|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2012.
26.6.2012 11:14:30   
andydea
Riza moja,nema predaje....misli pozitivno....idemo dalje..u sljedeći mjesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 251
26.6.2012 11:52:06   
tayanna
Curke drzim fige svima od reda i da sto prije ugledate user posted image !!! Meni je danas 11dpo i umorna sam za poludit! Nema atoma snage u meni,samo umor,umor i umor!!user posted image

I will find a way to see you again

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 252
26.6.2012 11:56:16   
winkica
Draga Riza pa ti znas da mi dvije već skupa pratimo svoje vjestice svaki mjesec...hehehehe....samo bez stresa...ljubim te....
Pinky milenice....hvala ti na prelijepim riječima....ja se malo rijeđe javljam zbog posla i opet se selimo tak da sam u gužvi i pod stresom...i na poslu je neki blagi stres počeo...ali to ću ja prebroditi...
eh kad smo kod testića tko će kad raditi...kupila sam clear blue i napravila ga danas ujutro....i nakon točno 4 minute pokazala se slaba druga crtica kao isparavajuća linija što mi nije dalo nadu ali me zbunilo jer se isparavajuće linije javljaju kasnije..odnsno ne unutar 10 minuta... tako da ću sutra ujutro probati ponoviti sa testom roze boje...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 253
26.6.2012 12:48:27   
PinkyFunkyBirdy
Winkice, znaš proceduru: unutar 10 min bilo kakva druga crtica JE PRAVA CRTICA! user posted image user posted image user posted image
Ne razumijem što ti znači "ispravajuća crtica"? Ispravajuća crtica je ona koja se pojavi nakon 10 min (često i puno više) kada se test više ne očitava tj. nikako se ne može pojaviti unutar 10 min.
Ja mislim da je to to! user posted image Neka me ispravi netko ako griješim, ali mislim da si user posted image !
Jedva čekam da to sutra potvrdiš.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 254
26.6.2012 12:55:12   
zvončica1
Winkice pa to su super vijesti, i ja sam upravo kupila clearblue i gledam ga, nikako mi se ne piša a do sad sam svako malo išla na wc, i sad kad treba nikako, kad napravim javim vam..nisam mogla čekati do sutra...

Neposredna veza do poruke: 255
   [Brisano sporočilo]
26.6.2012 13:18:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu zvončica1)
  Neposredna veza do poruke: 256
26.6.2012 13:22:55   
zvončica1
Hmmm zbunjujući clearblue..i meni se pojavila unutar 10 min druga tanka crtica..e sad sam tek luda, zašto nisam čekala do sutra....ništa sutra ponavljamo Winky!!!držim fige:)))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 257
   [Brisano sporočilo]
26.6.2012 13:26:51   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu zvončica1)
  Neposredna veza do poruke: 258
26.6.2012 13:57:19   
andydea
ajmo curke user posted image user posted image user posted image sutra ponovno piškiti...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 259
26.6.2012 14:08:07   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: *Katarina*
Ma zvoncice, to je beba i kod tebe i kod winkice, 100%... pa cim ima bilo kakva crtica, bilo sto, to je beba! Barem ja mislim da je, ili bi trebala biti!!! SUPER user posted image user posted image user posted image

Odma javite ujutro, jedna i druga, cim ponovite test!!!!!!! CEKAMO DOBRE VIJESTI user posted image

U potpunosti se slažem s Katarinom. user posted image
Daj mi recite, taj Clearblue prikazuje plave crte (negdje sam čitala da su roze pouzdanije)? Ako da, obavezno danas kupite neke testiće s rozim crtama (Katarina to je i za tebe) i sutra ujutro ima da piškite. user posted image
Jooooooj. tko će sad dočekati do sutra. user posted image

Katarina, draga, ja preko vas proživljavam iščekivanje, odbrojavanje, simptome, testiće i sve ostalo što se kod mene pojavljuje tako rijetko. Zapravo mi jako pomažete jer da nemam vas poludila bi čekajući od jednog do drugog ciklusa. Kod mene nema ništa novo. Ovaj produženi vikend sam puno putovala pa nisam stigla piti čaj, ali sad ozbiljno krećem s kombinacijom: čaj marulja + kapi Femisan A + LH trakice + Prenatal. Javit ću kad bude nekog pomaka. Sad je bitno da vas sve trudilice koje ste trudne, a niste toga svjesne lagano prebacimo na trudnički forum. user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 260
26.6.2012 14:12:53   
zvončica1
joooj i sada ga gledam i tanka linija je i dalje tu, ništa se ne mjenja na testu, čitala sam i ja Pinky o tim testićima sad, ja sam u perve dvije radila intim plus koji je isto s plavim linijama i pokazao se + odmah, sada pošto je dan kad bi trebala dobiti slabo vidljiva crtica se stvarno nadam da je to to jer imam i blage simptome, ali ne kao da trebam dobiti, tu i tamo me boli trbuh kao da ću dobiti ali par sekundi ništa strašno, i imam bijeli iscjedak i odmah sam se sjetila da je Andydei to bio jedini simptom, piškim opet sutra pa ćemo vidjeti...

Neposredna veza do poruke: 261
26.6.2012 15:35:26   
unna
Riza draga zao mi je stzo je i tebi glupa user posted image stigla. Vise srece iduci ciklus,drzi se. Winkice i zvoncice pa to je super,testici su pozitivni. Bilo bi cudno da je kod obe pogrijesio. Sretno sutra da na drugim testicima bude prava debela crtica. Pinky mislim da cemo poslije mora i ljeta krenuti polako na neke osnovne pretrage,mm na spermiogram a ja hormone pa cemo vidjeti.

