RE: CB:"Kiše jesenje!" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 20:48:48)

Aha, super, znači još samo razmještaj u sobi i sve je spremno za bracu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Pa da, ja sam isto ogradicu i posteljinu za kinderbet oprala i spremila a mm je stavio u krevetić na dan kad smo izlazili iz rodilišta da se ne kupi prašina.

Ma nema veze draga, hvala tebi na trudu, ja se nadam da će nam doći[sm=smiley1.gif]
Pa nekako se i meni čini nerealno da smo zbilja gotovi sa svime[sm=smiley36.gif] sigurno će još nešto iskrsnuti[sm=smiley36.gif]
Slike od svadbe još nisu stigle, trebale bi do Božića. A imam ja par sa svog aparata pa kad napravim album ću ti staviti da vidiš. Te sam ti slala i na mail što nije uspio.
Moram ti ići, evo je R pokupio sve igračke, idem ga okupati i staviti na spavanje.
Ln draga, ljubac šaljem D i L :-*
PS (Znaš da nam ime Dino još uvijek drži prvo mjesto u odabiru[sm=smiley2.gif])

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 20:51:06)

Ajde draga uživajte...[sm=smiley1.gif]
idem i ja polako pod tuš i pred tv malo...
Aaaaa,super vam je ime na prvom mjestu[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (4.12.2012 9:21:12)

ima koga? [sm=kava.gif]

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (4.12.2012 9:23:39)

Hej koka, evo mene. L mi zaspala već a ja još malo ljenčarim pa ću ići prat/kuhat i ostalo.
ta vi?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (4.12.2012 9:31:17)

ehej [sm=smiley1.gif] ja niš,još pijem kavicu,malo pospremila po kući,pa nemam puno posla.....ručka za bejb imam,a kad bude pred 3,trknem pizzu peći za moje,ne da mi se nakuhavati...
l spava,ha?uff,kad je moja bila tako mala pa spavala svako malo [sm=smiley36.gif]

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (4.12.2012 9:45:14)

Ja ću neku paštu ili rižot, još ne znam.
Ma nije mi neka spavalica. T mi je stalno spavao a ona nekad dva puta dnevno a nekad jednom.
Ali dok noću spava ne žalim se[sm=smiley36.gif]
Jel zima kod vas? Ovdje je napokon, volim ovu hladnoću a ne onu južinu dosadnu i 15 stupnjeva usred zime.

anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (4.12.2012 9:58:41)

jutro cure... evo i mene na kavicu, treba mi, danas me čeka dugi dan, a i vikend je bio prilično aktivan....

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (4.12.2012 10:06:13)

hej, kako si? Šta ima?
Jel danas slavite ili?

anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (4.12.2012 10:40:36)

ej, mariola...
sve se rijeđe "čujemo"...

slavili smo za vikend s prijateljima iz vrtića... bilo je 10-12 klinaca i nešto manje roditelja, bilo je živo!!
ali zabava je uspjela, Gregor zadovoljan (jedino što mu je Teodor uzeo sve poklone i rekao da je to njegovo ... T je veliki šef u našoj kući i zna točno što želi, a što ne... G je puno mekši i jadan stalno nešto popušta...on je moja maza :)
moram staviti slike jer sam jako ponosna na tortu koju sam uspješno napravila, bila je u obliku rakete s prskalicama ubodenim u rep rakete i kad smo ju donjeli samo se čulo: wau....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

danas slavimo s rodbinom, nona, nonić, stric, bratići... ma opet puna kuća, ali neka, nek se slavi ....

a i u vrtiću danas slavi: natrpala sam onaj plastični kalup za nositi tortu sa slatkišima i na vrh zaljepila malu kutijicu ukrašenu kao torta i na njoj svječice tako da mogu puhati...

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (4.12.2012 11:00:31)

Heeej,jeste još tu?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 8:58:11)

jutro [sm=smiley1.gif] ajde na kofi netko [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:01:54)

Evo mene,ali nebi kavu[sm=smiley36.gif]
Šta ima?jel bejb u vrtiću?

modesty blaise -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:02:53)

Jutro "babice".... kako ste mi? Bumbi ti pogotovo [sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:04:02)

Uf, koliko si kave napravila do Splita mi je zamirisala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Pa di si naletušice, šta ima? Jesu tvoji još kod vas, kako braco?

Mi kući, R mi kašlje ima dva dana. Bili u pedice, kaže ona zdrav, uši, pluća, grlo sve u redu al on svejedno kašlje i iskašljava i bome mu nos dosta slini. Ma čistim sa fiziološkom, dajem mu islandski lišaj i prepisala nam je svejedno Aerius da mu dam uvečer ako bi ga napad kašlja opet uhvatio. Ova noć nam je prošla dobro, hvala Bogu.
Maloprije sam ga izvikala, ma mulac ne pita maramicu za obrisat slinac već ili rukavom ili fino na čiste navlake na kauču ostavlja tragove ko puž balavac [sm=smiley3.gif][sm=smiley26.gif][sm=smiley34.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:04:28)

Hej MB,pa di si ti?nema te već dugo?Baš mi drago da si svratila[sm=smiley1.gif]
ja sam ok,sve deblja i deblja,a i sad mi je polako sve teško,al ajde izdržat ću još malo.
Kako si ti?S?

anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:04:49)

jutro svima.....

