|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kiše jesenje!"
22.11.2012 21:43:52   
cuba
Nešto me rr izbacuje, jedva mi se ponovo otvorila stranicauser posted image
Da, da autići kod nas aktualni već 6mj. Ima ih R punu veliku kutiju, 2 manja semafora, prije 10ak dana smo mu u Mullera kupili jedan veliki semafor, Rokove je veličineuser posted image i još sad onu novu stazu na tri kata što mu je mm kupio. Al on ti to sve poslaže po dnevnom boravku, napravi cestu, voza i ne čuješ gauser posted image

Joj i meni padne mrak na oči kad vidim mm košuljeuser posted image A što je najgore najviše njih nosi user posted image
Joj draga gibam, ne mogu se koncentrirati na Sulju i tipkati, nisam vjerovala da će do ovoga doći user posted image user posted image
LN ti želim, sutra se tipkamouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 251
22.11.2012 21:47:45   
BUMBI
Aaaa,semafor veličine kao onuser posted image user posted image user posted image
Joj idem i ja,nemogu više sjediti,moram se još otuširati idem u krevet.
Mamice večer i tebiuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 252
23.11.2012 9:54:05   
BUMBI
Hej,ima li koga za user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 253
23.11.2012 13:11:43   
danery
ojla,ima koga sada?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 254
23.11.2012 13:15:13   
BUMBI
Evo mene
Šta ima?Šta se radi?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 255
23.11.2012 13:33:19   
mamino zlateko
bumbi ja sam tu..kako si?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 256
23.11.2012 13:41:01   
danery
oj....ja otišla staviti ručak u rernu,a bejb lijepo ustala i razrovala kutiju od mm-a ko kokoš user posted image
flis po turu i šup-karta u krpe,pa dokle bude tišine....aaaaaaauser posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 257
23.11.2012 13:46:46   
mamino zlateko
i moja je zaurala pa vas napustam,hvala bogu da sam rucak skuhala od ovih grceva,jos mi i ginic na godisnjem,a user posted image nema,test je negativan,a ja neznam sama sta da mislim...hmmmmmmm..idem..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 258
23.11.2012 13:55:00   
BUMBI
I ja iskoristila što si nestala da se malo ispružimuser posted image
Kako je bejb?osim što pravi nereda po kućiuser posted image
Hej Mz jesi već otišla?Nadam se da neće ni doći i da češ vidjetiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 259
23.11.2012 14:01:36   
danery
mah,pospana,a ne da si zaspat....onda se počne u 5 već kriviti i kričati od umora,pa mi svega bude dosta....mrzim kad je bolesna i kad je ovakvo vrije baš zbog takvih epizoda...
ugl,nos se malo pročistio,balci se zgusnuli pa lakše ispuše,temp.nema...
kad se ispeče lanč,onda ćemo kod pedice....nek madam još malo kiseli tur u krevetu user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 260
23.11.2012 14:04:20   
BUMBI
A joj,to je najgore ako neće zaspati,onda bude za poluditi....i ja bi D danas trebala staviti spavati jer se već u pola 7 probudio,iako sumnjam da će htjeti,ali moram probatiuser posted image
Znači,vodit češ ju kod pedice.
Meni stomak opet nešta jako tvrd,ali hvala Bogu nemam onakve grčeve,nadam se da ni neće biti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 261
23.11.2012 14:07:27   
danery
ma joj,ako ne spava,onda je koma teška....sad kad joj je išao prošli kutnjak,isto me zezala par dana,pola sata ćori i eto je....
a zvala sam pedicu jučer,rekla je da dođemo....nek ju malo stavi na inhalator da pročisti te balavce....
jel imate vi inhalator i ako da,kakv?znam da si pisala da bi kupili...

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 262
23.11.2012 14:09:08   
BUMBI
Da,da imamo.Kupila prošle godine.neki Dado se zove,kompresorski i ja sam zadovoljna,malo je bučan,ali takoav je i kod ped pa mu ne smetauser posted image ,400 kn
Ja idem upaliti veš da s epere i spremiti se i po D...uživajteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 263
24.11.2012 20:43:55   
BUMBI
Večer,ima li koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 264
24.11.2012 20:53:42   
danery
ojla b,evo mene
teta danas ima rođendan,pa smo malo feštali....pravila sam čokoladni liker za poklon,fino mi je ispao,i sad svi po tom dudlaju user posted image
bejb još hahari preko,klopa kulen i kisele krastavce user posted image
mm dovukao nekog poznanika u razgledanje vojne kolekcije,digao mi tlak na 298 user posted image sad nek ide kupat bejb kad posluje do kasnih sati user posted image user posted image

šta ti radiš dobroga?

