Melixina -> RE: Travanjske bebice :) (25.1.2013 23:03:37)
|
Marti sve najbolje, ziva , zdrava, vesela bila! sto se tice podova, sinoc sam imala ribanje detaljno i to do te mjere, da sam skuzila da imam bijele fuge u kuhinji! OMG zivim u ovo stanu vec 2e godine i tek sad sam skuzila da imam bijele fuge! do sad sam ribala plocke, ali nikad tak detaljno ko jucer... shooow... inace i dalje nam nice 4 zubic pa je malo nervozan al ostalo sve oki doki... netko je spomenuo svekrvu.. i mene se uvjeravalo u razne gluposti poput uvesti dudu nasilu ([sm=modricrtici.gif] ju nije htio i gotovo, nist nisam forsala), nek place dok se ne navikne na kinderbet ([sm=duda.gif] ne place on vristi i zanosi se, jos da sam ju slusala bi fras dobio), kupiti hodalicu ( u svim djecjim bolnicama je prekrizeno, navodno najveca smrtnost djece zapadnih zemalja je izazvana zbog pada iz hodalice, a plus k tome kupila sam mu guralicu i super ide s njom :D i ovak je slobodan i sve igracke koje si hoce dobaviti si dohvati sam), uvedi si vrtic ( i to vice sad kad je krenuo hodati, i to iz razloga da mogu cistit kucu i prat sudje, mislim HELLLLOOUUU , sigurno sam rodila dijete da bi bio zatvoren , onak , svaki komentar je suvisan).. ima toga jos hrppuuuu.. sam sto ja ne dozivljavam... sve progutam i naravno kipim poslje na MM pa smo zbog toga cesto u napetim odnosima.. valjda stvar prilagodbe, ipak nam je prvo [sm=duda.gif]
|
|
|
|