Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 11:14:30
|
|
|
|
andydea
|
Riza moja,nema predaje....misli pozitivno....idemo dalje..u sljedeći mjesec
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 11:52:06
|
|
|
|
tayanna
|
Curke drzim fige svima od reda i da sto prije ugledate !!! Meni je danas 11dpo i umorna sam za poludit! Nema atoma snage u meni,samo umor,umor i umor!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 11:56:16
|
|
|
|
winkica
|
Draga Riza pa ti znas da mi dvije već skupa pratimo svoje vjestice svaki mjesec...hehehehe....samo bez stresa...ljubim te.... Pinky milenice....hvala ti na prelijepim riječima....ja se malo rijeđe javljam zbog posla i opet se selimo tak da sam u gužvi i pod stresom...i na poslu je neki blagi stres počeo...ali to ću ja prebroditi... eh kad smo kod testića tko će kad raditi...kupila sam clear blue i napravila ga danas ujutro....i nakon točno 4 minute pokazala se slaba druga crtica kao isparavajuća linija što mi nije dalo nadu ali me zbunilo jer se isparavajuće linije javljaju kasnije..odnsno ne unutar 10 minuta... tako da ću sutra ujutro probati ponoviti sa testom roze boje...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 12:48:27
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Winkice, znaš proceduru: unutar 10 min bilo kakva druga crtica JE PRAVA CRTICA! Ne razumijem što ti znači "ispravajuća crtica"? Ispravajuća crtica je ona koja se pojavi nakon 10 min (često i puno više) kada se test više ne očitava tj. nikako se ne može pojaviti unutar 10 min. Ja mislim da je to to! Neka me ispravi netko ako griješim, ali mislim da si ! Jedva čekam da to sutra potvrdiš.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 12:55:12
|
|
|
|
zvončica1
|
Winkice pa to su super vijesti, i ja sam upravo kupila clearblue i gledam ga, nikako mi se ne piša a do sad sam svako malo išla na wc, i sad kad treba nikako, kad napravim javim vam..nisam mogla čekati do sutra...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2012 13:18:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 13:22:55
|
|
|
|
zvončica1
|
Hmmm zbunjujući clearblue..i meni se pojavila unutar 10 min druga tanka crtica..e sad sam tek luda, zašto nisam čekala do sutra....ništa sutra ponavljamo Winky!!!držim fige:)))
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2012 13:26:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 13:57:19
|
|
|
|
andydea
|
ajmo curke sutra ponovno piškiti...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 14:08:07
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
IZVORNA PORUKA: *Katarina* Ma zvoncice, to je beba i kod tebe i kod winkice, 100%... pa cim ima bilo kakva crtica, bilo sto, to je beba! Barem ja mislim da je, ili bi trebala biti!!! SUPER Odma javite ujutro, jedna i druga, cim ponovite test!!!!!!! CEKAMO DOBRE VIJESTI U potpunosti se slažem s Katarinom. Daj mi recite, taj Clearblue prikazuje plave crte (negdje sam čitala da su roze pouzdanije)? Ako da, obavezno danas kupite neke testiće s rozim crtama (Katarina to je i za tebe) i sutra ujutro ima da piškite. Jooooooj. tko će sad dočekati do sutra. Katarina, draga, ja preko vas proživljavam iščekivanje, odbrojavanje, simptome, testiće i sve ostalo što se kod mene pojavljuje tako rijetko. Zapravo mi jako pomažete jer da nemam vas poludila bi čekajući od jednog do drugog ciklusa. Kod mene nema ništa novo. Ovaj produženi vikend sam puno putovala pa nisam stigla piti čaj, ali sad ozbiljno krećem s kombinacijom: čaj marulja + kapi Femisan A + LH trakice + Prenatal. Javit ću kad bude nekog pomaka. Sad je bitno da vas sve trudilice koje ste trudne, a niste toga svjesne lagano prebacimo na trudnički forum.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 14:12:53
|
|
|
|
zvončica1
|
joooj i sada ga gledam i tanka linija je i dalje tu, ništa se ne mjenja na testu, čitala sam i ja Pinky o tim testićima sad, ja sam u perve dvije radila intim plus koji je isto s plavim linijama i pokazao se + odmah, sada pošto je dan kad bi trebala dobiti slabo vidljiva crtica se stvarno nadam da je to to jer imam i blage simptome, ali ne kao da trebam dobiti, tu i tamo me boli trbuh kao da ću dobiti ali par sekundi ništa strašno, i imam bijeli iscjedak i odmah sam se sjetila da je Andydei to bio jedini simptom, piškim opet sutra pa ćemo vidjeti...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 15:35:26
|
|
|
|
unna
|
Riza draga zao mi je stzo je i tebi glupa stigla. Vise srece iduci ciklus,drzi se. Winkice i zvoncice pa to je super,testici su pozitivni. Bilo bi cudno da je kod obe pogrijesio. Sretno sutra da na drugim testicima bude prava debela crtica. Pinky mislim da cemo poslije mora i ljeta krenuti polako na neke osnovne pretrage,mm na spermiogram a ja hormone pa cemo vidjeti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2012 15:51:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 16:15:45
