|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kiše jesenje!"
2.12.2012 10:13:58   
mariola
danas ćemo vjerojatno cijeli dan u kući bit jer je kiša, ma mise volimo vikendom po kući vuć cijeli danuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 351
2.12.2012 10:16:36   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: mariola

danas ćemo vjerojatno cijeli dan u kući bit jer je kiša, ma mise volimo vikendom po kući vuć cijeli danuser posted image

Onda dobrouser posted image
Ja već sad smišlajm gdje bi mogla malo otići prošvrljatiuser posted image ...nemoram kuhati,a i D nije tu....

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 352
2.12.2012 10:17:51   
mariola
Ništa nisam posebno osjećala(mada sam zbog pritiska dva mjeseca prije imala osjećaj da bi brzo mogla).
Bila na pregledu, ctg bio malo čudanidr. me poslao u bolnicu i napisao u knjižicu da preporuča danas porod. Dok sam ja došla do bolnice već sam se bial dosta otvorila, i nakon što su mi probušili vodenjak i drip počeo djelovat, rodila začas.
Šta ćete vi danas?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 353
2.12.2012 10:20:20   
BUMBI
Tako i ja imam osječaj da bi mogla svaki čas,pogoto zbog tih grčeva šta mi bude...a vidjet ćemo,kako bude bit će,moram to još jednom odraditiuser posted image
Mi idemo kod mojih na ručak i po D,pa kad dođemo ćemo ukrašavati kućuuser posted image ...a maloprije sam ti napisala kako sad smišljam gdje bi mogla malo prošvrljatiuser posted image ,slobodna sam do 13 sati dok mm ne završi s poslom,pa idemo.
jesi pravila kakav kolač?Ja mislila ali sam nešta odustalauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 354
2.12.2012 10:32:44   
danery
oj,eto mene natrag....neće mi učitati slike user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 355
2.12.2012 10:32:51   
mariola
Da da vidila sam da smišljaš di ćeš. a i a bi tako možda da sam samauser posted image
A kolač uvijek imam neki.user posted image
trenutno imam s jabukama, u lisnatom. I imam palačinki od sinoć, s marmeladom i s čokoladom i orasima.
Nama možda kum danas dođe na ručak pa ako dođe još ću malo speć friških palačinki jer mi je ostalo smjese od čokolade i oraha.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 356
2.12.2012 10:34:05   
mariola
Šta si ti cijelo vrijeme pokušavala stavit slike? To mi je grozno, sat vremena dok ih smanjiš i staviš i na kraju ne možeš snimit. Za poludituser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 357
2.12.2012 10:35:55   
BUMBI
A vidjet ću još hoću ići...
A ti imaš kolača,a ove palačinke mi super zvuče.Kako si to s čokoladom i orasima napravila,pomješala to dvoje?
Hej danery ti zapela na slikama,ja mislia da si nestala...a drugi put češ ih staviti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 358
2.12.2012 10:40:07   
mariola
Istopila 300g čokolade u 1/2 l vrhnja za šlag. U to dodala 20dag mljevenih oraha. Da super kombinacija a i ubitačnauser posted image
Ej i dem ća. Već sam tri deca kave popila, ne mogu više ni sjedit ni kavu pit.user posted image
Uživajte danasuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 359
2.12.2012 10:41:20   
danery

IZVORNA PORUKA: mariola

Šta si ti cijelo vrijeme pokušavala stavit slike? To mi je grozno, sat vremena dok ih smanjiš i staviš i na kraju ne možeš snimit. Za poludituser posted image

ma ne smanjujem ništa,nego jednostavno neće pa neće da učita,stalno mi izbacuje ovu rerklamu za pampers user posted image
a i sveki morala prati kosu pa sam malo sa bejb bila dolje....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 360
2.12.2012 10:41:58   
BUMBI
Ajme,pa ovo je divnoooooouser posted image user posted image user posted image
ja to moram danas napraviti.
idem sad zamutiti smjesu za palačinke i u Konzum po čokoladu i vrhnje za kuhanje,a nadam se da sveki ima oraha ili lješnjaka
Ajde uživajte i viuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 361
2.12.2012 10:43:14   
BUMBI
I meni kad idem na albume izbacuje to pampers,ali ja zatvorim tu stranicu i ostan emi na albumima,ali nisam probala stavljati slike...

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 362
2.12.2012 10:52:10   
danery
heheee,evo uspjela sam par strpati user posted image user posted image i adventski user posted image
ajde vi slatkozupke,ja ne znam što bi pravila user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 363
2.12.2012 11:10:49   
BUMBI
Ja bila po sastojke,idem još kod sveki vidjeti za orahe i onda ću napraviti smjesu za palačinkeuser posted image
idem i slikice pogledati

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 364
3.12.2012 9:07:02   
danery
jutro,ima koga za kavicu user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 365
3.12.2012 9:13:53   
anaxx
jutro...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 366
3.12.2012 9:35:43   
danery
o anaxx,tebe nisam dugo srela user posted image
kako si,što ima novo?radiš,pa virkaš,ha user posted image
ja oprala kosu i skuhala kavu,al nemam mlijeka pa mi nije baš fina user posted image al ajd....neću odapet...valjda user posted image user posted image

kako dečki,jesu u vrtiću?

