|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kiše jesenje!"
19.11.2012 10:45:02   
BUMBI
Eno ja temu otvorila pa da tamo pišemo,možda dobijem i neku ideju pa prenesem šogiuser posted image
Ovo isto ne zvuči lošeuser posted image
ja sam taj na drvetu imala već godinama,super mi je,ali ništa više od njega....jedino ako nabavim neštqa tako slično,pa tako napravim samo zlatno

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 151
19.11.2012 10:48:07   
danery
kakvo drvo? ja sam pravila prije par godina na nekoj grani od šljive,onak rašljastoj....poljepila sušene naranče,orahe,lješnjake silikonom,svijeće,malo posprejala zlatnim i dobro je bilo...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 152
19.11.2012 10:54:28   
mariola
Ja sam lani kupila novi adventski vijenac pa ću i ove godine isti iskoristit. Mislila sam koje ću koglice ali ću najvjerojatnije opet ljubičaste jer mi ovi ljubičasti jastučići i stoljnak baš pašu na smeđu garnituru. Neobično zvuči ta kombinacija ali je odlična ustvari. Pa neću sad valjda na sve ljubičaste ukrase po kući stavit crvene kugle na bor. To bi bio modni promašajuser posted image
Jedino možda umjesto srebrnih kuglica stavim bijele.
Vijenac htjela lani pravit sama i već bila stavila u košaru sve djelove i onda mm nađe super vijenac za duplo manje novaca nego moj materijaluser posted image i kupimo gotovi.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 153
19.11.2012 10:55:02   
mariola
Danery super je ovo tvoje drvouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 154
19.11.2012 10:57:59   
danery
nije moje....još user posted image

gibam ja cure polako,kosa suha,boja dobra user posted image kavu sam pila cijela 2 sata user posted image user posted image (sreća pa je hladna kava dobra za ten,tako kažu babe user posted image - e pa odoh sad sva najs po dite user posted image )
pusa klincima,pišemo se user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 155
19.11.2012 11:02:10   
BUMBI
Stavit ću sliku u album,pa pogledaj...ajde uživajuser posted image
Ja narezala povrće za juhu,a ovaj moj L me stalno lupa,što je najgore dosta nisko.Nemogu dočekati pregled da vidim šta će reći
mariola super mi je smeđe ljubičasta kombinacija.
To mi je i najgore dok kupiš sav materijal i napraviš puno te izađe.Vidjet ću s ovom jednom što je prošle godine pravila i prodavala,možda će i ove godine

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 156
19.11.2012 11:18:07   
mariola
Moja juhica je pri kraju, meso se dinsta lagano a umjesto riže sam stavila pašticu da kuha.
Bumbi, predivan osjećaj, ajme topim se.
Jučer smo mi gledali slike i snimke od T i L kad su se tek rodili, odmah sam poželjela još jednu malu bebu. Tako brzo rastu a onako maleni od par dana su mi preslatkiuser posted image
Bumbi ti kupila sve božićne darove a ja nisam ni za sv. Nikolu jošuser posted image
Šta si kupila D?
Mi ćemo T za Božić Lego, neki veliki paket, njih obožava, imamo ih stvarno jako puno ali naravno nikad dosta.
Za L još ne znam, a ni za sv. Nikoluuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 157
19.11.2012 11:28:05   
BUMBI
Eno i ja ću svoju sad staviti kuhati.Joj,draga meni i nije baš tako divan osječaj kad me tako jako nisko lupa.
ma kupila sam jer neznam u kakvom ću stanju biti tada,a i one gužve me izluđuju.
D sam svašta već kupila,od Lega ninjaga,crtani,nešta od odjeće,nekih raznih sitnica što je htio.njemu što više sitnica to bolje,bitno da ima punouser posted image ...ni neznam šta sve imam,pa ću mu to podjeliti za Sv.Nikolu i za Božić.Mislila sam nu još reket za tenis kupiti,vidjela u Emezzeti.Nedavno je bio s mojim tatom i baš mu se svidjelo,ali su onda bili posudili reket.
Svi izgleda obožavaju Legouser posted image ...a šta češ i meni je sve super,kako neće onda njima biti
Sutra opet idemo kod zubara i ako bude dobar ide po još jednog lego Ninjagouser posted image ,jedva čeka iako ga je malo strah da ga neće bliti,zadnji put mu je samo pregledal i namazala s nečim,sad bi mu malo popravljala