|
|
|
|
bebica77
|
Winkice salhem veluku vibru da je plus!!!!!!)))) e ovak ja u petak moram na progesteron.. Kaj bi to trebalo znacit!!?? I da danas san saznala da spermiogram se tek radi nakon nasr zadnje pretrage a to je propuhivanje , takav je protokol kod neplodnosti ako je ima... Tako da cure koje su tek na pocetku prvo krenu sa folikulometrinom pa hormoni pa propuhivanje i tek onda muzic dolazi na red...9
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 16:51:31
|
|
|
|
unna
|
Bebice meni je moja gina rekla kad sam ju trazila da me posalje vadit hormone da prvo mm mora na spermiogram a onda ja hormone,kao idemo redom.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 17:17:37
|
|
|
|
bebica77
|
Eto draga tako meni rekla moja... E sad mozda zbog operacije meni tako.. Ocito svaki doc radi po svom))).. Dali se placa u bolnici vadjenje progesterona uz dopunsko? Zna li tko
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 18:29:21
|
|
|
|
tenkic
|
Ti doktori samo zavlače cijeli proces s pretragama. I ja i muž smo u banani (tzv bračna neplodnost), sad čekamo MPO curicu (smrzlića), no cijela ta procedura u RH je bila živi užas koji se protegao na par godina, tako da smo na kraju išli na "liječenje" u Sloveniju. Ne razumijem zašto se hormoni, spermiogram i propuhivanje ne bi mogli napraviti paralelno. Pa da se odmah utvrdi jel problem u tebi ili njemu ili u oboje. Mi smo prvo radili hormone i spermiogram. Onda je utvrđena bračna neplodnost. Propuhivanje smo napravili usput, tek nakon dve godine povlačenja po RH klinikama, i to reda radi dok smo čekali početak MPO postupka u Sloveniji u nadi da će se možda dogoditi čudo prirodnim putem.... A vezano uz testove za trudnoću- ako je došlo do trudnoće to će se pokazati i na onom najjeftinijem testu
< Poruku je uredio tenkic -- 26.6.2012 18:30:44 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 18:50:34
|
|
|
|
tayanna
|
Zvoncice i Winkice zelim deeeeebeeeele sutra!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 19:23:08
|
|
|
|
dad@
|
drage moje,ja dobila !!!!! nažalost nismo uspjeli.... !!!! sad vas razumijem razočaranje je veliko.... nema ovaj mjesec....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 20:22:42
|
|
|
|
bebica77
|
Tenkic moja ginicka sumnja na trenutnu sterilnost kod mene zbog operacije kaj sam imala i zato hoce prvo mene stestirat al je malo je glupo da doktori odma nedaju sve uputnice kaj treba odjednom i to bi sve brze islo a ne ovak sad ovo pa da vidi nala pa ono pa vidi nalaz i to se otegne na pol godine ma uzas
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 26.6.2012 20:51:05
|
|
|
|
BUMBI
|
zvoncice i winkice nadam se da je to to,sretno sutra dad@ žao mi je
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 27.6.2012 0:07:08
|
|
|
|
winkica
|
Draga pinky taj test sa plavom crticom nekako ko da mu ne vjerujem...ne znam zašto...i stvarno se unutar 4 minute pojavila ta druga ali ne zelim se veseliti jer sam negdje čitala da su sa crvenom bojom puno bolji a ovima sa plavom se može pokazati isparavajuća linija...a moja druga crtica tako izgleda..ne želim se veseliti jer su mi se isparavajuće linije već dogodile doduše poslije 10 minuta odnosno tek kad se test osušio......ali ne vjerujem onome što sam vidjela..ne znam...sutra ujutro radim testić sa rozim..he he...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 27.6.2012 6:32:13
|
|
|
|
winkica
|
PINKY- draga moja Pinky....testić sa rozom bojom je pokazao jasnije vidljivu ....CURE ja imam Isuse Bože još ne mogu vjerovati....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jasno vidljiva Isuse Bože...a danas mi je 10 DPO a vjestica je trebala doći za 2 dana... još nisam ni neću još dragome govorit, tek za 2 dana pa ću napraviti novi samo da tata vidi... cure ja ne mogu vjerovati da nakon 1,4 godine ja napokon vidim svoj plusić.... Zvonči nadam se da će i tebi danas testić pokazati plusić...ljubim vas sve po redu i još ne mogu vjerovati
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 27.6.2012 7:25:17
|
|
|
|
mala pcelica
|
draga od srca ti čestitam i da uzivas i svojoj trudnoći kako mozes izdrzati da dragom ne kažes
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2012. 27.6.2012 7:55:59
|
|
|
|
tintin
|
Čestitam Winkice, super vijest, uživaj u trudnoći Svim curama veliki pozdrav i neka sto prije ugledate svoje dvije crtice.
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!