|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kiše jesenje!"
24.11.2012 21:09:46   
BUMBI
Da,da opet otišao.rekao je da ga više ne moram ni pitati jel ide,da će ići svake suboteuser posted image
Ma znam,ali da sam odmah u 13 došla kući,stvarno bi poludila od dosadeuser posted image
Ajme,ova od karamela Milka je odlična.Ako sutra budem išla opet,moram još koju takvu uzeti.
Nisam ti rekla da mi je onaj CHiccov omekšivač superuser posted image user posted image
A,dobar je Ruser posted image
Jel gledaš Ples sa zvijezdama?Ja upalila pa malo škicnem,nisu loši

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 276
24.11.2012 21:14:42   
BUMBI
Znam kako ti je tako i mm tamo zapne kod autića kad odemo u Mulleruser posted image
Joj,mogu misliti da češ krepati sutra nakon 2 rođendana.
D je danas od bake dobio još jednog Power rangersa(to mu je sad aktualno),ja mu jutros nisma htjela kupiti i rekla mu da piše D.Božičnjaku i Sv.Nikoli da mu donese.Onda je odmah pisao pismo(ajme koliki popisuser posted image ) i sad mi prije nego sam odlazila kaže da prekrižim tog zlatnog sa popisa kad ga je dobio.IZludit će me više s tim igračkamauser posted image
Ja mislila večeras umotavati poklone za Božić,ali m ise neda,možda budem ujutro.
Kupila sam nečaku neki komplet bagera i kamionauser posted image
Još samo kumiću i gotova samuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 277
24.11.2012 21:19:10   
cuba
A kupila si omekšivač user posted image user posted image Ma meni je baš bio odličanuser posted image
Ne gledam ništa, dijete mi okupiralo tvuser posted image Al sad ga vodim na tuširanje i u krevet pa ću onda ja preuzeti daljinski. Zapravo neću, već će mmuser posted image user posted image

Uh, onda mi je još dobro dok R nezna za pisma djedu Božićnjakuuser posted image Tek je ove godine skužio šta su to pokloniuser posted image Ja čekam da prođe ovaj tjedan i svi rođendani pa ću se onda baciti na božićne poklone i ukrase.
Al ti svake godine sve na vrijeme kupiš i imaš spremnouser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 278
24.11.2012 21:22:55   
danery
oj,evo me dok dudla maminek user posted image
ah,cuba,ne znam više što bi mislils ao svemu....svaki put kad zazvoni telefon ili mob,samo si mislim jel on ili baka u bolnici ili još gore user posted image

heh,pokloni.....ma baš njučer komentiram sa frendicom jesmo mi normalne ili nismo ako djeci ne kupujemo igračke tipa lego,kitty kuhinje i ine strine za božić....
mislim,bejb ima more igračaka i sa pola se njih ne igra,i ne pada mi na pamet još bacati silne pare na neku drndu koja je in i koju će obilaziti u širokom luku idućih godinu-2....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 279
24.11.2012 21:24:21   
BUMBI
Nisi ga još stavila na spavanje?
Ma ne volim u onim najvećim gužvama kupovati poklone,a ove godine sam ranije i zbog trudnoće najviše to sve obavila ranije.
Ajme,koliko ja još robice imam za oprati i opeglati i sve to posložiti,a još i našega imamuser posted image
Jutros sam jedan dio opeglala,ali mi je još ostalo i onda opet pranje....
Danas sam mm rekla da bi uskoro trebalo skinuti zavjese i oprati,a i prozore bi trebala
i ja ću slijedeći vikend početi s ukrašavanjem,jedva čekam,a i pali se prva ad.svijeća ako se ne varamuser posted image
Da,da dobro je što nezna,ali slijedeće godine te to isto def. očekuje

