RE: CB:"Kiše jesenje!" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:53:06)

Trebala bi pisati molbu da ide, jel po zakonu su obavezni oni koji su rođeni do 31.3 a on je u 5, znaci ići će kad i D.
Idu u Gorski Kotar u Begovo razdolje, na 7 dana [sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:54:26)

Znači iskoristila si svoje ovaj tjedan maximalno[sm=smiley36.gif]
Jel spremno sve za slavlje?Kakvu češ tortu?
da,da šećer je dobar[sm=bravo.gif]...evo sam se sad malo s keksima počastila[sm=smiley36.gif]
Danery gdje si ti nestala?

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:54:42)

Bumbi, bila u ponedjeljak u pedice, nije radila. Onda jučer zvala par puta, stalno zauzeto a danas potpuno zaboravila. Sutra više moram[sm=smiley36.gif]
Ja moram idući tjedan poći obnoviti Soak off gel. Ajme draga skinula si noktiće[sm=smiley13.gif] Ajde čim rodiš stavljaj ih ponovo. A isto si ih mogla držat još jedan misec[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:55:31)

Aha...
Ajme,na 7 dana idu.Kako to da hoće ići?Jel ide samo njegova grupa ili?Baš mi je to super[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:57:34)

Ma znam,tako sam i mislila,ali me sad ovi grčevi od neki dan malo uplašili,pa sam odustala.Da nemoram prije bolnice trčati da mi skine nokte[sm=smiley36.gif]...nemogu baš odmah poslije poroda staviti,mm bi me zadavio[sm=smiley36.gif],morat ću pričekati koji mjesec

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:58:06)

A Pepe to Toni ide na zimovanje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ajme super, bit će im odlično[sm=smiley1.gif]
Reci mi di si sa tm bila u Istri ono nedavno? Planiramo i mi ići nakon R rođendana pa da znam za destinaciju[sm=smiley1.gif]
Bumbi, torta je okrugla, čokolada, vanilija i jaffa keks unutra a bit će na raskrižje sa semaforima i autićima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Frajerova želja, znaš da je cili u autićima[sm=smiley36.gif]
Nego poslala sam ti jutros mail sa R slikicama i stigla mi obavijest da mail nije stigao. A na pravu adresu sam slala[sm=zmeden.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:58:12)

Moji evo da kucnem zdravi od kad smo došli od doli, jedino F imao upalu uha al sve brzo prošlo. Inače smo stalno u nekom motu, idu na engleski i sport pa samo vodi vamo tamo [sm=smiley36.gif], ja ok, moram biti, tko mame uopće pita kako su
[sm=jezicek.gif]

A tm na tečaju, to je njegovo standardno[sm=smiley36.gif]. A znam da si ti puna rod u ovom misecu. I bravo za malog frajera, samo nek on lupka[sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:00:17)

A,super za tortu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
I vi draga nekop utovanje planirate,nisam znala?
Ajde pošaljem ti ja ponovo,pa onda probaj preko njega odgovoriti

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:01:07)

A znam kako ti je[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Dobro ti to sve pohvataš sa njih troje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Tribala i ja ići sa mm u Francusku al šta ću radit sama od 9h-17h dok je on na tečaju pa sam odustala.

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:02:34)

Idu iz 3 starije grupe, a i ja se iznenadila al sam je rekao da želi, za sad ne odustaje, al ipak ću uplatiti osiguranje od otkaza[sm=jezicek.gif]

Cuba idite obavezno tu njihovu unutrašnjost , ima ful lipih malih mista, Hum, Roc,Motovun, Visnjan, ma i Pula, Rovinj, Brijunu

Ja sam sa moba pa mi malo duže triba da napisem

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:03:08)

Draga poslan prazan mail,pa probaj preko njega odgovoriti pa da vidimo....inače od svih dobijem normalno...

