RE: CB:"Kiše jesenje!" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (22.11.2012 21:43:52)

Nešto me rr izbacuje, jedva mi se ponovo otvorila stranica[sm=zmeden.gif]
Da, da autići kod nas aktualni već 6mj. Ima ih R punu veliku kutiju, 2 manja semafora, prije 10ak dana smo mu u Mullera kupili jedan veliki semafor, Rokove je veličine[sm=smiley36.gif] i još sad onu novu stazu na tri kata što mu je mm kupio. Al on ti to sve poslaže po dnevnom boravku, napravi cestu, voza i ne čuješ ga[sm=smiley36.gif]

Joj i meni padne mrak na oči kad vidim mm košulje[sm=smiley36.gif] A što je najgore najviše njih nosi [sm=smiley26.gif]
Joj draga gibam, ne mogu se koncentrirati na Sulju i tipkati, nisam vjerovala da će do ovoga doći [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
LN ti želim, sutra se tipkamo[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (22.11.2012 21:47:45)

Aaaa,semafor veličine kao on[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Joj idem i ja,nemogu više sjediti,moram se još otuširati idem u krevet.
Mamice večer i tebi[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 9:54:05)

Hej,ima li koga za [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 13:11:43)

ojla,ima koga sada?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 13:15:13)

Evo mene
Šta ima?Šta se radi?

mamino zlateko -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 13:33:19)

bumbi ja sam tu..kako si?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 13:41:01)

oj....ja otišla staviti ručak u rernu,a bejb lijepo ustala i razrovala kutiju od mm-a ko kokoš [sm=hudicek1.gif]
flis po turu i šup-karta u krpe,pa dokle bude tišine....aaaaaaa[sm=hudicek1.gif]

mamino zlateko -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 13:46:46)

i moja je zaurala pa vas napustam,hvala bogu da sam rucak skuhala od ovih grceva,jos mi i ginic na godisnjem,a [sm=hudicek1.gif] nema,test je negativan,a ja neznam sama sta da mislim...hmmmmmmm..idem..

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 13:55:00)

I ja iskoristila što si nestala da se malo ispružim[sm=smiley36.gif]
Kako je bejb?osim što pravi nereda po kući[sm=smiley36.gif]
Hej Mz jesi već otišla?Nadam se da neće ni doći i da češ vidjeti[sm=modricrtici.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 14:01:36)

mah,pospana,a ne da si zaspat....onda se počne u 5 već kriviti i kričati od umora,pa mi svega bude dosta....mrzim kad je bolesna i kad je ovakvo vrije baš zbog takvih epizoda...
ugl,nos se malo pročistio,balci se zgusnuli pa lakše ispuše,temp.nema...
kad se ispeče lanč,onda ćemo kod pedice....nek madam još malo kiseli tur u krevetu [sm=grrr.gif][sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 14:04:20)

A joj,to je najgore ako neće zaspati,onda bude za poluditi....i ja bi D danas trebala staviti spavati jer se već u pola 7 probudio,iako sumnjam da će htjeti,ali moram probati[sm=smiley36.gif]
Znači,vodit češ ju kod pedice.
Meni stomak opet nešta jako tvrd,ali hvala Bogu nemam onakve grčeve,nadam se da ni neće biti

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 14:07:27)

ma joj,ako ne spava,onda je koma teška....sad kad joj je išao prošli kutnjak,isto me zezala par dana,pola sata ćori i eto je....
a zvala sam pedicu jučer,rekla je da dođemo....nek ju malo stavi na inhalator da pročisti te balavce....
jel imate vi inhalator i ako da,kakv?znam da si pisala da bi kupili...

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (23.11.2012 14:09:08)

Da,da imamo.Kupila prošle godine.neki Dado se zove,kompresorski i ja sam zadovoljna,malo je bučan,ali takoav je i kod ped pa mu ne smeta[sm=smiley36.gif],400 kn
Ja idem upaliti veš da s epere i spremiti se i po D...uživajte[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 20:43:55)

Večer,ima li koga?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 20:53:42)

ojla b,evo mene
teta danas ima rođendan,pa smo malo feštali....pravila sam čokoladni liker za poklon,fino mi je ispao,i sad svi po tom dudlaju [sm=smiley36.gif]
bejb još hahari preko,klopa kulen i kisele krastavce [sm=smiley36.gif]
mm dovukao nekog poznanika u razgledanje vojne kolekcije,digao mi tlak na 298 [sm=hudicek1.gif] sad nek ide kupat bejb kad posluje do kasnih sati [sm=hudicek.gif][sm=jezicek.gif]

šta ti radiš dobroga?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 20:56:42)

