|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kiše jesenje!"
21.11.2012 21:15:25   
danery
ah,nekako i nikako.....znaš da sam pisala da ima trajni kateter i stalne upale....e to mu se sve ugnojilo i pukla neki dan koža da se sav umrljan probudio i mokar,pa su ga hitno spremili za zg.....sad što će biti dalje user posted image user posted image
gibam cure uvesti reda,ova mala zajebava naveliko user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 226
21.11.2012 21:15:46   
pepeljuga
Danery nadam se da je brat okuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 227
21.11.2012 21:24:27   
pepeljuga
Gibam i ja pomalo,pod tuš i malo citat knjigu,cure puse :-****

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 228
21.11.2012 21:25:07   
BUMBI
A joj,nadam se da će mu biti boljeuser posted image user posted image
Pepe dobro si ovo rekla za cubuuser posted image
Znači ti gledaš stanove,super što ti se toliko svidio.mislili ste ići u Zd za stalno?kad ćete to odlučiti?
Cuba ajde uživaj i Lnuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 229
21.11.2012 21:25:34   
BUMBI
A ništa,ode onda i ja u krevet....

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 230
22.11.2012 12:26:41   
cuba
Bumbi draga, jesi za kavicu user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 231
22.11.2012 12:30:38   
BUMBI
Hej dragauser posted image
Kuham ručak,pa ću vrlo kratko ostati da ne bi ostali bez ručkauser posted image
Šta ti?
Mi jutros bili u metrou u šopingu i naravno da nema onih zelenih i bijelih kuglica što sam htjela,a bitno da sam sve tako kupila za adv.vijenacuser posted image ...sad se prebacujem na naranđasto-smeđe-zlatnu kombinacijuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 232
22.11.2012 12:35:17   
cuba
I ja kuham ručak, al ajde gotov će biti za 10ak minuta pa nema straha user posted image
Ma daj? Šta se tako brzo sve rasprodalo? Pa super ti je smeđe-narančasta kombinacijauser posted image
Ja sam se odlučila za bijelo-crvenu kombinaciju ove godineuser posted image Sljedeću subotu slavimo R rođendan i odmah sutradan počinjem sa uređenjem kućeuser posted image user posted image

Jutros sam odvela R u vrtić, popila kavu sa svoje tri kumice, bila do dućana. Kući malo pospremala, napravila ručak. Ma otkako je mm na putu kuća se sjaji, nemam šta ni čistitiuser posted image
Popodne ćemo sa bakom vani, idemo kupiti R čizmice za lokviceuser posted image

Šta vi imate u planu?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 233
22.11.2012 14:27:21   
danery
kofi enibadi? user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 234
22.11.2012 14:47:22   
mariola
Ej koka, evo mene.
Kako si mi?Šta se radi?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 235
22.11.2012 14:53:05   
danery
ehej user posted image evo pijuckam nesicu pomalo,čekam da moji dođu i tako...
šta ti?kako kinderi?
moja malo zafurila,osjetim da kljuca novi kutnjak,pa slini i bali sve u 16....sutra ćemo pedici,a zasad standard-čistiti nos i ostalo....
morat ću kupiti inhalator jer nju sad sve češće muči šlajm....ajd danas je srećom dio povratila,al samo jer sam ju našopala juhom da bar nešto pojede,kad ono user posted image moš mislit kad sam se tome poveselila user posted image user posted image ,djetetu odmah bilo lakše

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 236
22.11.2012 15:01:02   
mariola
A mišica mala.Neka ju brzo prođe i da temp ne skoči.
Ja sam mojoj vidila jednu tricu da viri ali mi nije dala da pipnemuser posted image
Šefica spava, ja kavu popila i tri mozart kugle(prasica). Ručak je na stolu, čekam dečke.
Popodne baka servis dolazi a mm i ja u zd. Večeras je Jalta, Jalta a i majstor nas je jučer zvao da su nam gotove komode za tv što smo naručili za apartmane pa ćemo i to pokupit.
I pelene ako nađem u Interšparu. Napisale se cure na fb da su dva giant paketa 200kn, a kod nas jedan 160 pa ne bi bilo loše da se opskrbimo bar za ovu godinuuser posted image
Jučer sam bila malo u u zd u šopingu, htjel ajednu haljinicu ali mi nije bila baš nešto kad sam je probala pa sam si na kraju kupila samo jednu majicu i naušnice.
Tvoji iz SB dolaze?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 237
22.11.2012 15:07:55   
danery
a vidjela sam da si stavila link za haljinicu user posted image znači ipak nešto drugo palo,ajde neka si se ponovila user posted image user posted image
ma no,moji s posla,mm i sveki user posted image eh,moji sad već mjesec dana ni prdnut iz kuće ne mogu kad je baka kod njih,a i brat sav nit bolestan nit zdrav....pogotovo sad nakon operacije....