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 158
19.11.2012 11:40:48   
BUMBI
Draga jel ti se L igra još s autićima ili?user posted image
E,kupila sam i D super kapu u H&M-u,neki dan probao,odlično mu stojiuser posted image
http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2012/J01%2001225%2009090%2096%202977%203.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/large]
Sad sam gledala katalog od metro i vidjela super kuglice za bor.Zelene(onako kao sa šljokicama,piše gliter) i iste takve bijele.Ako su i uživo tako lijepe definitvno te kupujemuser posted image user posted image ...aa i ljubičaste sam lijepe vidjelauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 159
19.11.2012 11:59:42   
mariola
Zaboravih napisat, idem na pilates, da da, redovno. I to ako nekad preskočim, idem pon,sri i petak, onda uletim u neku drugu grupu utorkom ili četvrtkom. Super mi je. Ženska nam su vijek nove vježbe uvodi, i sve radimo, za noge, guzu, trbuh, struk, ruke. Još se moram natjerat na pola sata orbitreka dnevno...
U četvrtka ću svrati u metro pa ću vidjet te kugliceuser posted image
Idem sad. Ručak je gotov, L gladna.
Igrala se cijelo jutro sama, malo s autima, a malo cura na klavir sviralauser posted image
Evo je pleše sad, gleda baby tv, pjesmca je neka a ona mrda guzom(cijela hranilica se trese) i pljeskauser posted image
Hoćeš poslije biti tu? Kad zaspe vraćam se, ne da mi se ništa radit po kući, ponedjeljak jeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 160
19.11.2012 12:02:35   
BUMBI
Super za pilates što si zadovoljnauser posted image user posted image
Idem i ja polako završiti ručak,pa se možda i ja vratim,ako malo ne legnemuser posted image ,dugo već sjedim pa mi je teško....
Joj,baš mi se sviđaju.Mi planiramo sutra ići,možda već i budu,a ako ne otići ću sama za par danauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 161
20.11.2012 13:59:36   
danery
juhu,b....vidim t,ajd ćefit user posted image user posted image
jesi počela sa izradom adventskog user posted image ja načupala brezovih šiba i smotala kolut,al nekako mi sitan,pa ću popodne po još šiba...

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 162
20.11.2012 20:10:49   
BUMBI
Večer,ima li koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 163
20.11.2012 20:12:29   
mariola
Ljubi, evo meneuser posted image
Danas si mi ponosna, bravo još jednom za tvog Duser posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 164
20.11.2012 20:15:57   
BUMBI
Hej dragauser posted image Evo tebe i u večernjim satima.
Da,da preponosna sam,nemogu ti to ni opisati,nisam mogla vjervati da se nije mrdnio sa stoliceuser posted image ,sve to za nagradu,baka mu kupila Power rangersa, a ja lego ninjagouser posted image
Pogledala slikice,predivni ste sviuser posted image
T mi je jako narastao i promjenio se dosta,a L je slatkica mala,ista T,a oba dvoje su na tmuser posted image
One nogice i obraziće bi odmah pojelauser posted image
A i ti mi super izgledašuser posted image
Šta vi radite?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 165
20.11.2012 20:48:46   
mariola
¸Jesi još tu?
Malo sam nestala, mm je kriv, njemu jačmenac možeš poslatuser posted image
on pravi neke filmiće, dječica odavno spavaju a ja odmah malo na rr kad on nešto radiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 166
20.11.2012 20:50:13   
BUMBI
A tu si.već sam se zabrinula da si nestalauser posted image
Gledam Ružu vjetrova,pa nisam nestalauser posted image
Šta ste danas radili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 167
20.11.2012 20:51:32   
mariola
Ups, nisam se zahvalila na komplimantima, hvala hvala. Ma još uvijek imam viška kila.
Sutra idem sa šogi u zd, vidila sam ovu haljinu na netu, baš mi je lipa pa idem probat
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/hr/en/zara-W2012/287002/1008029/LEOPARD-PRINT%20COMBINATION%20DRESS