Hej[sm=smiley1.gif]
Kod tebe vidim opet veselo[sm=smiley36.gif]
Super za čokoladni liker[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Znači bejb je još na slavlju[sm=smiley36.gif]
Meni D opet kod mojih na spavanju,mm radi a ja u miru i tišini tipkam i jedem Milku[sm=smiley1.gif].Kupila danas u Mulleru na akciji su 4.9[sm=bravo.gif].Otvroila neku s karamelom,odlična je.Dosta sma uzela da nisam mogla kupiti ni 1 gel za tuširanje,i njih ima na akciji,to bi mogla sutra otići[sm=jezicek.gif]
Jeste bili kod pedice'šta kaže?

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 20:58:30)

Večer cure i od mene[sm=smiley1.gif]
Naletušice vidim živci su ti na 800, ajde udri i ti malo po tom likeru[sm=smiley36.gif]
Bumbi šta mi vi radite?
Mi kući, R gleda Nemo na rtl-u a za vrijeme reklama prebaci na baby tv[sm=smiley36.gif]
Popodne smo išli do City centra, stigle nam podnice i madrac za bračni krevet. Kupili smo još dva anatomska jastuka i dobili smo set posteljine i još dvije extra jastučnice gratis[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sutra ćemo isprobati novi madrac, jedva čekam[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:00:33)

hehe,dobra si [sm=smiley1.gif] ja se natrpala od kulena do krempite [sm=smiley36.gif]

jeje,bile smo,kaže pluća čista [sm=bravo.gif],samo joj se sve u nosu skuplja i puna je sline jer kutnjaci idu,pa nek ju usisavam i pazim da ne ode dalje....
trebali danas ići kod mojih,ali nismo da se ne prehladi još....
brat kaže rana opet krvarti i svašta nešta [sm=smiley13.gif] patronažna ga dođe previti svaki dan,ali vikendom je sam svoj majstor....nimalo mi se ne sviđa to krvarenje [sm=smiley13.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:01:18)

Hej draga i tebi[sm=smiley1.gif]
kao što vidiš ja uživam sama[sm=smiley1.gif],D kod mojih.Otišli smo još oko 13 sata i odmah me htio otjerati kući,ali nisam poludila bi od dosade cijeli dan i večer sama[sm=smiley36.gif]..ionako mi nedjelja prijepodne jedva prođe(ako ne idem negdje po trgovinama),a sada više baš i nisam u nekoji formi da dugo hodam...
Super za jastuke i sve što ste dobili[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jesu vam sutra ona 2 rođendana?
Vidjela sam da te tm lijepo izennadio jučer,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:02:55)

cuba,da znaš da bih ne po likeru,nego po čistoj votki radije....baš ima hrpa s.anja koja su se skupila,a ja tu ništa ne mogu nego sjediti i čekati daljni razvoj situacije....

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:03:05)

Super da je sve ok[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ipak niste išli kod tvojih,baš mi je žao zbog brata[sm=smiley19.gif],nadam se da će mu uskoro biti bolje[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:04:16)

odoh napraviti curi klopu,javim se za kojih 10-15 min ak budete još tu [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:05:00)

IZVORNA PORUKA: danery

odoh napraviti curi klopu,javim se za kojih 10-15 min ak budete još tu [sm=smiley1.gif]

Pa jel nije sad jela kulena?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ajde,ajde pa se vrati

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:05:40)

Joj danery, pa šta je braci tako loše [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Zašto toliko krvari? Držim fige da i bejb izađu kutnjaci što prije pa da i prehlada prođe. Jesi je kući ostavila ovih dana ili?

Bumbi ajme super za D[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Znači on sad svaki vikend kod bake i djeda[sm=smiley1.gif] Joj, nisi normalna, uživaj u miru i tišini dok možeš, za koji mjesec ga ni sekunde nećeš imati[sm=smiley36.gif] I daj mi šalji malo te Milke[sm=smiley36.gif]
Da, da napokon nam stiglo sve u Dormea pa smo otišli preuzeti i platiti. E da, mm me baš lipo iznenadio[sm=smiley1.gif] Vidio R jutros parfem na mom noćnom ormariću, uzeo ga, otvorio i kaže: "wow mama koliki ti je ovo miris" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:08:18)

Joj da, sutra imamo 2 rođendana[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mislim da ću popodne samo pasti u nesvjest[sm=smiley36.gif]
Pokloni su spremni, jedino smo još išli u Mullera kupiti Gormite, to je drugi dio poklona. Mm gori od R[sm=smiley36.gif] Zalipio za one autiće i helihoptere, jedva sam ga odvukla[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>