RE: CB:"Kiše jesenje!" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:16:06)

kakvo gledanje,kad skinem optiku,samo pipanje dolazi u obzir [sm=smiley36.gif] nije ljepota prijelazna pogledom,a bome ni [sm=nosecka.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:16:17)

Gibam i ja lagano,opet mi je muka[sm=smiley13.gif]
LN cure :-*

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (26.11.2012 15:28:40)

Hej,ima li koga za kratko druženje?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (27.11.2012 10:23:22)

Ima li koga za [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (27.11.2012 13:48:01)

ojla,ima koga?

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (27.11.2012 13:53:19)

Helou, evo mene.
Kako ste cure? Šta je novoga?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (27.11.2012 14:06:02)

[sm=smiley1.gif] mariola...
evo niš,odmaramo....bile malo vani,pa kod frendice,ručale i tako....popodne opet repriza i kako nam bude [sm=smiley36.gif] lijepo nam je vrijeme,pa šteta ne iskoristiti malo za lajsanje....
kako ste vi,šta radite dobroga?

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (27.11.2012 14:20:03)

L mi spava, T u vrtiću. Sveki će ga uzet u 3 pa s njim malo u park a u 16.30 nas dvoje idemo na friz a sveki će biti s L.
I kod nas je super vrime, Tek zadnjih dana grijemo cijeli dan, do sad samo povremeno.
A jel ne ide E u vrtić?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (27.11.2012 14:26:27)

danas smo zaspale ko puhovi [sm=smiley36.gif] sutra ju vodim...
uff,grijanje....nije mi ni za grijati,a ni za ne grijati....do ujutro se sve rashladi,mi ložimo na drva,pa kad idu moji raditi onda nalože.....jutros sveki pametna upalila 3 treskice i 5 balvana [sm=hudicek1.gif] eno sam cijelu peć morala raščeprkati da izvadim i naložim.....vole svi doći u toplo,al ujutro jok!,maloj nije zima,ne treba ložiti....bah,babe [sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 20:17:45)

Večer[sm=smiley1.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 20:25:53)

Hej draga večer, kako si mi? D spava ili, i ovi moji po krevetima a mislim da bi i ja mogla uskoro[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 20:27:44)

Hej draga[sm=smiley1.gif]
Da,da D spava[sm=smiley1.gif]
Vidim i tvoji spavaju,super,a ni ti nisi daleko od toga[sm=smiley36.gif]
kako si?jel imaš mučnine?
Ja se premišljam dali da uzmem čokoladu ili ne?[sm=jezicek.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 20:30:50)

Evo ovaj tjedan napokon bez mucnina al ne mogu bas jesti i nekako sam koma, neda mi se ništa,samo bi odmarala, sama sebi idem na zivce[sm=smiley36.gif]

I ja bi čokolade al mi ni ona ne pase, ma cila sam u banani[sm=jezicek.gif]

Sto još ima novo

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 20:33:49)

A joj,ova ti trudnoća u početku baš i nije neka[sm=smiley36.gif]..nadam se da će uskoro to sve proći i da će ti biti bolje[sm=smiley31.gif]
Mislim da ću ju ipak uzeti,otkrila sam Milku s karamelom,odlična mi je[sm=bravo.gif]
A nemam pojma,sve isto.D je sav u Sv.Nikoli i pisanju pisma D.Božičnjaku i tako[sm=smiley36.gif]
Sad je poludio za Power rangersima[sm=smiley36.gif]
U kakvoj su tvoji fazi?

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 20:38:32)

Ajme stvarno mi je koma,uništila me za sve ove prošle sto su bile ok[sm=smiley36.gif]
I ja kupila neki dan u mullera,odlična je,al meni je Milka inače mrak[sm=smiley36.gif]
I moji su u poklonima,Nikoli,Bozicu[sm=smiley36.gif]

R skuplja isto njih a T je u nekim monsunima,muka mi je vise od svega,svaki tjedan izbace neke nove igračke i onda dica polude za tim[sm=smiley36.gif]

Ajme ti imaš još malo do kraja,jel te vata frka[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 20:50:00)

Aaaa,napišem roma i izbaci me s neta[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
i ja sam ih u Mulleru nakupovala za 5 kn[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Znači i ti imaš takvih problema s igračkama kao i ja[sm=smiley36.gif]I D j tražio Monsuno,ali sam rekla nek bira ili to ili P.rangersi[sm=smiley36.gif]
Da,da još malo imam i polako me hvata panika i strah jer znam šta me čeka[sm=smiley36.gif],samo se nadam da će kraće trajati.Imam još malo robice za oprati i onda je skoro sve spremno,samo donjeti krevetić i napraviti razmještaj u sobi.
Kako ćete vi kad dođe [sm=duda.gif]?Jel imate mjesta?

