sina -> RE: Travanjske bebice :) (26.4.2013 6:47:19)
|
pozz svima i SRETAN ROĐENDAN svim slavljenicima :)) tema papanje: ja ju hranim,ali ona obavezno mora imati svoj tanjur i žličicu da i ona jede sama,pa hrane ima nema kud je nema,a nakon toga obavezno generalno presvlačenje,čišćenje stola i široko oko njega. hranu joj zdrobim vilicom s tim da ona odavno već sve jede sam sama rukicama što joj dam tipa smoki,keks,kruh.....a kad jedemo juhu obavezno joj moram nešto izvaditi na sto,noklicu,kkaakv komad povrća ili nešto,pa si ona to grabi prstićima. jedino joj baš meso nekako ne paše,a kosti od mesa obožava cuclati. ma joooj,sva je preslatka osim što se presvlačimo po 3-4 puta i to mi nije tak slatko. ja sam užsno tamnoputa i to je naslijedila od mene,tako da je crna ko pravo malo ciganče,a kosica joj je svijetla na tatu. da li već sad pazite kada ste i koliko vani po ovom suncu? srećom,K popodne spava ,pa kad se razbudi, napapa i kad se spremimo za van više nije tak vruče,ujutro smo isto vani. kad se probudi odmah van i pravac k peseku i malim kozama. kazimira i K je napravila svoje prve korake točno na svoj rođendan. bubačima želim da što prije ozdrave,svima skupa šaljem veeelike puse
|
|
|
|