okreni ga naglavackeee, on se scimo sav, ja ga po ledjima 3 puta lupnem [sm=smiley19.gif] da izadje van, i upsjeloo je [sm=smiley29.gif].. uff koji soook[sm=smiley34.gif], jos ne dolazim sebi... i naravno dala sam mu malo cike poslje tog incidenta jer to mu je i dalje glavna utjeha[sm=smiley20.gif]... ufff.. danas smo kuhali mrkvicu, krumpir, cvjetacu, celer (prejak mu je okus, tak da ga izbacujem do daljnjeg), zgance i malo maslaca.. moram primjetiti da vise manje sve kuhamo slicno.. od mesa smo do sad probali samo puretinu i piletinu.. a za ribu ni sama neznam gdje kupovati kvalitetnu ribu.. jeli ima itko ideju za Rijeku di ima kupiti dobre [sm=ribica.gif] ? kuca nam je totalno u kolapsu, Bozic stize ( najljepsi blagdan), a mm i ja cistimo kolko mozemo.. ma sredit cemo mi to do Bozica.. jedino kaj mi je neki dan pala roleta [sm=sloncek.gif] i to na glavnom balkonu za kicenje.. i sad ceka neke bolje dane bez kise da se popravi [sm=smiley4.gif].. da vas pitam, jeli imate stolceke za jesti? di ste ih kupovale i po kojim cijenama? ima li kakvih preporuka? [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] od mene i [sm=duda.gif]
|
|
|
|