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:03:36)

Bumbi planiramo jedno 4 dana otići sa R po Istri[sm=smiley1.gif] Pa onda par dana poslije njega ostaviti kod mojih a mm i ja bi otišli najvjerojatnije u Barcelonu isto na 4-5 dana i jedva čekam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Da iskoristimo vrijeme nas dvoje dok ne dođe bebica[sm=smiley1.gif] Znaš da mi avionske karte imamo uvijek besplatne tako da samo hotel plaćamo[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:04:57)

Nek,super što želi ići.Nadam se da neće odustati prije put ili dok su tamo da hoće ići kući[sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:05:37)

Cuba hoću i ja koju sliku[sm=smiley13.gif]

Ma bravo za putovanja, triba sve iskoristiti a pogotovo baka servis[sm=jezicek.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:05:45)

Super, provjerit ću mail kad dođem kući pa ću ti ponovo poslati slikice. Iako sam i jutros baš odgovorila na tvoj mail. A isto ni marioli nisam mogla jednom mail poslati, nemam pojma zašto a pravilno je unešena adresa[sm=zmeden.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:06:31)

O,pa vi ste to lijepo isplanirali,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..još i sam idete.Kod vas stvarno uvijek neka akcija,ako ništa ne renovirate onda putujete[sm=jezicek.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:07:01)

Pepe stavit ću ja i na rr slikice, nego sam lina za to pa onda ja Bumbi na mail pošaljem[sm=smiley36.gif] Prava dalmošica[sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:08:04)

A da to onda nije to tvog mail ili čega već[sm=smiley36.gif]
Ajde probaj onda i pepe poslati ,pa da vidimo hoće ona dobiti[sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:09:03)

IZVORNA PORUKA: BUMBI

O,pa vi ste to lijepo isplanirali,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..još i sam idete.Kod vas stvarno uvijek neka akcija,ako ništa ne renovirate onda putujete[sm=jezicek.gif]

Ma prave smo zuje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Po tom pitanju smo baš srodne duše[sm=smiley36.gif] Inače već smo se dogovorili da ćemo idući put kad se mm vrati sa broda stavljati novi laminat u dnevni boravak[sm=jezicek.gif] btw ja ću biti u 9mj trudnoće[sm=smiley36.gif] Akcija i samo akcija[sm=smiley36.gif]

Pepe dobro si rekla, živila baka servis[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:09:47)

IZVORNA PORUKA: cuba

Večer cure [sm=smiley1.gif]
Vidim sva dječica spavaju osim mog R [sm=smiley36.gif] Al on je danas ipak produžio do 18h[sm=smiley36.gif] Mi smo još u mojih, brzo ćemo kući pa ću ga u 22h stavit na spavanje.

khm khm,skužajte,gospojo,ni moje derle ne spava [sm=smiley36.gif]
ma neću ju ipak sutra voditi u jaslice,ako štogod bude,nek bude kod kuće,jer u subotu planiramo kod mojih,a pošto je brat operiran bolje da vidim što će biti,nego da mu kakvu virozu dodatno donesemo [sm=smiley13.gif]

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:10:46)

Cuba tko prizna pola mu se prasta,[sm=smiley36.gif], i ja stavljam slike ful dugo al još nisam ni prebacila u komp[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:11:25)

Ma daj,stvarno ste ludi[sm=smiley36.gif]...Nije još ni otišao,a vi već dogovarate šta ćete raditi kad se vrati [sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:13:17)

Evo je,nestala pa se vratila[sm=smiley36.gif]
Znači ostavit češ ju kod kuće.Neka,onda bolje ako idete kod tvojih?kako ti je brat?
Pepe samo i ti polako,za početak ih prvo prebaci na komp i to je neki pomak i uspjeh[sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:13:54)

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ma daj,stvarno ste ludi[sm=smiley36.gif]...Nije još ni otišao,a vi već dogovarate šta ćete raditi kad se vrati [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mislili smo mi to i sada ali zimi stavimo tapet u boravak pa sad nema smisla, taman ćemo na proljeće kad skinemo tapet[sm=smiley36.gif]
Ajme cure, idem nas spremiti pa idemo kući. 21.15h a ja još u mojih[sm=smiley29.gif]
LN svima, ljubite klince i tipkamo se sutra :-*

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 21:14:47)

Bumbi njima je dosadno kad ništa ne rade[sm=jezicek.gif], taman kad sve,sve naprave onda će se seliti u drugi stan[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ajme ja išla neki dan gledati jedan stan,zaljubljeni sam se na prvi pogled,dvo etazni,i da znamo 100 posto da ostajemo u Zg kupila bi ga odma[sm=smiley36.gif], samo o njemu razmišljam već danima

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>