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 265
24.11.2012 20:56:42   
BUMBI
Hejuser posted image
Kod tebe vidim opet veselouser posted image
Super za čokoladni likeruser posted image user posted image
Znači bejb je još na slavljuuser posted image
Meni D opet kod mojih na spavanju,mm radi a ja u miru i tišini tipkam i jedem Milkuuser posted image .Kupila danas u Mulleru na akciji su 4.9user posted image .Otvroila neku s karamelom,odlična je.Dosta sma uzela da nisam mogla kupiti ni 1 gel za tuširanje,i njih ima na akciji,to bi mogla sutra otićiuser posted image
Jeste bili kod pedice'šta kaže?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 266
24.11.2012 20:58:30   
cuba
Večer cure i od meneuser posted image
Naletušice vidim živci su ti na 800, ajde udri i ti malo po tom likeruuser posted image
Bumbi šta mi vi radite?
Mi kući, R gleda Nemo na rtl-u a za vrijeme reklama prebaci na baby tvuser posted image
Popodne smo išli do City centra, stigle nam podnice i madrac za bračni krevet. Kupili smo još dva anatomska jastuka i dobili smo set posteljine i još dvije extra jastučnice gratisuser posted image user posted image user posted image Sutra ćemo isprobati novi madrac, jedva čekamuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 267
24.11.2012 21:00:33   
danery
hehe,dobra si user posted image ja se natrpala od kulena do krempite user posted image

jeje,bile smo,kaže pluća čista user posted image ,samo joj se sve u nosu skuplja i puna je sline jer kutnjaci idu,pa nek ju usisavam i pazim da ne ode dalje....
trebali danas ići kod mojih,ali nismo da se ne prehladi još....
brat kaže rana opet krvarti i svašta nešta user posted image patronažna ga dođe previti svaki dan,ali vikendom je sam svoj majstor....nimalo mi se ne sviđa to krvarenje user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 268
24.11.2012 21:01:18   
BUMBI
Hej draga i tebiuser posted image
kao što vidiš ja uživam samauser posted image ,D kod mojih.Otišli smo još oko 13 sata i odmah me htio otjerati kući,ali nisam poludila bi od dosade cijeli dan i večer samauser posted image ..ionako mi nedjelja prijepodne jedva prođe(ako ne idem negdje po trgovinama),a sada više baš i nisam u nekoji formi da dugo hodam...
Super za jastuke i sve što ste dobiliuser posted image user posted image
Jesu vam sutra ona 2 rođendana?
Vidjela sam da te tm lijepo izennadio jučer,superuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 269
24.11.2012 21:02:55   
danery
cuba,da znaš da bih ne po likeru,nego po čistoj votki radije....baš ima hrpa s.anja koja su se skupila,a ja tu ništa ne mogu nego sjediti i čekati daljni razvoj situacije....

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 270
24.11.2012 21:03:05   
BUMBI
Super da je sve okuser posted image user posted image user posted image
Ipak niste išli kod tvojih,baš mi je žao zbog bratauser posted image ,nadam se da će mu uskoro biti boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 271
24.11.2012 21:04:16   
danery
odoh napraviti curi klopu,javim se za kojih 10-15 min ak budete još tu user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 272
24.11.2012 21:05:00   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: danery

odoh napraviti curi klopu,javim se za kojih 10-15 min ak budete još tu user posted image

Pa jel nije sad jela kulena?user posted image user posted image
Ajde,ajde pa se vrati

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 273
24.11.2012 21:05:40   
cuba
Joj danery, pa šta je braci tako loše user posted image user posted image
Zašto toliko krvari? Držim fige da i bejb izađu kutnjaci što prije pa da i prehlada prođe. Jesi je kući ostavila ovih dana ili?

Bumbi ajme super za Duser posted image user posted image
Znači on sad svaki vikend kod bake i djedauser posted image Joj, nisi normalna, uživaj u miru i tišini dok možeš, za koji mjesec ga ni sekunde nećeš imatiuser posted image I daj mi šalji malo te Milkeuser posted image
Da, da napokon nam stiglo sve u Dormea pa smo otišli preuzeti i platiti. E da, mm me baš lipo iznenadiouser posted image Vidio R jutros parfem na mom noćnom ormariću, uzeo ga, otvorio i kaže: "wow mama koliki ti je ovo miris" user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 274
24.11.2012 21:08:18   
cuba
Joj da, sutra imamo 2 rođendanauser posted image user posted image Mislim da ću popodne samo pasti u nesvjestuser posted image
Pokloni su spremni, jedino smo još išli u Mullera kupiti Gormite, to je drugi dio poklona. Mm gori od Ruser posted image Zalipio za one autiće i helihoptere, jedva sam ga odvuklauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!