Ubrzomamica -> RE: Travanjske bebice :) (14.7.2013 15:01:45)
|
Drage moje, nikako vam pisati! Sram me bilo!!! Pozzz svima, bebacima puno poljubaca saljemo! B je super, sad imamo 14 mjeseci! Projodao je tjedan dana nakon rodendana, neuhvatljiv je! Raste, super papa, imamo 10.4 kg, a izgleda ko mala lopta! Imamo samo 5 zubica pa nam meso ne ide bas najbolje, samo dok ga mama nareze u juhicu ili varivo, a ovako sa kruhom ne bas! Zvace, zvace i onda ispljune! Valjda ce nam uskoro i ostali zubici pa ce uspit jest! :))) B je veeeelika pricalica, stalno nesto prica! Svi oko nas ae cude da djete od 14 mjeseci tako ponavljani prica! Ko mali papagaj je! Sve sto cuje ponavlja! A kako se prekrsti i kaze amen... Jaooo!!! Upali smo u drzavne jaslice, mama je sad na hzz! Trazim vec drugi posao, i nadam se da ce upasti nesto. E, koliko se ide na privikavanje u jaslice? Jucer smo jeli smokve! Njamiiii!!! Al morala sam ih vilicommskasiti jer onako oguljene nije htio! Bili smo i na moru, ne zeli izaci iz vode! Tata nam je za 2 tjedna an godisnjem pa cemo ici par dana na more! Jos nismo savladali samouspavljivanje, doduse nismo ni pokusavali! Kako nam je tata tjedan na terenu a tjedan kuci, navikla sam da B spava sa mnom! Ne ljuljamo se, gledamo crtani dok se malo umiri i onda fino u krevet! Sisalu smo se vec 2 puta! :)) Morat cu slikice ubaciti! U zadnje vrijeme je postao ovisan o meni, nadam se da je to faza! Jedini mama moja moze spasit situaciju! Nju zove kad zariba kod mene i tate! Obozava ju! Jedan vikend smo ga ostavili kod nje na spavanju, nije nas ni spomenuo! Dosli po njega nedjeljom (petkom popodne ga ostavili) a on nista, poljubio nas i ode baki! A i ona njega obozava! Cure moje saljemo vam puno poljubaca, uzivajte sa kikacima! :*****
|
|
|
|