|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kiše jesenje!"
21.11.2012 20:53:06   
pepeljuga
Trebala bi pisati molbu da ide, jel po zakonu su obavezni oni koji su rođeni do 31.3 a on je u 5, znaci ići će kad i D.
Idu u Gorski Kotar u Begovo razdolje, na 7 dana user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 201
21.11.2012 20:54:26   
BUMBI
Znači iskoristila si svoje ovaj tjedan maximalnouser posted image
Jel spremno sve za slavlje?Kakvu češ tortu?
da,da šećer je dobaruser posted image ...evo sam se sad malo s keksima počastilauser posted image
Danery gdje si ti nestala?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 202
21.11.2012 20:54:42   
cuba
Bumbi, bila u ponedjeljak u pedice, nije radila. Onda jučer zvala par puta, stalno zauzeto a danas potpuno zaboravila. Sutra više moramuser posted image
Ja moram idući tjedan poći obnoviti Soak off gel. Ajme draga skinula si noktićeuser posted image Ajde čim rodiš stavljaj ih ponovo. A isto si ih mogla držat još jedan misecuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 203
21.11.2012 20:55:31   
BUMBI
Aha...
Ajme,na 7 dana idu.Kako to da hoće ići?Jel ide samo njegova grupa ili?Baš mi je to superuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 204
21.11.2012 20:57:34   
BUMBI
Ma znam,tako sam i mislila,ali me sad ovi grčevi od neki dan malo uplašili,pa sam odustala.Da nemoram prije bolnice trčati da mi skine nokteuser posted image ...nemogu baš odmah poslije poroda staviti,mm bi me zadaviouser posted image ,morat ću pričekati koji mjesec

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 205
21.11.2012 20:58:06   
cuba
A Pepe to Toni ide na zimovanje user posted image user posted image user posted image Ajme super, bit će im odličnouser posted image
Reci mi di si sa tm bila u Istri ono nedavno? Planiramo i mi ići nakon R rođendana pa da znam za destinacijuuser posted image
Bumbi, torta je okrugla, čokolada, vanilija i jaffa keks unutra a bit će na raskrižje sa semaforima i autićimauser posted image user posted image Frajerova želja, znaš da je cili u autićimauser posted image
Nego poslala sam ti jutros mail sa R slikicama i stigla mi obavijest da mail nije stigao. A na pravu adresu sam slalauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 206
21.11.2012 20:58:12   
pepeljuga
Moji evo da kucnem zdravi od kad smo došli od doli, jedino F imao upalu uha al sve brzo prošlo. Inače smo stalno u nekom motu, idu na engleski i sport pa samo vodi vamo tamo user posted image , ja ok, moram biti, tko mame uopće pita kako su
user posted image

A tm na tečaju, to je njegovo standardnouser posted image . A znam da si ti puna rod u ovom misecu. I bravo za malog frajera, samo nek on lupkauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 207
21.11.2012 21:00:17   
BUMBI
A,super za tortuuser posted image user posted image
I vi draga nekop utovanje planirate,nisam znala?
Ajde pošaljem ti ja ponovo,pa onda probaj preko njega odgovoriti

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 208
21.11.2012 21:01:07   
cuba
A znam kako ti jeuser posted image user posted image Dobro ti to sve pohvataš sa njih trojeuser posted image user posted image
Tribala i ja ići sa mm u Francusku al šta ću radit sama od 9h-17h dok je on na tečaju pa sam odustala.

Neposredna veza do poruke: 209
21.11.2012 21:02:34   
pepeljuga
Idu iz 3 starije grupe, a i ja se iznenadila al sam je rekao da želi, za sad ne odustaje, al ipak ću uplatiti osiguranje od otkazauser posted image

Cuba idite obavezno tu njihovu unutrašnjost , ima ful lipih malih mista, Hum, Roc,Motovun, Visnjan, ma i Pula, Rovinj, Brijunu

Ja sam sa moba pa mi malo duže triba da napisem

Neposredna veza do poruke: 210
21.11.2012 21:03:08   
BUMBI
Draga poslan prazan mail,pa probaj preko njega odgovoriti pa da vidimo....inače od svih dobijem normalno...

