RE: CB:"Kiše jesenje!" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:09:46)

Da,da opet otišao.rekao je da ga više ne moram ni pitati jel ide,da će ići svake subote[sm=smiley36.gif]
Ma znam,ali da sam odmah u 13 došla kući,stvarno bi poludila od dosade[sm=smiley36.gif]
Ajme,ova od karamela Milka je odlična.Ako sutra budem išla opet,moram još koju takvu uzeti.
Nisam ti rekla da mi je onaj CHiccov omekšivač super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
A,dobar je R[sm=smiley36.gif]
Jel gledaš Ples sa zvijezdama?Ja upalila pa malo škicnem,nisu loši

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:14:42)

Znam kako ti je tako i mm tamo zapne kod autića kad odemo u Muller[sm=smiley36.gif]
Joj,mogu misliti da češ krepati sutra nakon 2 rođendana.
D je danas od bake dobio još jednog Power rangersa(to mu je sad aktualno),ja mu jutros nisma htjela kupiti i rekla mu da piše D.Božičnjaku i Sv.Nikoli da mu donese.Onda je odmah pisao pismo(ajme koliki popis[sm=smiley36.gif]) i sad mi prije nego sam odlazila kaže da prekrižim tog zlatnog sa popisa kad ga je dobio.IZludit će me više s tim igračkama[sm=smiley36.gif]
Ja mislila večeras umotavati poklone za Božić,ali m ise neda,možda budem ujutro.
Kupila sam nečaku neki komplet bagera i kamiona[sm=smiley1.gif]
Još samo kumiću i gotova sam[sm=bravo.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:19:10)

A kupila si omekšivač [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ma meni je baš bio odličan[sm=smiley1.gif]
Ne gledam ništa, dijete mi okupiralo tv[sm=smiley36.gif] Al sad ga vodim na tuširanje i u krevet pa ću onda ja preuzeti daljinski. Zapravo neću, već će mm[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Uh, onda mi je još dobro dok R nezna za pisma djedu Božićnjaku[sm=smiley36.gif] Tek je ove godine skužio šta su to pokloni[sm=smiley36.gif] Ja čekam da prođe ovaj tjedan i svi rođendani pa ću se onda baciti na božićne poklone i ukrase.
Al ti svake godine sve na vrijeme kupiš i imaš spremno[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:22:55)

oj,evo me dok dudla maminek [sm=smiley36.gif]
ah,cuba,ne znam više što bi mislils ao svemu....svaki put kad zazvoni telefon ili mob,samo si mislim jel on ili baka u bolnici ili još gore [sm=smiley13.gif]

heh,pokloni.....ma baš njučer komentiram sa frendicom jesmo mi normalne ili nismo ako djeci ne kupujemo igračke tipa lego,kitty kuhinje i ine strine za božić....
mislim,bejb ima more igračaka i sa pola se njih ne igra,i ne pada mi na pamet još bacati silne pare na neku drndu koja je in i koju će obilaziti u širokom luku idućih godinu-2....

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:24:21)

Nisi ga još stavila na spavanje?
Ma ne volim u onim najvećim gužvama kupovati poklone,a ove godine sam ranije i zbog trudnoće najviše to sve obavila ranije.
Ajme,koliko ja još robice imam za oprati i opeglati i sve to posložiti,a još i našega imam[sm=smiley29.gif]
Jutros sam jedan dio opeglala,ali mi je još ostalo i onda opet pranje....
Danas sam mm rekla da bi uskoro trebalo skinuti zavjese i oprati,a i prozore bi trebala
i ja ću slijedeći vikend početi s ukrašavanjem,jedva čekam,a i pali se prva ad.svijeća ako se ne varam[sm=zmeden.gif]
Da,da dobro je što nezna,ali slijedeće godine te to isto def. očekuje

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:27:35)

Brza si,nema šta[sm=smiley36.gif]
Imaš još i ti vremena da bejb počne pisati pisma D.Božičnjaku[sm=smiley36.gif]
Ma,ja kupim puno sitnih stvari,a to je njemu važnije,samo da ima puno....a drugima nemogu reći da pretjerujem s poklonima,ali nisu baš i neke sitnice.To za Uskrs kupujem nešta malo.
jesi ti napravila advent?

