Melixina -> RE: Travanjske bebice :) (8.3.2013 1:14:35)
|
ok vidim da nisam puno propustila.. kaj se tice cipelica mi smo dobili od bake cicibanke (onak me sokiralo kolko to kosta), bile na akciji u pola cijene.. i to nosi vani ako seta.. doma imamo neke ljetne cipalice koje su na cicak (kupila u H&M-u za 35 kn prije par mjeseci) .. dolje su gumene unutra nista special.. osobno bih vise da hoda bos, ali me strah da se ne nahladi.. imamo one poculice carapice ali mu se to uvijek skine.. i poculice sam jednom kupila i super su mi, ali mislim da ih je prerastao.. ukrako: podhitno moramo u shooping za cipele.. nadalje javljam stanje sa atopijskim.. neki dan je bilo jako gadno, al bas jako.. i hitno smo odlucili otici privatno dermatologu koji je konstatirao da vadi krv i testira na odredjene alergene.. skupo kosta (1250kn), tako da cemo to probati traziti specijalistu ili alergologa.. sto da vam kazem, ludimo sa time... no nasa Marti nam je ipak smanjila muke jedan dan kad nam je poslala na private poruku---> hvala ti draga od sveg srca!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] stigla je krema, ali prije nje dosla nam je (Kazi ti si to preporucila i tebi hvala) Eutan iz Srbije (imaju u Zg-u distributere).. i tako sada mazemo Eutanom, i odmah se povuklo, cak mu dva dana nisam bila primorana dati Fenistil kapi.. mislim kad kazem povuklo, podrazumjevam na crvenilo, flekice se jos vide onako pod kozom.. [sm=smiley19.gif].. nadalje sam vas htjela pitati za savjet... bila sam kod dermatologa zbog kose i rekla mi je (a nije ni prva ni zadnja) da je vrijeme da pocnem misliti na sebe i da maknem bebija sa cike.. i tako ja veceras probala sa micanjem [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], a on place place i place... a ja ga tjesim i tjesim, ali ne on hoce ciku i gotovo. nakon vjecnosti plakanja dala sam mu malo i odmah je zaspaoi odmah sam izvadila i prebacila ga u kinderbet (inace spava s nama u krevetu, ali imam zelju da ga maknem u kinderbet)... i sad sam na sto muka... sto sad kad se probudi? ? ? kako ga naviknuti na ne cicanje? moram priznati da sam u velikoj dilemi... jeli vrijeme za micanje sa cike ili nije? razni clanci mi ne nude nikakve konkretne odgovore... [sm=zmeden.gif] nadalje newmum i ja sam u potrazi za poslom i to non stop.. ali same odbijenice stizu (osobno mislim da je u pitanju prevelika prisutnost korumpiranih igraca na visokim pozicijama).. i tako da smo suprug i ja odlucili otic ca (vec dugo vremena razmisljamo o tome)... i sada smo napokon sjeli onako konkretno.. i odlucili smo se za pocetak (ako meni neki konkretan posao u struci ne uleti), u skoro susjednu na Njemačku.. oko kraja 4.mj cemo znati vise o svemu... sva sam napeta, zbunjena, uzbudjena.. ma nisam ni sama svjesna sto cemo i kako... jos k tome jezika neznam... [sm=zardeva.gif] sto su nam ucinili ovi ljudi zli?.. doveli su nas do ruba egzistencije i sada smo naprosto prisiljeni napustiti lijepu nasu i otici u tudjinu.. malo mi to tesko pada... lijepo je putovati van i sve, ali ljudi moji otici ZIVJETI negdje drugdje..... s druge strane zdrav razum mi ne dozvoljava da se degradiram i da svoju diplomu skrivam i sve svoje kvalitete i da svome djetetu moram priustiti posten zivot.. sto znaci posten?... ako nista drugo, zivot bez minusa, bez preko 30godisnjeg stambenog kredita, kredita za auto, kredita za odjecu/obucu, jos malo kredita za prehranu... osobno nemamo nekih kredita, ali vidim da masovno ljudi imaju sve ranije navedeno... kako ljudi zive?.. neki dan cujem da je majka troje djece prodala bubreg na crnom trzistu kako bi prehranila svoju celjad... to me tako potreslo... [sm=smiley34.gif] placem i jezim se na pomisao... skrenula sam sa teme.. ali muce mi to i eto ocito sam morala to podijeliti s nekim.. pa tako sam podijelila s vama... budite mi pozdravljene do sljedeceg puta...
|
|
|
|