Ubrzomamica -> RE: Travanjske bebice :) (16.5.2013 11:24:40)
|
Citam redovno al ne stignem pisati! :) i jos sam preko mob stalno pa onda mi se neda tipkati! Mi smo super! Jos ne pusta maminu ruku, 4-5 koracica napravi al ako vidi da je nesto malo dalje samo se baci na pod i otpuze! Ima cijeli zivot za hodanje, nahodat ce se! To je moje misljenje! Nisam ga do sada nicim forsirala, sve je napravio sam, pa ce tako i prohodati! Al dosta trazi ruku da ga vodim, prije bi ga baka uzela za ruke (ucit ce ga ona hodat, 10 mjeseci mu je, mora hodati) al on ne bi htio! :)))) Mi imamo sistematski za mjesec dana, tada bi trebali primiti cjepivo! Pojeli smo cijelo jaje prije 10-ak dana, i sve ok! Na kucnoj vagi imamo 10.5 al to je u cipelicama, peleni i odjeci! Znaci negdje oko 10 kg imamo! Jede sve! Nismo jos grah probali i svinjetinu! Imamo vremena! Pojede ujutro pecivo/kruh/biskvitni kolac, ovisi sto imam i popije casu mlijeka. Rucamo u podne, pa oko 3 voce ili meso od rucka, poslje puding ili vocni jogurt ili voce ako je jeo meso, kad mama ili tata jedu sendvic ili piju kavu obavezno mora probati sir ili keks, i navecer prije spavanja jogurt sa zitaricama! Vec u 9 je u snu, i od kad ne dojimo spava po cijelu noc! Kad ispadne duda vratim i nastavi! Sad se moramo nauciti spavati u kreveticu, jer je stalno sa mamom! Tu nastupamo od ponedjeljka! Sad on zaspe u nasem krevetu pa ga prebacim u krevetic i bude do 2-3 u kreveticu, al pokusat cemo i to izbaciti! Mada mi je jako neobicno kad nije kraj mene, al bolje da spava sam! Stize nam ljeto i prokuhat cemo svi 3 u krevetu skupa! Newmum nas tata radi tjedan dana pa je tjedan kod kuce! Tesko je svaki put kad ide, al sjetimo se da trebamo novce za hranu, rezije, gorivo... Nije lako al borimo se! Predali smo papire za vrtic, pa ako sve bude ok na jesen krecemo! :))))
|
|
|
|