Melixina -> RE: Travanjske bebice :) (3.1.2013 0:53:47)
|
cetitke Kazimira na prvom zubi, Ubrzomamica i nama je tako ista situacija, jedino je on postao dosta brz i aktivan ( mislim na [sm=duda.gif] ) pa me strah pustiti ga nakon prvog prebacivanja iz kinderbeta u krevet, samog, a sve u strahu da nebi pao ( u medjuvremenu ja imam svojih sat vremena za pranje vesa, tusiranje i sl. a supru zaspi pred tv-om).. da .. zelim Vama i Vasim bebolinama obilje zdravlja, uzajamne ljubavi i tolerancije, hrpu dobre zabave, sto manje stresa i puno prospavanih noci [sm=smiley2.gif].. nadalje sto se tice nas, mi smo i staru godinu "docekali" na hitnoj..sve je krenulo sa smrcanjem, i kasljucanjem, pa smo od svoje dr. dobili neke antibiotske kapi za nos..par dana nakon kapanja izbija mu (u podrucju pelena) prvi blagi crvenkasti osip koji se kroz dan pretvara u crvene, krvave piknice po cijelom tijelu..dezurna dr. prognozira sarlah i propisuje silapen, nakon par doza izbili su mu strahoviti plikovi po tijelu, to ga je pocelo jako svrbiti i jadnicak nije oka sklopio kroz cijeli dan, nakon toga smo shvatili da je vrijeme za hitnu gdje su mu dali inekciju i neki sirup, sutradan opet na dnevnu hitnu po kapi protiv alergije, nakon toga usred noci se probudio i opet je poceo strasan plac i neprekidan svrab, pa smo opet bili na hitnoj (to je bila stara godina), gdje su nam opet dali inekciju i uputili nas doktorici koja se u medjuvremenu vratila s godisnjeg, taj dan smo bili do nje, ona mu je propisala neku antibiotsku mast za popucale , sada vec krvave ranice.. ma strasno sta da vam kazem, i opet inekcija.. danas i jucer mu je bolje.. Bogu Hvala, sutra opet doktorici da vidimo hocemo li nastaviti terapiju s kapima ili cemo prestati..ujedno imam namjeru traziti alergo test .. jos jednom velike pohvale mamama koje su prosle i gore situacije od mene, a posebno onima koje su bile prisiljene ostaviti svoje bebe u bolnicama!.. toliko o d mene, pozdravi do uskoro
|
|
|
|