|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2012.
27.6.2012 8:29:56   
lidac0605
user posted image ČESTITAM,WINKICE!!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 276
27.6.2012 8:43:38   
tayanna
Winkiceuser posted image user posted image cestitam ti od srca!! Bas sam sretna eto nemam rijeci!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I will find a way to see you again

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 277
27.6.2012 8:56:37   
PinkyFunkyBirdy
WINKI, moja draga, pa ti si nam TRUDNICA!!! Čitaj T R U D N I C A!!!! user posted image user posted image user posted image Dolazi mala user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam ti od srca! Ne mogu ti opisati koliko mi je drago ... oči su mi pune suza od sreće. user posted image user posted image user posted image Sad da nam se još jave Zvončica i Katarina i imamo feštu na RR. user posted image Dad@, žao mi je što nije uspjelo od prve, ali nemoj da te to obeshrabri. Bit će bebice, samo moraš biti strpljiva. Tu smo za tebe ako nas zatrebaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 278
27.6.2012 9:00:24   
zvončica1
Evo i mene, Winki draga rasplakala si me sad ozbiljno sretna sam zbog tebe, to je suuupeeer!!! Kod mene je ovako, radila sam ujutro i uzela sam intim i na njemu je isto bila druga crtica slabo vidljiva, menge nema, a križa me bole za popizdit (oprostite na izrazu) al užasno..nazva ću danas doktora pa ču ić vadit betu da budemo ziher...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 279
27.6.2012 9:12:53   
PinkyFunkyBirdy
Zvončice, to je to! Bez obzira što je slaba crtica, ali je TU!!! Još jedna trudnica na RR!!! Čestitam i tebi!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ovo je prekrasno! Baš ste mi uljepšale današnji dan. Sad se nemojte naprezati i samo polako i smireno ... čuvajte svoje buše i male mrvice u njima. user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 280
27.6.2012 9:21:32   
zvončica1
Hvala ti Pinky, ne znam dali se veselim jer imam 100 ? nad glavom od tih testova, ali + i dalje vidim, slabi ali je tu...nadam se da je to to..

Neposredna veza do poruke: 281
27.6.2012 9:54:52   
PinkyFunkyBirdy
Draga, to je to! Odi vaditi betu da se smiriš, ali crta je tu i to znači da si user posted image ! user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 282
27.6.2012 10:15:59   
Riza
WINKICEEEEEEEE......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....uspjeli steeeee!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....baš sam presretna zbog tebe.....prekrasna vijest i hvala ti što si je podijelila sa nama...evo i meni si uljepšala dan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZVONČICE1....ma i ti si nam user posted image ...bravooo!!!! Čestitam ti...nemoj brinuti ako se crtica slabije vidi...crtica je crtica...ako se samo malo vidi pozitivan je stoga ČESTITAAAAAM!!!!
bRAVO CURKE!!!! Sad mazite svoje buše...mozak na pašu i osmijeh na lice....
Katarina...držimo fige da je i tvoj testić pozitivan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

Neposredna veza do poruke: 283
   [Brisano sporočilo]
27.6.2012 10:36:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Riza)
  Neposredna veza do poruke: 284
27.6.2012 11:21:09   
andydea
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Winkice...plačem od sreće...hormoni me peru...eto doživjela sam ....trudnica si napokonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....rekla sam ti da ne gubiš nadu....ma reci mužu,vići na sav glas....user posted image user posted image user posted image user posted image draga puno puno se čuvaj...jao suze idu i neće stati...sretna sam jako zbog tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Zvončica sad čekamo tebeuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 285
27.6.2012 11:24:28   
zvončica1
Zvala sam svog doku i rekla mu kakvi su testovi bili i za te slabe crtice i rekao mi je da jesam jer da nisam nebi mi se ništa od + prikazivalo i za 2 dana ide na godišnji ali ako hoću da vadim betu mogu sad ili da ponovim test slijedeći tjedan da ja budem ziher pa da dođem 1.8. na pregled i uzv:)))))))e sad mi je malo lakše...izgleda da je 3. user posted image tu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 286
27.6.2012 11:38:41   
andydea
ajme ovaj mjesec će biti pun veselja i radostiuser posted image user posted image user posted image Čestitam Zvončicauser posted image user posted image user posted image .....ajmo mi samo kaj ne rodimo...trebamo nastaviti niz sa trudnicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 287
27.6.2012 11:46:28   
unna
Winkice i zvoncice cestitam vam od srca,bas sam sretna zbog vas. Svima ste nam uljepsale dan,sad vidimo da i za nas ima nade. Winkice obavezno reci dragom,nemoj mu uskratiti to veselje da odmah sazna. user posted image nase cestitam.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 288
27.6.2012 11:55:02   
PinkyFunkyBirdy
Jednostavno, moram ponoviti listu. Nekako sad ljepše izgleda. user posted image Cure, ajde, popunite rupe. user posted image user posted image user posted image