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 238
22.11.2012 20:12:21   
BUMBI
Večer,ima li koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 239
22.11.2012 20:15:53   
cuba
Ima, ima user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 240
22.11.2012 20:19:39   
BUMBI
Hej dragauser posted image
Sorry što sam danas nestala,a nisam se javila.MM preuzeo komp,a ja išla ručak završtiti.
Šta ima?šta ste radili danas?
Meni mama napravila adv.vijenac,super mi jeuser posted image user posted image
Bila do Mullra kupti još neke sitnice što mi trebaju,a zaboravila kupiti baby ulje.(a imala sam spisak sa sobomuser posted image ).Iako imam ulje od D,što sam neavno kupila,pa možda i ne kupim jer nisam ni s D dok je bio beba to nešta pretjerano koristila, neznam za šta sam sad bila trebala da sam kupila.jesi ti to korisitla dosta ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 241
22.11.2012 20:24:19   
cuba
Ma nema problema, ja sam mislila već da ti je ručak zagorio user posted image user posted image user posted image
Mi popodne bili u šetnji sa bakom, otišli do Jokera i u Mass-a bakica R kupila plave čizmice na avioneuser posted image user posted image Sad može slobodno gacati po lokvicamauser posted image
user posted image user posted image user posted image i za tvoju mamu što ti je vijenac napravilauser posted image

Ajme ja ti to baby ulje niti jednom nisam za R upotrijebila a isto ga kupila. Na kraju bi sebi s tim znala namazati noge zimiuser posted image
Jesi kupila sve ostalo?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 242
22.11.2012 20:28:20   
BUMBI
Super za čizmiceuser posted image user posted image user posted image
Znači ni ti ga nisi baš koristila,i ja si sve mislim da ga ni ne kupujem onda(a i već imam to jedno).
Mislim da jesam,mama će još pelene uzeti i ono u ljekarni što trebam.
Sebi moram uzeti još koje gaćice i možda spavaćicu dugih rukava(iako baš i ne nađem neku što ima naprijed kopčanje)
E,jesi probala ponovo mi poslati mail?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 243
22.11.2012 20:37:52   
cuba
Super, znači još koja sitnica i gotova si sa kupovinomuser posted image
Kako napreduje pranje i peglanje? Jel imaš puno?
Ma jesam poslala sam ti ponovno danas al opet mi je stigla obavijest da ti nije stigao mail. A poslala sam i mm mail sa R dvije slike i njemu je stiglo i sad nemam pojma do čega je touser posted image
Ajde svakako ću nakon R rođendana stavit slikica na rruser posted image

Jel ti D spava?
Meni R pojeo večeru i eno ga sad se kupa. Napunila san mu kadu, ima hrpu pjene i guštauser posted image
Do 21h ima da je u krevetu, Sulejman mi počinjeuser posted image Počela sam ga pratiti ima 2 tjedna i odlična mi je serija, napeta user posted image user posted image
A gledam i MasterChef, to i mm voli pogledati.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 244
22.11.2012 20:46:39   
BUMBI
Da,da još malo i sve spremno.Ali mama još nijeuser posted image ,malo me polako uhvati strah koji put....
Danas sam prala naš veš,pa sutra opet nastavljam.Opeglala sam jednu mašinu,pelena i gaza.Moram još sigurno 2-3 mašine oprati.Nisam mislila još robicu 62 vel prati,to mogu i kasnije.
A nemam pojma zašto je to tako s mailomuser posted image
Da,da D spava još od 8.Viidm R uživa u kupanjuuser posted image
Joj i ja pratim Sulejmana,a Masterchefa baš i ne,možda pogledala koju epizodu.
E jel ideš kad u Kik?Mama mi neki dan kupila tamo esprit traperice za nečeš vjerovati 88 knuser posted image user posted image ,ja htjela i sebi uzeti,ali nema više(samo mali brojevi ostali),a danas sam bratu kupila majicu isto Esprit za 44 knuser posted image .Jučer sam bila smm ite majice bile 88 kn(ali u drugom) i on gledao košulje(114 kn),a ovdje bile za 69(iako prevladava veličina S i M i možda koji L)

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 245
22.11.2012 21:04:12   
cuba
Malo sam nestala. Evo sam sredila R i stavila ga na spavanjeuser posted image
Sad mogu u miru Sulju gledatuser posted image

To ćeš ti taman prije nego uđeš u 9mj trudnoće sve sreditiuser posted image Ajme imam jednu prijateljicu kojoj je termin 2 tjedna prije tebe i ona ti apsolutno ništa nije za bebu pripremila. Uvijek se izvlači kao ima vremena, pa to će muž kad ona bude u rodilištu a zapravo vjeruje u one babske priče da se prije rođenja djeteta ništa ne priprema a neće da prizna jer zna da bi je mi sve izrugaleuser posted image Jedva sam je uspjela nagovoriti jučer da ode u dm-a i kupi sebi što joj treba za u rodilište i da torbu spremi user posted image