....mini gospa....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 367
3.12.2012 10:16:06   
anaxx
ej danery, virkam da , ali vidim da si ti već zbrisala... ni ja ne volim kavu bez mlijeka!

dečki u vrtiću, mama na poslu... za vikend smo proslavili Gregorov rođendan (koji je u utorak, ali društvo iz vrtića je došlo za vikend) pa se sad polako oporavljam od gužve user posted image , a sutra me čeka nova... rodbina, bake dede, tetke i stričevi ... user posted image

kako ste vi?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 368
3.12.2012 19:53:19   
BUMBI
Večeruser posted image
Ima li koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 369
3.12.2012 20:12:37   
cuba
Hej draga, večer tu samuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 370
3.12.2012 20:13:44   
BUMBI
Hej draga,već sam mislila da se nečeš javiti i otići...ali evo tebeuser posted image
Kako je prošao rođendan?Jel slavljenik zadovoljan sa svime bio?
Jesi dobila sms danas?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 371
3.12.2012 20:21:41   
cuba
Ma pisala sam esej tamo na temi proljetne bebice pa se odužilouser posted image
Rođendan je prošao odlično, svi su zadovoljni, slavljenik posebnouser posted image user posted image Dobio je hrpetinu poklona, čak toliko da je drugi dio otvarao u nedjeljuuser posted image A još nas čekaju sv.Nikola i Božićuser posted image
Stavim slikice ovih dana, prebacila sam ih na laptop.
Samo sam ja nakon rođendana bila oduzeta od vrata do koljenauser posted image Nisam ni znala da me toliko izmorilo i još čišćenje poslije, iako je mm dosta toga obavio al svejedno. Ovo je definitivno zadnji rođendan koji slavimo kućiuser posted image

Sms sam tek sad pročitalauser posted image Eto koliko mob gledamuser posted image Nije nam još ništa stiglouser posted image

Kako si mi ti? Još koji dan pa ulaziš u 9mj trudnoće draga user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 372
3.12.2012 20:25:55   
BUMBI
Ajde super što je sve prošlo super,a najviše što je on zadovoljan sa svime,a vidim i poklonimauser posted image user posted image
Mogu misliti da si jedva izdržalaa,ali bitno da je sve gotovouser posted image
Ajde dobro,sad me već brine,nadam se da će stići uskoro i da se neće negdje zagubitiuser posted image
Dobro sam,sve teže i teže mi je,ali šta se može,tako mora bitiuser posted image
mogu ti reći da me polako i panika i strah hvatauser posted image ..u petak idem na pregled.
Kada ti ideš?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 373
3.12.2012 20:32:24   
cuba
Sutra ujutro imam pregled pa ti se javim poslijeuser posted image
Joj mogu misliti, sad kad se kraj tako bliži onda frkica krećeuser posted image Meni je to još nekako daleko al tresti ću se i ja za koji mjesecuser posted image
A jesi stavila da ti se vrati na tvoju adresu ukoliko nam ne dostave? Ja obično tako napravim kad šaljem.
Jesi pripremila sve za L? Oprano, ispeglano, složeno?
Mi smo jutros išli po zaštitnu ogradicu za R krevet, napokon je stigla. Imala sam iz Prenatala jednu ali nisam bila zadovoljna pa smo kupili baš originalnu koja i ide inače uz sobu. Ne znam zašto to nisam odmah napravilauser posted image
Pa smo išli i u Dormea po jastuke i posteljinu, odmah sam danas sve čisto stavila i jedva čekam i nove jastuke isprobatiuser posted image Sa madracem smo prezadovoljniuser posted image user posted image Evo već tjedan dana spavam ko bebicauser posted image
Napokon privodimo sve poslove kraju, još ovaj tjedan trebaju stići zimske gume i felge pa smo gotovi sa svime. O fala ti Bože višeuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 374
3.12.2012 20:38:25   
BUMBI
A ti sutra ideš,superuser posted image user posted image
A kako će me panika uhvatiti kad krenu trudovi ili pukne vodenjak neželim ni misliti još o tomeuser posted image user posted image
Ma nisam,nisam se toga ni sjetila.Samo me pitala hoću preporučeno ili ne,ja budala nisam ni to napravila..jako sam pametnauser posted image user posted image
Joj,je sve je spremno,još samo da krevet premjestimo i krevetić donesemo i onda da mogu sve točno posložiti,a ne ovako imi svugdje nešta stoji...Neću samo posteljinu na krevetić još stavljati,a i moram oprati još onu ogradicu i to za krevetić
Super za ogradicu,pa da baš ste to odmah trebali uzeti...
Znači stigli i novi jasutci,superuser posted image user posted image user posted image
MM bi isto uzeo novi madrac,mi imamo 2 odvojena,meni je još dobaruser posted image
Super što te zadovoljni i madracimauser posted image user posted image
Ma nije valjda da ste gotovi sa svime kad još stignu gume i felge?user posted image Ma naći ćete vi još nešta
Jesi dobila slikice sa svadbe?Jedva čekam da vidim i ove s rođendana i R,sigurno je već jako narastaouser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!