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:30:21)

Danery ne znam kako ti je al virujem da nije nimalo lako, još pogotovo kad ne možeš ništa napraviti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ma ja Roku kupim samo ono s čim se baš igra. Ove godine će dobiti autića jer se zadnjih mjeseci stalno sa njima igra. I zapravo sa ničim drugim. A i rođendan mu je sljedeći tjedan, dobit će hrpu igračaka, svi pitaju što treba a ja samo vičem autiće, autiće. Otvorit ću rent-a-car dječjih autića kući[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Joj i mene ta gužva po dućanima živcira[sm=smiley29.gif] Al već znam što ću kome kupiti pa idem odmah ciljano[sm=smiley36.gif]
Cure, idem kupati R i staviti ga na spavanac pa na druženje sa mm[sm=smiley1.gif]
Tipkamo se sutra, Ln vam želim[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:33:54)

A jesi luda,šta svima govoriš da kupe autiće?Šta češ s tolikim autićima[sm=smiley36.gif]
Ja mu sad definitvno neću ih kupiti,a mislila sam[sm=smiley36.gif]
Ajde laku noć i uživajte[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:35:05)

lkn cuba,lijepo se podružite [sm=smiley1.gif]
b,nisam još ništa napravila osim koluta od brezovih šiba,nekako nisam ove godine toliko zagrizla za krismas,valjda zbog vremena-pretoplo mi je [sm=smiley36.gif]
jedino sam bejb napravila one papirnate pahuljice pa naljepila na prozor...

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:37:48)

A dobro,barem jesi nešta[sm=smiley36.gif]..a i to što kažeš,pretoplo je za ovo doba godine.A baš bi voljela da za Božić bude snijega[sm=smiley1.gif]
Ja napravila vijenac(tj.mama mi) i stavila ga u spavaću sob nek stoji tamo,da bi mm rekao šta će to sad tamo stajati[sm=smiley36.gif],ajme poludim na takve njegove izjave
E,bila neki dan u Ofertisimi,ajme tamo doslovno ima sve i svačega[sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:51:08)

Samo da vas pozdravim i ako ste vjerojatno već otisle[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:53:04)

Ja nisam draga[sm=smiley36.gif]...kao da sam znala da češ doći s lijepim vijestima[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:56:14)

A tu si[sm=bravo.gif]
Da,da bila juce na pregledu i sve je super[sm=bravo.gif]

Kako ste vi, vidim D opet kod tvojih[sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 21:57:39)

Super da je sve ok[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
kako si ti?jesi imala mučnine ili ih još imaš?
Da,da D opet kod mojih,svidjelo mu se i to ,napokon[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:02:22)

Imala mucnine i još ih imam,koma mi je ova,sa F sam imala al ne ovako[sm=smiley13.gif] smrsavila sam 2 kg u ovih misec dana,uglavnom sam bas koma,željeza mi je loše i urin pa sam juce nosila i urinokulturu[sm=smiley13.gif] valjda će biti ok.

Vidim ti i poklone već kupila,bravo,ja još nista[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:04:45)

A joj,baš mi je žao da imaš toliko mučnine,nadam se da će brzo proći[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
i meni je željezo odmah na početku bilo nisko,pa sam odmah dobila tablete i pijem ih još uvijek.Nadam se d aće taj nalaz biti doba
Šta kaže tm na [sm=duda.gif]?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:07:40)

čeeeeekčekček.....jel to pepe opet [sm=nosecka.gif][sm=zmeden.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ajme pa vi pravo navalile,miša mu....sve koje u bircu tipkaju trudne [sm=smiley36.gif] a da ne bi i ja osvanula sa [sm=rozacrtici.gif][sm=smiley36.gif] (moš mislit,ovaj moj škrt sa materijalom [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif])

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:08:35)

I meni je dao tablete al i one mi uvik teško padnu. Ma i ja mislim da će biti ok nalaz[sm=smiley1.gif]

A mm je bio u šoku kao i ja[sm=jezicek.gif] al sad je ok[sm=smiley36.gif]
On misli da je curka. T bi seku,R bi brata ma shou[sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:09:24)

A tu si,ja mislila da si otišla...dobro kažeš sve trudnice,mogla bi stvarno i ti uskoro biti u tom klubu..nikad se nezna,vidiš kako nam je pepe...ali sad kaže da je kraj,nema više ni keksa[sm=jezicek.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:11:10)

iss,moš mislit kako neće više keksa [sm=smiley36.gif]
hahahaha,pa da znaš da bi ja rado nagodinu još jednom [sm=rozacrtici.gif],pa kako bude....e sad treba ovog mog nagovorit [sm=smiley29.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:11:16)

Ja mislila da ih moram malo piti,kad ono cijelu trudnoću,već sam navikla da svako jutro pijem....
Znači oba dvoje ste bili šokirani[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Znači s njima opet šou,kao i s F[sm=jezicek.gif]
Jel imate više imena u pričuvi ili ovaj put dečki mogu birati?[sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:11:16)

Danery mi se samo pogledamo ja ostajem trudna[sm=jezicek.gif],zato se vise i ne gledamo a kamoli seksamo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:13:28)

aaaaaaa,višviš....znači više gledanja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=jezicek.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:14:16)

Nemamo nikakvo ime i sigurno do daljnjega nećemo ni imati[sm=jezicek.gif],ma nema šanse da oni biraju,imaju već par prijedloga al to je katastrofa,nešto kao Đuro[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Danery mogla bi još jednu,ajde navijam da tm popusti[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (24.11.2012 22:14:47)

Večeras kod vas pada neko duže gledanje[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Cure ja vas napuštam,nemogu više sjediti.Idem se otuširati i u krevet...LN[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>