|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kiše jesenje!"
29.11.2012 12:38:09   
cuba
Imam, baš za kratkouser posted image Za pola sata idemo po R u vrtić.
Šta ima, kako si mi?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 326
29.11.2012 12:39:41   
BUMBI
Pa znam,zato i pitamuser posted image
Evo ja završavam ručak,a cijelo prijepodne sam skoro peglala,i oprala zadnju mašinu robice,ostala mi još samo ona ogradica za krevetić i to...
Šta vi?Kkao je prošlo slavlje u vrtiću?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 327
29.11.2012 12:45:24   
cuba
Evo ja svoj ručak završila, a isto jutros po kući usisavam, pravila krevete, prašinu brisala i tako. Popila kavicu sa mm vani, to nam je ritual svako jutro kad odvedemo R u vrtićuser posted image
Slavlje je prošlo odlično, baš je bio sretan, puhao svjećice, dobio je čestitkuuser posted image Tete su ih slikavale pa ima i nekoliko fotki sa curom iz vrtića, ajme šta su smišniuser posted image Eto, tri godine napunio a ja već nevjestu dobilauser posted image

Joj dobra si sa peglanjemuser posted image user posted image user posted image Ja sam prekjučer 4 mašine robe ispeglala i još svašta nešto po kući čistila. E, kad sam sjela nisam se mogla dignit više koliko me sve bolilouser posted image
Jesi obavila cijelu kupovinu za Luku? I u ljekarni što imaš?

Znaš koliko me ovaj mali hahar u drobiću počeo lupkatiuser posted image Ne prestaje a naravno da je najaktivniji uvečer i tijekom noći. Neću valjda dobiti NE spavalicuuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 328
29.11.2012 12:49:02   
BUMBI
Super za slavljeuser posted image user posted image
U subotu opet fešta kod kuće?Jel praviš još kakve kolače ili samo onu tortu?
Znači i ti si bila vrijedna,ja jučer i prozore opralauser posted image
Jesam sad sve,osim toga u ljekarni,a to može i mm kad sam u bolnici,nije toliko hitno.sad slažem stalno i preslagujem po ormarima i ladica gdje će mi šta stajati.Još ću jedno bar 5 puta premjestitiuser posted image
Aaaa,super što se braco javlja toliko punouser posted image user posted image I meni je u početku bilo samo navečer i kad legnema, poslije je počeo biti stalno aktivanuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 329
29.11.2012 12:58:19   
cuba
Da, da u subotu imamo rođendansku proslavu kod kuće. Jedno 20ak gostiju će biti (bez baka i djedova). Čeka me dernekuser posted image Sve je spremno, ma Bumbi, ne radim ti ja ništauser posted image user posted image Koja majkauser posted image
Tortu sam naručila, pršut, sir, francusku, razno-razne grickalice i slatkiše smo kupili, a mama i sveki su zadužene sa slatko/slane kombinacije kolača. Bit će fritula, slanih kiflica, pite sa sirom, kolač od rogača i prijateljica će mi napraviti još i krempite. Bila bi stvarno luda kad bi uz toliko hrane išla još nešto raditiuser posted image
Ja ću čistiti nakon proslave, to je dovoljnouser posted image

Super što si sve spremila. Jeste se dogovorili oko razmještaja sobe, hoćete to prije Nove godine ili?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 330
29.11.2012 13:02:12   
BUMBI
O,pa bit će vas dostauser posted image user posted image
Znači svatko je za nešto zadužen,tako i trebauser posted image ...a i ja sam ti takva,nisi samo tiuser posted image
Mislila sam sad prije Božića to sve premjestiti i donjeti krevetić i sve pripremiti,ko zna kada će nas braco iznenaditiuser posted image ,pa hoću da bude spremno,ne bi da mi to drugi rade.Eventualno ne mora se staviti posteljina na krevetić,to mogu dok sam u bolnici,a ovo ostalo bi sve ja sama...
Ajde draga po R u vrtić,a ja idem ručati i malo se izvaliti prije nego idem po Duser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 331
29.11.2012 13:04:38   
cuba
Ajde dobro nisam samo ja takvauser posted image user posted image
Dobar tek ti želim, šalji mi malo te lijepe juhiceuser posted image
Idem se spremiti pa po R, tipkamo seuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 332
29.11.2012 13:18:25   
danery
vid,pobjegoše sad user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 333
30.11.2012 12:05:36   
mamino zlateko
jel ima koga?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 334
1.12.2012 22:03:07   
pticica
halllloooo

cure ima li vas??

