BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.12.2012 9:58:24)
|
A,znači vi ste već lijepo okitili[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...te šibe su mi super,a i ovo s čašama i kuglicam ne zvuči loše[sm=smiley1.gif]..mi ćemo popodne ukrašavati.ja sam neki dan oprala prozore,pa možemo stavljati naljepnice.Jedino nisam Božičnu zvijezdu kupila,to bi trebala:prošle godine sam super kupila,bila pošpricana s zlatnim sprejom[sm=smiley1.gif] A dobar je T,znači i on ima svoj bor,neka baš lijepo[sm=bravo.gif] Znači kuhinju donosi Nikola,super...D isto ima,obožavao se s njom igrati,isto u toj dobi,iako je nekdavno bio tražio i baš se lijepo igrao[sm=smiley1.gif]...D će za Nikolu dobiti Lego Ninjago,zimsku kapu i rukavice i još neke sitnice[sm=smiley1.gif]..Jučer sam baš to bila pakirala,i još neke Božićne poklone.Sad sam sve kupila,još D moram uzeti reket za tenis,to je isto tražio[sm=smiley1.gif] Pa da,zato me i strah jer znam šta me čeka[sm=jezicek.gif]....u petak idem na pregled,pa ćemo vidjeti koliki nam je braco i jel ima kakvih promjena,a i neki bris će mi uzeti. Šta ćete vi danas raditi? Danery gdje si ti nestala?
|
|
|
|