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 280
24.11.2012 21:27:35   
BUMBI
Brza si,nema štauser posted image
Imaš još i ti vremena da bejb počne pisati pisma D.Božičnjakuuser posted image
Ma,ja kupim puno sitnih stvari,a to je njemu važnije,samo da ima puno....a drugima nemogu reći da pretjerujem s poklonima,ali nisu baš i neke sitnice.To za Uskrs kupujem nešta malo.
jesi ti napravila advent?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 281
24.11.2012 21:30:21   
cuba
Danery ne znam kako ti je al virujem da nije nimalo lako, još pogotovo kad ne možeš ništa napraviti user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja Roku kupim samo ono s čim se baš igra. Ove godine će dobiti autića jer se zadnjih mjeseci stalno sa njima igra. I zapravo sa ničim drugim. A i rođendan mu je sljedeći tjedan, dobit će hrpu igračaka, svi pitaju što treba a ja samo vičem autiće, autiće. Otvorit ću rent-a-car dječjih autića kućiuser posted image user posted image
Joj i mene ta gužva po dućanima živcirauser posted image Al već znam što ću kome kupiti pa idem odmah ciljanouser posted image
Cure, idem kupati R i staviti ga na spavanac pa na druženje sa mmuser posted image
Tipkamo se sutra, Ln vam želimuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 282
24.11.2012 21:33:54   
BUMBI
A jesi luda,šta svima govoriš da kupe autiće?Šta češ s tolikim autićimauser posted image
Ja mu sad definitvno neću ih kupiti,a mislila samuser posted image
Ajde laku noć i uživajteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 283
24.11.2012 21:35:05   
danery
lkn cuba,lijepo se podružite user posted image
b,nisam još ništa napravila osim koluta od brezovih šiba,nekako nisam ove godine toliko zagrizla za krismas,valjda zbog vremena-pretoplo mi je user posted image
jedino sam bejb napravila one papirnate pahuljice pa naljepila na prozor...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 284
24.11.2012 21:37:48   
BUMBI
A dobro,barem jesi neštauser posted image ..a i to što kažeš,pretoplo je za ovo doba godine.A baš bi voljela da za Božić bude snijegauser posted image
Ja napravila vijenac(tj.mama mi) i stavila ga u spavaću sob nek stoji tamo,da bi mm rekao šta će to sad tamo stajatiuser posted image ,ajme poludim na takve njegove izjave
E,bila neki dan u Ofertisimi,ajme tamo doslovno ima sve i svačegauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 285
24.11.2012 21:51:08   
pepeljuga
Samo da vas pozdravim i ako ste vjerojatno već otisleuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 286
24.11.2012 21:53:04   
BUMBI
Ja nisam dragauser posted image ...kao da sam znala da češ doći s lijepim vijestimauser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 287
24.11.2012 21:56:14   
pepeljuga
A tu siuser posted image
Da,da bila juce na pregledu i sve je superuser posted image

Kako ste vi, vidim D opet kod tvojihuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 288
24.11.2012 21:57:39   
BUMBI
Super da je sve okuser posted image user posted image
kako si ti?jesi imala mučnine ili ih još imaš?
Da,da D opet kod mojih,svidjelo mu se i to ,napokonuser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 289
24.11.2012 22:02:22   
pepeljuga
Imala mucnine i još ih imam,koma mi je ova,sa F sam imala al ne ovakouser posted image smrsavila sam 2 kg u ovih misec dana,uglavnom sam bas koma,željeza mi je loše i urin pa sam juce nosila i urinokulturuuser posted image valjda će biti ok.

Vidim ti i poklone već kupila,bravo,ja još nistauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 290
24.11.2012 22:04:45   
BUMBI
A joj,baš mi je žao da imaš toliko mučnine,nadam se da će brzo proćiuser posted image user posted image
i meni je željezo odmah na početku bilo nisko,pa sam odmah dobila tablete i pijem ih još uvijek.Nadam se d aće taj nalaz biti doba
Šta kaže tm na user posted image ?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 291
24.11.2012 22:07:40   
danery
čeeeeekčekček.....jel to pepe opet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajme pa vi pravo navalile,miša mu....sve koje u bircu tipkaju trudne user posted image a da ne bi i ja osvanula sa user posted image user posted image (moš mislit,ovaj moj škrt sa materijalom user posted image user posted image )

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 292
24.11.2012 22:08:35   
pepeljuga
I meni je dao tablete al i one mi uvik teško padnu. Ma i ja mislim da će biti ok nalazuser posted image

A mm je bio u šoku kao i jauser posted image al sad je okuser posted image
On misli da je curka. T bi seku,R bi brata ma shouuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 293
24.11.2012 22:09:24   
BUMBI
A tu si,ja mislila da si otišla...dobro kažeš sve trudnice,mogla bi stvarno i ti uskoro biti u tom klubu..nikad se nezna,vidiš kako nam je pepe...ali sad kaže da je kraj,nema više ni keksauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 294
24.11.2012 22:11:10   
danery
iss,moš mislit kako neće više keksa user posted image
hahahaha,pa da znaš da bi ja rado nagodinu još jednom user posted image ,pa kako bude....e sad treba ovog mog nagovorit user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 295
24.11.2012 22:11:16   
BUMBI
Ja mislila da ih moram malo piti,kad ono cijelu trudnoću,već sam navikla da svako jutro pijem....
Znači oba dvoje ste bili šokiraniuser posted image user posted image
Znači s njima opet šou,kao i s Fuser posted image
Jel imate više imena u pričuvi ili ovaj put dečki mogu birati?user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 296
24.11.2012 22:11:16   
pepeljuga
Danery mi se samo pogledamo ja ostajem trudnauser posted image ,zato se vise i ne gledamo a kamoli seksamouser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 297
24.11.2012 22:13:28   
danery
aaaaaaa,višviš....znači više gledanja user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 298
24.11.2012 22:14:16   
pepeljuga
Nemamo nikakvo ime i sigurno do daljnjega nećemo ni imatiuser posted image ,ma nema šanse da oni biraju,imaju već par prijedloga al to je katastrofa,nešto kao Đurouser posted image user posted image

Danery mogla bi još jednu,ajde navijam da tm popustiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 299
24.11.2012 22:14:47   
BUMBI
Večeras kod vas pada neko duže gledanjeuser posted image user posted image
Cure ja vas napuštam,nemogu više sjediti.Idem se otuširati i u krevet...LNuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!