RE: CB:"Kiše jesenje!" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:13:58)

danas ćemo vjerojatno cijeli dan u kući bit jer je kiša, ma mise volimo vikendom po kući vuć cijeli dan[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:16:36)

IZVORNA PORUKA: mariola

danas ćemo vjerojatno cijeli dan u kući bit jer je kiša, ma mise volimo vikendom po kući vuć cijeli dan[sm=smiley36.gif]

Onda dobro[sm=smiley1.gif]
Ja već sad smišlajm gdje bi mogla malo otići prošvrljati[sm=smiley36.gif]...nemoram kuhati,a i D nije tu....

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:17:51)

Ništa nisam posebno osjećala(mada sam zbog pritiska dva mjeseca prije imala osjećaj da bi brzo mogla).
Bila na pregledu, ctg bio malo čudanidr. me poslao u bolnicu i napisao u knjižicu da preporuča danas porod. Dok sam ja došla do bolnice već sam se bial dosta otvorila, i nakon što su mi probušili vodenjak i drip počeo djelovat, rodila začas.
Šta ćete vi danas?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:20:20)

Tako i ja imam osječaj da bi mogla svaki čas,pogoto zbog tih grčeva šta mi bude...a vidjet ćemo,kako bude bit će,moram to još jednom odraditi[sm=smiley36.gif]
Mi idemo kod mojih na ručak i po D,pa kad dođemo ćemo ukrašavati kuću[sm=smiley1.gif]...a maloprije sam ti napisala kako sad smišljam gdje bi mogla malo prošvrljati[sm=smiley36.gif],slobodna sam do 13 sati dok mm ne završi s poslom,pa idemo.
jesi pravila kakav kolač?Ja mislila ali sam nešta odustala[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:32:44)

oj,eto mene natrag....neće mi učitati slike [sm=hudicek1.gif]

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:32:51)

Da da vidila sam da smišljaš di ćeš. a i a bi tako možda da sam sama[sm=smiley36.gif]
A kolač uvijek imam neki.[sm=smiley36.gif]
trenutno imam s jabukama, u lisnatom. I imam palačinki od sinoć, s marmeladom i s čokoladom i orasima.
Nama možda kum danas dođe na ručak pa ako dođe još ću malo speć friških palačinki jer mi je ostalo smjese od čokolade i oraha.

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:34:05)

Šta si ti cijelo vrijeme pokušavala stavit slike? To mi je grozno, sat vremena dok ih smanjiš i staviš i na kraju ne možeš snimit. Za poludit[sm=hudicek1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:35:55)

A vidjet ću još hoću ići...
A ti imaš kolača,a ove palačinke mi super zvuče.Kako si to s čokoladom i orasima napravila,pomješala to dvoje?
Hej danery ti zapela na slikama,ja mislia da si nestala...a drugi put češ ih staviti

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:40:07)

Istopila 300g čokolade u 1/2 l vrhnja za šlag. U to dodala 20dag mljevenih oraha. Da super kombinacija a i ubitačna[sm=smiley36.gif]
Ej i dem ća. Već sam tri deca kave popila, ne mogu više ni sjedit ni kavu pit.[sm=smiley36.gif]
Uživajte danas[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:41:20)

IZVORNA PORUKA: mariola

Šta si ti cijelo vrijeme pokušavala stavit slike? To mi je grozno, sat vremena dok ih smanjiš i staviš i na kraju ne možeš snimit. Za poludit[sm=hudicek1.gif]

ma ne smanjujem ništa,nego jednostavno neće pa neće da učita,stalno mi izbacuje ovu rerklamu za pampers [sm=hudicek1.gif]
a i sveki morala prati kosu pa sam malo sa bejb bila dolje....

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:41:58)

Ajme,pa ovo je divnoooooo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ja to moram danas napraviti.
idem sad zamutiti smjesu za palačinke i u Konzum po čokoladu i vrhnje za kuhanje,a nadam se da sveki ima oraha ili lješnjaka
Ajde uživajte i vi[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:43:14)

I meni kad idem na albume izbacuje to pampers,ali ja zatvorim tu stranicu i ostan emi na albumima,ali nisam probala stavljati slike...

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 10:52:10)

heheee,evo uspjela sam par strpati [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i adventski [sm=smiley36.gif]
ajde vi slatkozupke,ja ne znam što bi pravila [sm=zmeden.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 11:10:49)

Ja bila po sastojke,idem još kod sveki vidjeti za orahe i onda ću napraviti smjesu za palačinke[sm=smiley1.gif]
idem i slikice pogledati

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 9:07:02)

jutro,ima koga za kavicu [sm=smiley1.gif]

anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 9:13:53)

jutro...