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 335
2.12.2012 9:16:58   
BUMBI
Jutrouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 336
2.12.2012 9:27:02   
danery
jutro b user posted image
kako si,što se radi? ja se pokušavam razbuditi uz kavu,al nekako šepam user posted image
bejb hahari kod bake,jučer bili kod mojih pa se nisu vidjele cojeli dan,pa sad nadoknađuje

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 337
2.12.2012 9:29:07   
BUMBI
Hejuser posted image
Ja sam se naspavala do pola 9user posted image ...D opet kod mojih,otišao jučer još oko podne i od tada sam sama bila,mm radio popodne ,a ja išla na neke rukometne utakmice i na cugu s prijatlejicom,pa kasnije do Portanove(tamo milijun ljudiuser posted image ) i onda mi još navečer došla prijateljicauser posted image
A bili ste kod tvojih jučer,super.Kako je brat?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 338
2.12.2012 9:33:06   
danery
opa,pa ti se pravo dobro provela jučer user posted image user posted image super user posted image
moji imali klanje,pa sam bila na li-la dal da vodim bejb ili ne,em vrijeme neko uff,em moš mislit gužve oko stolova,kotlova i svega....i još brat i baka na kućnoj njezi user posted image
onda sam ju ipak povela i na kraju bili u kući nas 4,a ostali vani rezuckali.....mala se naigrala sa bakom user posted image ,baš mi drago....
stavim par novih slikica u album...

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 339
2.12.2012 9:34:31   
mariola
Jutrouser posted image
I ja sam naspavana. Moji spavali do 7.30 a L zaspala sinoć u 7:15, juhuuu.
Trebalo mi je user posted image
Kako ste mi? Bumbi, jel L lupka mamu?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 340
2.12.2012 9:34:57   
BUMBI
Da,da jučer sam se baš nauživalauser posted image
Ajde super da si ju na kraju onda povelauser posted image
A i danas mi je neko fuj vrijeme,ali sad nas stalno tako čeka,još i gore.
Kakav si advent na kraju napravila?Mi ćemo popodne ukrašavati i zapaliti svijećuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 341
2.12.2012 9:36:35   
BUMBI
Hej draga,evo i tebeuser posted image
Znači i ti si se lijepo naspavala,a L još boljeuser posted image user posted image
Evo ja baš pisala kako sam se jučer provelauser posted image ,a L lupa mamu i to dobrouser posted image ,tremutno je miran,ali imat će on svoj program lupanjauser posted image
Šta tvoji rade?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 342
2.12.2012 9:38:11   
mariola
Curke vi ste jučer uživale objeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I mi smo, bili ujutro na nekoj priredbi. Curice iz našeg vrtića i škole i iz Paga, par plesnih skupina pa je bilo veselo. A na kraju klaun. Gužva je bila al nije nam smetalo, T se za čas probio u prvi reduser posted image
Taj će se znat izborit za sebeuser posted image
Poslije bili na kavici, popodne se doma igraliuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 343
2.12.2012 9:40:45   
mariola
Sad je L na podu, igra se i dere, valjda je sad u fazi isprobavanja glasovnih potencijalauser posted image
T jede čips (koji doručak) i gleda Jurića.
Trebala bi mi i susjedica mala doć na čuvanje, mama joj ide na sprovod, a nemam pojma kad će doć.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 344
2.12.2012 9:40:47   
BUMBI
Ajde super što ste vi uživali, vidim to se lijepo izborio za sebe da bolje vidiuser posted image user posted image
Ajme ja sad vidim na tickeriću da mi piše još 37 dana do poroda(ako ne i ranije),pa mogu vam reći da me polako hvata strahuser posted image ...