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 211
21.11.2012 21:03:36   
cuba
Bumbi planiramo jedno 4 dana otići sa R po Istriuser posted image Pa onda par dana poslije njega ostaviti kod mojih a mm i ja bi otišli najvjerojatnije u Barcelonu isto na 4-5 dana i jedva čekamuser posted image user posted image user posted image
Da iskoristimo vrijeme nas dvoje dok ne dođe bebicauser posted image Znaš da mi avionske karte imamo uvijek besplatne tako da samo hotel plaćamouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 212
21.11.2012 21:04:57   
BUMBI
Nek,super što želi ići.Nadam se da neće odustati prije put ili dok su tamo da hoće ići kućiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 213
21.11.2012 21:05:37   
pepeljuga
Cuba hoću i ja koju slikuuser posted image

Ma bravo za putovanja, triba sve iskoristiti a pogotovo baka servisuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 214
21.11.2012 21:05:45   
cuba
Super, provjerit ću mail kad dođem kući pa ću ti ponovo poslati slikice. Iako sam i jutros baš odgovorila na tvoj mail. A isto ni marioli nisam mogla jednom mail poslati, nemam pojma zašto a pravilno je unešena adresauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 215
21.11.2012 21:06:31   
BUMBI
O,pa vi ste to lijepo isplanirali,superuser posted image user posted image ..još i sam idete.Kod vas stvarno uvijek neka akcija,ako ništa ne renovirate onda putujeteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 216
21.11.2012 21:07:01   
cuba
Pepe stavit ću ja i na rr slikice, nego sam lina za to pa onda ja Bumbi na mail pošaljemuser posted image Prava dalmošicauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 217
21.11.2012 21:08:04   
BUMBI
A da to onda nije to tvog mail ili čega većuser posted image
Ajde probaj onda i pepe poslati ,pa da vidimo hoće ona dobitiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 218
21.11.2012 21:09:03   
cuba

IZVORNA PORUKA: BUMBI

O,pa vi ste to lijepo isplanirali,superuser posted image user posted image ..još i sam idete.Kod vas stvarno uvijek neka akcija,ako ništa ne renovirate onda putujeteuser posted image

Ma prave smo zujeuser posted image user posted image Po tom pitanju smo baš srodne dušeuser posted image Inače već smo se dogovorili da ćemo idući put kad se mm vrati sa broda stavljati novi laminat u dnevni boravakuser posted image btw ja ću biti u 9mj trudnoćeuser posted image Akcija i samo akcijauser posted image

Pepe dobro si rekla, živila baka servisuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 219
21.11.2012 21:09:47   
danery

IZVORNA PORUKA: cuba

Večer cure user posted image
Vidim sva dječica spavaju osim mog R user posted image Al on je danas ipak produžio do 18huser posted image Mi smo još u mojih, brzo ćemo kući pa ću ga u 22h stavit na spavanje.

khm khm,skužajte,gospojo,ni moje derle ne spava user posted image
ma neću ju ipak sutra voditi u jaslice,ako štogod bude,nek bude kod kuće,jer u subotu planiramo kod mojih,a pošto je brat operiran bolje da vidim što će biti,nego da mu kakvu virozu dodatno donesemo user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 220
21.11.2012 21:10:46   
pepeljuga
Cuba tko prizna pola mu se prasta,user posted image , i ja stavljam slike ful dugo al još nisam ni prebacila u kompuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 221
21.11.2012 21:11:25   
BUMBI
Ma daj,stvarno ste ludiuser posted image ...Nije još ni otišao,a vi već dogovarate šta ćete raditi kad se vrati user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 222
21.11.2012 21:13:17   
BUMBI
Evo je,nestala pa se vratilauser posted image
Znači ostavit češ ju kod kuće.Neka,onda bolje ako idete kod tvojih?kako ti je brat?
Pepe samo i ti polako,za početak ih prvo prebaci na komp i to je neki pomak i uspjehuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 223
21.11.2012 21:13:54   
cuba

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ma daj,stvarno ste ludiuser posted image ...Nije još ni otišao,a vi već dogovarate šta ćete raditi kad se vrati user posted image

user posted image user posted image mislili smo mi to i sada ali zimi stavimo tapet u boravak pa sad nema smisla, taman ćemo na proljeće kad skinemo tapetuser posted image
Ajme cure, idem nas spremiti pa idemo kući. 21.15h a ja još u mojihuser posted image
LN svima, ljubite klince i tipkamo se sutra :-*

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 224
21.11.2012 21:14:47   
pepeljuga
Bumbi njima je dosadno kad ništa ne radeuser posted image , taman kad sve,sve naprave onda će se seliti u drugi stanuser posted image user posted image user posted image

Ajme ja išla neki dan gledati jedan stan,zaljubljeni sam se na prvi pogled,dvo etazni,i da znamo 100 posto da ostajemo u Zg kupila bi ga odmauser posted image , samo o njemu razmišljam već danima

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!