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:07:08)

Ajme koliko nas ima jutros[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Cuba vidim da je noć prošla dobro,jesi mu dala Aerius?
Vidim i da je malo zločest[sm=smiley36.gif],a treba to prvo pitati pa onda sačekati da mu daš,ipak je to dugo,ovo bude brže[sm=smiley36.gif]
Anaxx jutro i tebi.Slavlje za vikend je super prošlo sam pročitala,kako je jučer bilo?
Čekamo slikice i naravno onu tortu što si spominjala

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:09:43)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] cuba,imam i ja jednu takvu balavicu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
znaš šta ja napravim?uzmem ju za rukav i kažem joj moram ispuhat nos,i kao tobož u njenu majicu.....eeeee,odmah leti po maramice,nema više baljenja [sm=smiley36.gif] i na usisavač se sama skopča [sm=smiley36.gif]
cuba,uči se,klin se klinom izbija [sm=smiley23.gif][sm=jezicek.gif]

hehe,da se pohvalim,rodila moja draga frendica sinoć malog šimuna [sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] baš sam sva hepi [sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:10:29)

Jutro ostatku ekipe, stvarno nas se skupilo[sm=bravo.gif]
Bumbi pa da, lakše je o rukav obrisati jel da[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Dala sam mu Aerius sinoć i vidim da mu je odmah pomogao, cijelu noć nije kašljao, tek jutros oko 5.30h kad se probudio za na wc, onda ga je uhvatio kašalj al ide na bolje.
Mb ženo, pa di si ti, jesi živa??? Kako tvoj mali ljepotan? Mužić kući ili na putu? Curka ide na fax? Vidi mene sa sto pitanja[sm=smiley36.gif]
anax, kako si nam ti, jesu gotove rođendanske proslave?

modesty blaise -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:13:13)

Anaxx, , najprije sretan ročkas velkom dečku! sorry al nema me baš pa nisam stigla čestitati.

Cuba , pozdrav i tebi i malom slinavcu. Pa rukavi su i napravljeni za brisanje nosa inače čemu služe? [sm=smiley36.gif]
Muž s nama al uskoro odlazi pa uživamo dok možemo. Malo bolovali i mi al prošlo. Bili za vikend na snijegu i jako je uživao: Nikakva hladnoća nije ga smetala. Nadam se da bumo uskoro ponovili.

A ti Bumbač i moraš bit sve deblja i deblja jer tak ide i po propisu....[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:15:00)

Danery super ti je ovo fora[sm=smiley36.gif]
aaaa,super za frendicu i malog Šimuna[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jel to ona što ste ljetos dolazile kod nas u vrtić ili?
Cuba super što mu je pomoglo,daj ti njemu i večeras i još par dana...
Ovaj moj se u 6 probudio,vjerovatno se zabunio da je bio Sv.Nikola jer je pitao jel sutra dolazi,skužio da se zabunio[sm=smiley36.gif],tako da nam ni sutra ne gine rano buđenje[sm=smiley36.gif]

anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:15:18)

Bumbi, dobro je bilo i jučer i za vikend, G zadovoljan, mama zadovoljna, a onda su valjda i svi ostali...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
staviti ću slikice čim uhvatim vremena... sad je još gužva kod nas: sv. Nikola, pa rođendan maloj od sestrične za vikend, pa sljedeći tjedan još dva rođendana od  Gregorovih prijatelja, a dva smo već odradili prošli tjedan...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image] u Gregorovoj grupi u vrtiću ih ima 5-6 koji su rođeni u tjedan dana i od godine dana su svi zajedno krenuli u jaslice i super su prijatelji tako da nam je početak 12. mjeseca uvijek gužva za uhvatiti termin za rođendan...

cuba, ima ih još kojima je puuunooo lakše obrisati nos u rukav ili u navlake na kauču  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:18:38)

e,je,baš ta,bumbi [sm=smiley1.gif]
njenom mužu danas rođendan,eto najbolji poklon je dobio [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
kaže on danas baš kad smo cure odveli u vrtić kako je ženska šutila sve dok ju nisu trudovi na 5 min počeli drmati,i dok su stigli do bolnice,na minutu došli,odmah u rađaonu i za 10 min eto šimeta [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
još se smije kako mu žena tortu nije "ogletala" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:22:59)

Anaxx super da su svi zadovoljni[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Znači imate dosta rođendana u 12 mjesecu.
A dobra ti je legica,šta bi dala i ja za takav porod[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja moram kasnije skinuti navlaku s D AS i oprati,a i odmah ću oprati s one male AS za bracu,šogi jučer donjela i košaru i to i još neke stvari,moram pregledati kasnije

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.12.2012 9:24:52)

Naletušice, probat ću i tu tehniku brisanja slinca[sm=smiley36.gif] Ajde odma mi je lakše kad vidim da ih ima još a da nije samo moj takav[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Bumbi, dat ću mu ja još par večeri, sve dok ne bude bolje. Hahaha, D vas je zeznuo na veliko jutros[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tribala si se praviti da je danas sv.Nikola da sutra ostane duže u krevetu[sm=smiley36.gif]
Mb, guštajte onda dok ste na okupu[sm=smiley1.gif] Moj je tu do 07.01, evo nakon par godina napokon kući za blagdane.

Mene moj mališan u bušici od ranog jutra lupka[sm=smiley1.gif] Izgleda da mu paše Nesscafe[sm=smiley36.gif]
naletušice, bravo za priju i brz porod[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>