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 20:56:03)

A ja se bas mislim di si nestala[sm=smiley36.gif]
Ajme i mene već vata frka a tek sam na pocetku[sm=jezicek.gif]

Nemamo pojma sto ćemo,mista ovdi bas i nemamo al kao možemo se nekako malo stisnuti,uglavnom razmisljamo do Nove g jel ostajemo u Zg ili se vraćamo u Zd, u tisuću smo problema,nisam pametna i nemam pojma[sm=smiley13.gif]
Hoće tebi D sad u svoju sobu ili,ne mogu se sititi jel imate ili ne sobu za njega

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 21:00:03)

Pa ti si to već 3 puta prošla,a ja tek 1 [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Aha,još ste u razmišljanju.Nadam se d aćete odlučiti što vam najbolje odgovara?Šta vas najviše drži u Zg?Posao od tm ili?
Ma nemamo sobu,ali planiramo kroz god ili 2(svakako dok krene u školu) napraviti u našoj spvaćoj njima sobu,a mi bi kupili novu kutnu koja se razvlači i tu spavali.Nismo u mogućnosti praviti gore kat,a neznma ni dali ćemo biti[sm=smiley13.gif],pa onda ovo nije loše što smo smislil

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 21:05:21)

Aj da te utjesim drugi porod mi je bio naj bolji i naj brzi[sm=smiley1.gif]

A nemam pojma moja draga. U jednu ruku bi se vratila odma a u drugu ne,sad sam se već i navikli ovdi nekako,a opet vise je razloga za doli,ma stvarno nisam pametna.[sm=smiley13.gif]
I vama je malo kao i nama[sm=smiley13.gif], a mi ili ćemo doli ili ovdi nešto veće obavezno[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 21:09:59)

Ajde super,odmah mi je lakše[sm=smiley36.gif]
Nadam se da ćete dobro odlučiti[sm=smiley1.gif]
Ma nama je bezvezan neki raspored u kući,odvojeno su mi kuhinja i boravak(to mi je dobro),ali mi je kuhinja prevelika,ne trevba uopće tolika biti.Tako da je napravljen u početku drukčiji raspored bilo bi bolje,ali šta je tu je,snaći ćemo se nekako,iam i puno gorih situacija.
E,kakv ti je nalaz od urinokulture što si nosila?

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 21:15:05)

Dobar mi je nalaz,samo je rekao da pijem sto vise tekucine[sm=smiley1.gif].
A koliko imate kvadrata,jel vam velika ta vaša soba pa da napravite možda dvi[sm=smiley13.gif]

Mi imamo 50 al imamo dvi sobe pa je kao ok,al sad nema mista za F kod njih u sobi[sm=smiley13.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 21:19:25)

Super za nalaz što je dobar[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Joj,neznam ti koliko točno imamo kvadrata,ali mislim isto tu negdje.Nije nam toliko velika da napravim dvije,kuhinja je najveća,tamo bi moglo biti dvije,ali nezgodno je da sad mjenjamo te dvije sobe,jer bi se sve za vodu moralo novo praviti,a to je puno posla i ne isplati se
A hoćete moći onda u vašoj sobi imati mjesta za F i bebicu?

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 21:26:03)

A šteta onda sto niste odma drugačije napravili,al dobro,sto je tu je [sm=smiley36.gif]

A ne znam kako ćemo još,mislim pa možda nešto i smislim[sm=smiley36.gif]

Gibam pomalo draga,puse

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (28.11.2012 21:27:19)

Evo ja se otuširala i idem i ja polako u krevet..pusa [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (29.11.2012 12:35:41)

Draga imaš vremana za kratko časkanje?[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>