Trudilice:
user posted image daze - 02.06. ponosna user posted image
user posted image *Katarina* - 25.06.
user posted image winkica - 25.06. ponosna user posted image
user posted image sarah_zg - 26.06.
user posted image zvončica1 - 26.06. ponosna user posted image
user posted image tayanna - 29.06.
user posted image inesica - 30.06.

Gdje nam je Sarah_zg? user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 289
27.6.2012 12:12:29   
Riza
curke drage..još jednom čestitam!user posted image user posted image
Nego jel mi može možda netko reći ako zna da li za spermiogram uputnicu uzimamo kod svog doktora opće prakse ili???!!!
Dragi će otići vijdeti jel sve u redu s njime da se ja bzvz ne kljukam tabletama ako nije potrebno..... hvala na odgovoru! :)

Neposredna veza do poruke: 290
27.6.2012 12:19:55   
bebica77
On kod svog doca opce prakse uzima uputnicu...
Bravo cure!!!!!!!
Uh sto lje ljepo vidjet sve kraci i kraci popis))))

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 291
27.6.2012 12:46:43   
malena 35
WINKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitem i želim ti sve najbolje

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 292
27.6.2012 12:56:24   
tayanna
zvoncice cestitam i tebi!user posted image user posted image ovo je prekrasno!!ajmo plusići!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 293
27.6.2012 13:05:53   
PinkyFunkyBirdy
Nakon Katarine i Sarah, Tayanna ti si na redu s plusićem. user posted image
Kad misliš praviti test?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tayanna)
Neposredna veza do poruke: 294
27.6.2012 13:25:20   
tayanna
joj Pinky nagovaram svoje unutarnje ja user posted image da ga napravim sutra ujutro,ali vidjet ću još dal ću sutra ili ću čekati do 29. ili 30. kad mi je ff user posted image označio!
presretna sam radi cura,ja mislim da bi pala u nesvjest kad bi vidjela user posted image ! user posted image

Neposredna veza do poruke: 295
27.6.2012 13:46:36   
splicanka
winkica draga doslo mi je user posted image user posted image user posted image  od srice radi tebe bravo bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , evo ja tek pokusavam prvi mj nakon kiretaze pa cemo vidit oce sta bit..... sritnooooooooooooooooooooo ti draga

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 296
27.6.2012 13:54:56   
mamino zlateko
winkica ti si mene uspjela rasplakat,cestitam ti od srca,vidis da se sve isplati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 297
27.6.2012 16:15:59   
Riza
Splićanka...baš mi je žao kaj je user posted image stigla.....ali samo bez brige...... brzo će novi plodni dani i nova prilika. Držim fige da uspije odmahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 298
27.6.2012 20:23:10   
BUMBI
Ajme koje divne vijestiuser posted image user posted image user posted image
winkice čestitam ti od srca,bš sam sretna zbog tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image
zvončice super i za tebeuser posted image user posted image user posted image
Katarina nadam se da ni tvoja ipak neće doćiuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 299
27.6.2012 22:50:35   
sarah_zg
Čestitam novim trudnicama!user posted image user posted image user posted image Svaka čast i sretno!!!user posted image user posted image

Moja je stigla, al to nije ni čudno jer znate da mi je prije mjesec dana umro svekar tako da zaista nije bilo ni za očekivati. Mislim... bilo je akcije, ali ne u vrijeme ovulacije. Idemo dalje, nema predaje!

Ako ni poslije ljeta i godišnjeg u kojeg polažem sve nade, ne bude ništa onda idemo na preglede, spermiograme i slično! Ne dolazim često jer imam dosta posla, ali navijam za sve čekaliceeee!!!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!