BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 20:40:42)
|
Vidim i vama dobro dođe njegovo popodnevno spavanje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Znači skoro mi R ostao bez čizmice[sm=smiley36.gif] Znma draga kako ti je,ja sam si samo trenerke kupovala,njih ću sigurno moći i poslije nositi.A što se tiče drugih stvarčica,znam ja da češ ti već nešta pronaći što se može i kasnije iskoristiti[sm=smiley36.gif] Joj,ja moram otići kupiti jedne čizme što sam si našla,iako ih nemogu baš na trenerke nositi,ali nema veze,obući ću ja koji put i tajice[sm=smiley36.gif] Misliš da sam se naviknula[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...nisam draga, ni neće vjeruj mi.nemogu dočekati da ih ponovo stavim,a kad se sjetim da sam sad mogla imati neke lude božićne[sm=smiley36.gif] Znači znači zadovoljna si s time soak off,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] E,de da te pitam, u čemu si ti R iznjela iz bolnice?Ja sam i D i sad planiram u onoj košari od kolica,ali vidim da kažu da u bolnici inzistiraju da moraš u AS[sm=zmeden.gif] Danery vidjela slikicu,super je[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|