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 345
2.12.2012 9:43:46   
BUMBI
I kako L ide isprobavanje glasova?user posted image
O,T ima baš lijepi doručak,tamo i D zna nekadauser posted image
Imat češ i još jedno na čuvanje,nadam se d aće ti biti dobri.
Jesti ti ukrasila kuću?Iako znam da si rekla da si već i prije nešta ukrasila

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 346
2.12.2012 9:52:01   
mariola
Stavila sam na vrata vjenčić, božićnu zvijezdu kupila, neke šibe s led svjetlima stavila u vazu (super ukras) i baše se mislim ovih dana oprat prozore pa da T i ja polijepimo sličica po prozorima i stavit u čaše za vino sa visokim stalcima po kuglicu ljubičastu ili srebrnu. To stavim pored tv-a na regal. To bi danas/sutra mogla.
Toni je već nedavno pitao može li dobit mali bor za sobu i onda mu neki dan kupili u mercura, ima slatkih malih borića. Oduševljen je bio, cijelo popodne ga je kitio. Moram mu još male lampice kupituser posted image
Tako da on od petka ima bor u svojoj sobiuser posted image
Za sv.Nikolu smo mu kupili kuhinji. Kuhar moj mali, to je poželiouser posted image
L još nismo ništa.
Ajme još 37 dana, uuuu bit će to i prije. Tako je i mene hvatao strah pred porod.
Pred prvi nije a ovako znaš šta te čeka pa te muka loviuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 347
2.12.2012 9:58:24   
BUMBI
A,znači vi ste već lijepo okitiliuser posted image user posted image ...te šibe su mi super,a i ovo s čašama i kuglicam ne zvuči lošeuser posted image ..mi ćemo popodne ukrašavati.ja sam neki dan oprala prozore,pa možemo stavljati naljepnice.Jedino nisam Božičnu zvijezdu kupila,to bi trebala:prošle godine sam super kupila,bila pošpricana s zlatnim sprejomuser posted image
A dobar je T,znači i on ima svoj bor,neka baš lijepouser posted image
Znači kuhinju donosi Nikola,super...D isto ima,obožavao se s njom igrati,isto u toj dobi,iako je nekdavno bio tražio i baš se lijepo igraouser posted image ...D će za Nikolu dobiti Lego Ninjago,zimsku kapu i rukavice i još neke sitniceuser posted image ..Jučer sam baš to bila pakirala,i još neke Božićne poklone.Sad sam sve kupila,još D moram uzeti reket za tenis,to je isto tražiouser posted image
Pa da,zato me i strah jer znam šta me čekauser posted image ....u petak idem na pregled,pa ćemo vidjeti koliki nam je braco i jel ima kakvih promjena,a i neki bris će mi uzeti.
Šta ćete vi danas raditi?
Danery gdje si ti nestala?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 348
2.12.2012 10:08:59   
mariola
Mi ćemo T lego za Božić i to neki veliki planiramo.
L još ne znam, nema ta nema od igračaka za njenu dob. Voli lončić sveznalicu i psa sveznalicu (to sve od T) pa joj možda uzmem slikovnicu sveznalicu ili puža...ma nemam pojma vidit ću još.
Kad su meni počeli trudovi na drugom porodu tek me onda uhvatila muka i samo sam govorila sestri, molim vas porodite me odmah, ne mogu ja ovako dva tri sata još. Nakon što sam joj to ponovila sto puta u 10 minuta nije joj preostalo ništa drugo nego pozvat dr. i ja rodila. Sve skupa 17 minuta trajalouser posted image
Ni sama nisam mogla vjerovat, drugi porodi su uglavnom lakši, ovaj moj je bio za poželit. Želim i tebi takav.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 349
2.12.2012 10:13:02   
BUMBI
I D voli lego,ali mi sad njemu kupujemo one male kockice,ne više Duplo,iako ima i njih i s njima se nekada igra.Jučer sam rekli baki da mu kupi neki auto lego,bilo u Konzumu 30 % sniženo,a i brat će mu moj nešta od toga kupiti.
Pa da,onda možda nešta tako njoj kupi,kad ovo već ima od T...naš se psić pokidao,pa ćemo morati drugi uzeti.
Joj,bilo bi idealno da i meni tako bude...Nemam pojma kada uopće sad trebam otići u bolnicu,prvi put mi puknio vodenjak i išla sam odmah.Kako je tebi sad 2 put bilo i kad si išla?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!