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 168
20.11.2012 20:52:06   
danery
ojla....
mariola,škicnuh slike,ajme kako je t velik ....ja stalno njega trpam u 2 godine user posted image
a curka je super user posted image
kod nas bejb na ljulj mašini,zeza mm-a,neće spavati....on pola nju drma,a pola pilji u neki film....ja krepana ko da sam orala,baš sam pospana,pa neću dugo tipkati...

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 169
20.11.2012 20:53:51   
BUMBI
Ideš malo u šoping značiuser posted image
Ooo,dobra je haljina.nadam se da će ti biti dobra i uživouser posted image
Mama danas kupila super Esprit traperice za nečeš vjerovati 88 kn(u Kiku) i sad bi ih i ja uzela,ali neznam koji brojuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 170
20.11.2012 20:55:02   
mariola
L i ja svako jutro odvedemo T u vrtić, malo prije 9. Onda nas dvi ili se vratimo doma ili malo još prošetamo đir ili do dućana. Jutros smo sa šogi na kavicu pa obavile spizu i doma. Kuhala ručak, poslije ručka kad je ona zaspala oprala tepih u boravku i T sobi, obrisal prašinu, oprala podove, usisala, oprala nešto robe, izribal kupaonu. Ma, uvijek posla po kući. U 15h kad dečki dođu onda mm i ja popijemo kavicu i uvijek nešto slatko napravim, popodne se uglavnom doma igramo s dječicom,tako smo i danas.
Vi? Osim zubara?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 171
20.11.2012 20:57:57   
mariola
Danery večeruser posted image
Thanks i tebi. T je već momčinauser posted image
Kako tvoja šefica? I ja sam svoju malo ljuljkala večeras. Stavila ju leć i nakon 10 minuta uđem u sobu a ona sjedi u kinderbetu i igra seuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 172
20.11.2012 20:58:59   
BUMBI
Hej Danery...kod tebe veselo,šta bejb još ne spava?A zato se mami spavauser posted image
Lijepo vam je onda ispunjen dan,a danas si i vrijedna bilauser posted image user posted image
Mi bili prvo malo kod mojih,pa kod zubara,pa ja išla kod gin odnejti nalaeze ctg-a i došli kući.
E,jesi ti pila Magnezij u trudnoći?
Meni dala da pijem Mg direct 300 mg,ujutro i navečer.U ljekarni mi rekla po 1 na dan i sad čitam na netu da se pije 1.Danas sam ju opet pitala i rekla da popijem 2user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 173
20.11.2012 21:07:20   
danery
šefika je ok,samo povremeno zeza user posted image baš je narasla i otfrknula,luda je za plesom i glazbom....jučer bili u hotelu sa prijateljima na kavi,imali tamo neku večer salse i mala ni 5 ni 6 došla do nekog dečka od kojih 15-ak godina,flisnula ga 3x po dupetu user posted image user posted image ,onak,pošlatala sam te,a sad ajd plesat user posted image
malo reći da smo se pobacali po podu od smijeha user posted image user posted image user posted image
al mm poludio,jer nije nam baš najnapetije da svakome ide i hoće....što znaš danas kakav je tko,može se nedaj bože desiti štogod...

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 174
20.11.2012 21:08:27   
mariola
Je pila sam, mislim da sam čak jedno vrijeme i tri dnevno. Tlak mi je uvijek bio nizak i pila sam ga dosta.Čak i nakon poroda.
Baš se veselim haljinici. odmah ću je u četvrtak obuć, mm i ja idemo na Jaltu. Možda i na večericuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!