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 9:35:43)

o anaxx,tebe nisam dugo srela [sm=smiley1.gif]
kako si,što ima novo?radiš,pa virkaš,ha [sm=smiley1.gif]
ja oprala kosu i skuhala kavu,al nemam mlijeka pa mi nije baš fina [sm=smiley5.gif] al ajd....neću odapet...valjda [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

kako dečki,jesu u vrtiću?

anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 10:16:06)

ej danery, virkam da , ali vidim da si ti već zbrisala... ni ja ne volim kavu bez mlijeka!

dečki u vrtiću, mama na poslu... za vikend smo proslavili Gregorov rođendan (koji je u utorak, ali društvo iz vrtića je došlo za vikend) pa se sad polako oporavljam od gužve [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image], a sutra me čeka nova... rodbina, bake dede, tetke i stričevi ... [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

kako ste vi?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 19:53:19)

Večer[sm=smiley1.gif]
Ima li koga?

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 20:12:37)

Hej draga, večer tu sam[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 20:13:44)

Hej draga,već sam mislila da se nečeš javiti i otići...ali evo tebe[sm=bravo.gif]
Kako je prošao rođendan?Jel slavljenik zadovoljan sa svime bio?
Jesi dobila sms danas?

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 20:21:41)

Ma pisala sam esej tamo na temi proljetne bebice pa se odužilo[sm=smiley36.gif]
Rođendan je prošao odlično, svi su zadovoljni, slavljenik posebno[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dobio je hrpetinu poklona, čak toliko da je drugi dio otvarao u nedjelju[sm=smiley36.gif] A još nas čekaju sv.Nikola i Božić[sm=smiley36.gif]
Stavim slikice ovih dana, prebacila sam ih na laptop.
Samo sam ja nakon rođendana bila oduzeta od vrata do koljena[sm=smiley13.gif] Nisam ni znala da me toliko izmorilo i još čišćenje poslije, iako je mm dosta toga obavio al svejedno. Ovo je definitivno zadnji rođendan koji slavimo kući[sm=smiley36.gif]

Sms sam tek sad pročitala[sm=smiley36.gif] Eto koliko mob gledam[sm=smiley29.gif] Nije nam još ništa stiglo[sm=zmeden.gif]

Kako si mi ti? Još koji dan pa ulaziš u 9mj trudnoće draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 20:25:55)

Ajde super što je sve prošlo super,a najviše što je on zadovoljan sa svime,a vidim i poklonima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Mogu misliti da si jedva izdržalaa,ali bitno da je sve gotovo[sm=smiley36.gif]
Ajde dobro,sad me već brine,nadam se da će stići uskoro i da se neće negdje zagubiti[sm=smiley13.gif]
Dobro sam,sve teže i teže mi je,ali šta se može,tako mora biti[sm=smiley36.gif]
mogu ti reći da me polako i panika i strah hvata[sm=smiley36.gif]..u petak idem na pregled.
Kada ti ideš?

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 20:32:24)

Sutra ujutro imam pregled pa ti se javim poslije[sm=smiley1.gif]
Joj mogu misliti, sad kad se kraj tako bliži onda frkica kreće[sm=smiley36.gif] Meni je to još nekako daleko al tresti ću se i ja za koji mjesec[sm=smiley36.gif]
A jesi stavila da ti se vrati na tvoju adresu ukoliko nam ne dostave? Ja obično tako napravim kad šaljem.
Jesi pripremila sve za L? Oprano, ispeglano, složeno?
Mi smo jutros išli po zaštitnu ogradicu za R krevet, napokon je stigla. Imala sam iz Prenatala jednu ali nisam bila zadovoljna pa smo kupili baš originalnu koja i ide inače uz sobu. Ne znam zašto to nisam odmah napravila[sm=zmeden.gif]
Pa smo išli i u Dormea po jastuke i posteljinu, odmah sam danas sve čisto stavila i jedva čekam i nove jastuke isprobati[sm=smiley36.gif] Sa madracem smo prezadovoljni[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Evo već tjedan dana spavam ko bebica[sm=smiley1.gif]
Napokon privodimo sve poslove kraju, još ovaj tjedan trebaju stići zimske gume i felge pa smo gotovi sa svime. O fala ti Bože više[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 20:38:25)

A ti sutra ideš,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
A kako će me panika uhvatiti kad krenu trudovi ili pukne vodenjak neželim ni misliti još o tome[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ma nisam,nisam se toga ni sjetila.Samo me pitala hoću preporučeno ili ne,ja budala nisam ni to napravila..jako sam pametna[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Joj,je sve je spremno,još samo da krevet premjestimo i krevetić donesemo i onda da mogu sve točno posložiti,a ne ovako imi svugdje nešta stoji...Neću samo posteljinu na krevetić još stavljati,a i moram oprati još onu ogradicu i to za krevetić
Super za ogradicu,pa da baš ste to odmah trebali uzeti...
Znači stigli i novi jasutci,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
MM bi isto uzeo novi madrac,mi imamo 2 odvojena,meni je još dobar[sm=smiley36.gif]
Super što te zadovoljni i madracima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ma nije valjda da ste gotovi sa svime kad još stignu gume i felge?[sm=smiley36.gif]Ma naći ćete vi još nešta
Jesi dobila slikice sa svadbe?Jedva čekam da vidim i ove s rođendana i R,sigurno je već jako narastao[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>