E vidiš u Kika nisam baš dugo bila al tamo znam naći super stvari. Prošlu zimu sam za R kinderbet našla predivnu dekicu, čak i nekoliko trenerkica koje je iznosio u vrtiću i mogu ti reći da su zbilja kvalitetne. Ništa manje nego ostale koje sam mu kupila u Zare, H&M-a ili C&A. A i sebi sam ovo ljeto kupila 2-3 majice za na plažu i svaki dan. Baš bi mogla sutra ujutro otići malo u izvidnicu, dboro si me podsjetilauser posted image

E znaš da u nedjelju imamo jedan rođendan ujutro od 10-12h a drugi od 13.30-15-30h user posted image
A na oba bi kao trebali ići, poklone sam već kupila i spakirala. Prvi je od mm brata maleni a drugi od R krsne kume frajer. Ne možeš ne otići.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 246
22.11.2012 21:11:31   
BUMBI
Znači R je u krevetu,superuser posted image
A joj,dobra je ona...ja nebi mogla ostaviti sve mm da priredi,ko zna šta bi me sve dočekalo kad se vratim kućiuser posted image
Ma ni ja tamo baš ne idem,to mi je mama već prije rekla da znaju imati Esprit robe(onako gore kao pišu marke).Mi ih imamo 3 i u 2 sam bila i različite stvari imaju,pa bi sutra mogla do 3 otićiuser posted image
Ajme,2 rođendana u ndjelju.kako je ovaj prvi tako rano?Stvaro nema smilsa da ne odete,a i poklone si kupilauser posted image
Joj,meni ormari puni poklona i još stvari za bracu,užas jedan..neznma di mi se uopće šta nalaziuser posted image
Moram još nećaku kupiti nešta za rođendan,kupila sam mu trenerkicu i sad bi još neku igračku,a neznam šta bi,3 godine će.Samo je on dosta hiperaktivan i ništa ga previše ne zanimauser posted image ,pa nisam pametna.Mislila sam možda plastelin ili sam vidjela Chugginton pruguuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 247
22.11.2012 21:21:02   
cuba
Ma jel tako, ko zna šta bi naši muževi kupili za bebu i što bi nas dočekalo kad dođemo iz rodilištauser posted image user posted image Prodavačice bi im uvalile valjda sve najskuplje i najkičavije što postoji user posted image Ništa ja ne prepuštam slučaju, i ja ću sve pripremiti prije 9mj trudnoće, šta je sigurno, sigurno jeuser posted image

A nemam pojma šta joj bi pa rezervirala djetetu igraonicu u 10h ujutrouser posted image A otić ćemo na oba ali na drugi ćemo ostati samo pola sata, sat najviše jer mi R ionako u 14h ide na spavanje.
Plastelin je super, meni se R prošlu zimu dosta dugo sa njim igrao. A moj bi bio sretan da dobije bilo kakve autićeuser posted image Znam da dosta njegovih vršnjaka voli legiće i Gormiti su dosta napeti.
Ma kad ga ništa toliko ne zanima onda će mu bilo kakva igračka biti dobra, nemoj se previše zamarati sa tim.

Joj da, ti si već sve poklone pripremila, dobra si user posted image user posted image Ja trenutno u spavaćoj sobi na podu imam 6 velikih ukrasnih vrećica punih poklona za ove rođendane koje imam kroz ovaj mjesec tako da te razumijemuser posted image
Počeo Suljo, jel pratišuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 248
22.11.2012 21:29:23   
BUMBI
A šta češ,možda nije bilo drugog terminauser posted image
ma nemam pojma,vidjet ću još.najgore je što on to sve pokida,pa mi je zato glupo nešta skuplje mu kupiti.Ili nek mu šogi spremi,pa mu da kasnije.
Joj,kod vas samo autići aktualni.Tako je i D s 3 godine bio lud za sutića,ima jednu punu kutiju onih malih i jednu onih velikih,ali ne igra se već jako dugo s njima.
Da,da moji pokloni svi spremni,još i kumiću moram kupiti nešta,a i on je poseban,ništa ga baš previše ne zanima,dosta je i on hiperaktivanuser posted image ..on bi isto samo neke aute da može jurcati s nima po kući,a to mi je već postalo glupo,Uvijek mu kupim kupim takav neki za 100 kn u Mulleru,a on leta snjimuser posted image .D takve skupe sve čuvauser posted image ...lwgo ga isto ne zanima,tj sve što D voli on ne voliuser posted image
Joj,ja sad peglala mm košulju,rekao mi da mu opeglam da ima ujutro.Što mrzim košulje peglati,inače si on sam ih peglauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 249
22.11.2012 21:33:00   
mamice
Bok cure sam da vas u prolazu pozdravimuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!