Neposredna veza do poruke: 262
   [Brisano sporočilo]
26.6.2012 15:51:38   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 263
26.6.2012 16:15:45   
bebica77
Winkice salhem veluku vibru da je plus!!!!!!)))) e ovak ja u petak moram na progesteron.. Kaj bi to trebalo znacit!!??
I da danas san saznala da spermiogram se tek radi nakon nasr zadnje pretrage a to je propuhivanje , takav je protokol kod neplodnosti ako je ima... Tako da cure koje su tek na pocetku prvo krenu sa folikulometrinom pa hormoni pa propuhivanje i tek onda muzic dolazi na red...9

Neposredna veza do poruke: 264
26.6.2012 16:51:31   
unna
Bebice meni je moja gina rekla kad sam ju trazila da me posalje vadit hormone da prvo mm mora na spermiogram a onda ja hormone,kao idemo redom.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 265
26.6.2012 17:17:37   
bebica77
Eto draga tako meni rekla moja... E sad mozda zbog operacije meni tako.. Ocito svaki doc radi po svom)))..
Dali se placa u bolnici vadjenje progesterona uz dopunsko? Zna li tko

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 266
26.6.2012 18:29:21   
tenkic
Ti doktori samo zavlače cijeli proces s pretragama. I ja i muž smo u banani (tzv bračna neplodnost), sad čekamo MPO curicu (smrzlića), no cijela ta procedura u RH je bila živi užas koji se protegao na par godina, tako da smo na kraju išli na "liječenje" u Sloveniju.
Ne razumijem zašto se hormoni, spermiogram i propuhivanje ne bi mogli napraviti paralelno. Pa da se odmah utvrdi jel problem u tebi ili njemu ili u oboje. Mi smo prvo radili hormone i spermiogram. Onda je utvrđena bračna neplodnost. Propuhivanje smo napravili usput, tek nakon dve godine povlačenja po RH klinikama, i to reda radi dok smo čekali početak MPO postupka u Sloveniji u nadi da će se možda dogoditi čudo prirodnim putem....

A vezano uz testove za trudnoću- ako je došlo do trudnoće to će se pokazati i na onom najjeftinijem testu user posted image

< Poruku je uredio tenkic -- 26.6.2012 18:30:44 >

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 267
26.6.2012 18:50:34   
tayanna
Zvoncice i Winkice zelim deeeeebeeeeleuser posted image sutra!! user posted image user posted image

I will find a way to see you again

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 268
26.6.2012 19:23:08   
dad@
drage moje,ja dobila user posted image !!!!! nažalost nismo uspjeli.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! sad vas razumijem razočaranje je veliko.... user posted image nema ovaj mjesec.... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tayanna)
Neposredna veza do poruke: 269
26.6.2012 20:22:42   
bebica77
Tenkic moja ginicka sumnja na trenutnu sterilnost kod mene zbog operacije kaj sam imala i zato hoce prvo mene stestirat al je malo je glupo da doktori odma nedaju sve uputnice kaj treba odjednom i to bi sve brze islo a ne ovak sad ovo pa da vidi nala pa ono pa vidi nalaz i to se otegne na pol godine ma uzas

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 270
26.6.2012 20:51:05   
BUMBI
zvoncice i winkice nadam se da je to to,sretno sutrauser posted image user posted image user posted image
dad@ žao mi jeuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 271
27.6.2012 0:07:08   
winkica
Draga pinky taj test sa plavom crticom nekako ko da mu ne vjerujem...ne znam zašto...i stvarno se unutar 4 minute pojavila ta druga ali ne zelim se veseliti jer sam negdje čitala da su sa crvenom bojom puno bolji a ovima sa plavom se može pokazati isparavajuća linija...a moja druga crtica tako izgleda..ne želim se veseliti jer su mi se isparavajuće linije već dogodile doduše poslije 10 minuta odnosno tek kad se test osušio......ali ne vjerujem onome što sam vidjela..ne znam...sutra ujutro radim testić sa rozim..he he...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 272
27.6.2012 6:32:13   
winkica
PINKY- draga moja Pinky....testić sa rozom bojom je pokazao jasnije vidljivu user posted image ....CURE ja imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Isuse Bože još ne mogu vjerovati....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jasno vidljivauser posted image Isuse Bože...a danas mi je 10 DPO a vjestica je trebala doći za 2 dana...
još nisam ni neću još dragome govorit, tek za 2 dana pa ću napraviti novi samo da tata vidi...
cure ja ne mogu vjerovati da nakon 1,4 godine ja napokon vidim svoj plusić....

Zvonči nadam se da će i tebi danas testić pokazati plusić...ljubim vas sve po redu i još ne mogu vjerovati

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 273
27.6.2012 7:25:17   
mala pcelica
draga od srca ti čestitam i da uzivas i svojoj trudnoći user posted image user posted image user posted image user posted image
kako mozes izdrzati da dragom ne kažes user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 274
27.6.2012 7:55:59   
tintin
Čestitam Winkice, super vijest, uživaj u trudnoćiuser posted image user posted image user posted image

Svim curama veliki pozdrav i neka sto prije ugledate svoje dvije crtice.
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!