sina -> RE: Travanjske bebice :) (19.2.2013 16:11:06)
|
eeeeej,curke! sve pitate da li se ova [sm=nosecka.gif] slučajno desila. ma,mi se uopče nismo pazili nikada,pa ni sada ,jer smo uvijek imali problema sa začečem,a još večih sa održavanjem trudnoće,tako da sam sada pazila bilo bi to čisto izazivanje vraga,a ako bi i išli na drugu bebu kad bih ja bila spremna to bi bilo-nikada. ne znam kako da vam to objasnim;znam da moram imati bar još jedno dijete (I želim ),ali neda mi se opet prolaziti kroz sve...trudnoća,pooooroood. sad kad se desilo,neka je, što prije to bolje,a osim toga ja imam 35 g,mm 41 tako da....nije ni vriijeme na našoj strani. bit će mi teško,naročito jer imam tanke živce (i to je zub vremena-nije svejedno imati bebu sa 25 i 35),ali žene su rađale i sa manjom razlikom. kako vaši anđelčići? ja već naveliko planiram što i kako za 1. jođendan :)). počele smo i polako hvatati prve samostalne korake,inače gospodična K je jedna razmažena,ali odlučna i odrešita dama koja zna što hoče i kad hoće,ne voli se baš maziti sa mamom,zato sa tatom uživa,a mama ljubomorna hahahahaha.
|
|
|
|