Kulsi -> RE: Travanjske bebice :) (1.2.2013 16:39:41)
|
Pozdrav mame i bebe! Ja vas redovito čitam, ali s obzirom da se spajam uglavnom preko moba neda mi se natipkavati. Mozda me se netko i sjeća dok smo iščekivali bebice. Uglavnom, prenijela sam 10 dana i ostavili su me u bolnici, dali mi ricinusovo ulje i tu noc su poceli trudovi. Rodila sam curicu, 4270 g i 54 cm. NA prvoj kontroli kukica smo dobili remencice, nosili ih dva mjeseca i pregurali to. Sad je sve ok. Ona je jako zivahna beba, s 5,5 mjeseci je odlucila sama sjediti (iako sam citala da bebe koje nose remencice zaostaju u motorici), puze, lagano se dize, brblja, fora je beba :) Jedini problem je spavanje, koliko god bila sita, gladna budi se nocu i nekada osim sto jede bude budna par sati, ali sam ja toliko navikla da mi se svi cude kako uopce funkcioniram. Doji jos uvijek i do prije par dana nije htjela mlijeko na bocu, ali evo napokon je pocela i to. Od ostale hrane papa sve sto joj se da i to u velikim kolicinama, a unatoc tome je dosta sitna, ima oko 8 kg. Ja sam bila jako zabrinuta, ali doktorica kaze da je super i da je jednostavno takve gradje. Sin mi je s devet mjeseci imao 10 kg i sad mi je ovo sve cudno. Bar zenska nece imati problema s viskom kila ;) Dajem joj mlijeko u grizu ili takvih kasicama, ali kupim od Dukata ono lako jutro u kojem je smanjena koncentracija laktoze. To mi je frendica preporucila i stvarno je ok. Pozdrav svima do iduceg javljanja koje necu toliko oduziti [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|