BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (3.12.2012 20:38:25)
|
A ti sutra ideš,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A kako će me panika uhvatiti kad krenu trudovi ili pukne vodenjak neželim ni misliti još o tome[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma nisam,nisam se toga ni sjetila.Samo me pitala hoću preporučeno ili ne,ja budala nisam ni to napravila..jako sam pametna[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj,je sve je spremno,još samo da krevet premjestimo i krevetić donesemo i onda da mogu sve točno posložiti,a ne ovako imi svugdje nešta stoji...Neću samo posteljinu na krevetić još stavljati,a i moram oprati još onu ogradicu i to za krevetić Super za ogradicu,pa da baš ste to odmah trebali uzeti... Znači stigli i novi jasutci,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] MM bi isto uzeo novi madrac,mi imamo 2 odvojena,meni je još dobar[sm=smiley36.gif] Super što te zadovoljni i madracima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ma nije valjda da ste gotovi sa svime kad još stignu gume i felge?[sm=smiley36.gif]Ma naći ćete vi još nešta Jesi dobila slikice sa svadbe?Jedva čekam da vidim i ove s rođendana i R,sigurno je već jako narastao[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|