RE: CB:"Kiše jesenje!" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (20.11.2012 21:10:13)

Bejb zavodnica a tata šizi.Ajme meni šta će biti za desetak godina [sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (20.11.2012 21:11:14)

Aaa,dobra je bejb[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Znači i ti si ga pila,neće mi onda škoditi ako popijem 2 vrećice na dan?
Super,znači u četvrtak uživate sami[sm=bravo.gif]

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (20.11.2012 21:18:28)

aha, baka servis radi[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
Znaš nas, ne smijemo ništa propustit[sm=smiley36.gif]
Išli smo i James Bonda gledat prošli tjedan[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (20.11.2012 21:20:12)

Neka,neka[sm=bravo.gif]
Znam da vi to sve redovito pratite,super[sm=smiley1.gif]
Joj,nisam ti D pohvalila da je već 3 vikenda zaredom ostao prespavati kod mojih[sm=bravo.gif]Trebalo mu je dugo da pristane,a sada kaže d aide svaki vikend[sm=smiley1.gif]

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (20.11.2012 21:22:37)

E to sam pročitala jučer, vidila sam da si pisala. Super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Meni je to lipo da odu kod bake i djeda nekad. A i dobro će vam doć kad vam zatreba za neki izlazak[sm=smiley2.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (20.11.2012 21:24:28)

Da,,da napokon se sjetio[sm=smiley36.gif]
Ja sam to već iskoristila,ali sama s prijateljicama[sm=smiley36.gif]
E,idem ja polako,nemogu više sjediti.idem pod tuš i u krevet se izvaliti.
LN[sm=smiley1.gif]

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (20.11.2012 21:26:09)

Aj draga LN. Odmori se, čujemo se[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 10:36:38)

ojla,ima koga za kavu? [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:18:06)

Večer,ima li koga?

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:25:37)

Hej, hej evo mene :-)

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:26:24)

Aaaaa draga jel to moguće?[sm=smiley36.gif]
Baš mi je drago što i svratila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Šta ima?šta dečki rade?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:27:13)

oj b,eto mene malo...mm tek stigao s posla,pa dok se sredi,da tipnem koju...
bejb danas počela fest kihati i baliti,užas [sm=hudicek1.gif] nek je ona 3 dana išla u vrtić....ja bih rekla da je od zubića,opet kutnjak ide i slini dosta,ali sreća nema temperaturu...
kako ste vi,što ste danas radili?

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:29:56)

Dečki svi u krevetima, ne čuju se, valjda spavaju, mm ide do frenda pogledat utakmicu a ja po kući malo. Inače smo ok, veselo, nikad dosadno[sm=smiley36.gif]. Kako ste vi, D?

Ej danery i tebe nisam srela dugo, a sto je sa bejb

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:31:02)

Hej i tebi[sm=smiley1.gif]
A joj,nadam se da je od zubića[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Jel joj daješ Citrofit?Ja sam sad napravila malu pauzu bila,ali ću opet početi.
Mi ništa posebno,bili kod kuće,pa predvečer išli s mm do portanove da nešta vidi i to sve brzinski,da bi D na kraju rekao "šta već idemo kući?""nećemo više ići s tatom,on nezna ni di treba ići"[sm=jezicek.gif]
Šta ste vi radili?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:32:07)

ma ništa,velim,ide zubić,pa potoci koječega,tako je i prije 2 tjedna bilo za kutnjak....samo sad nisam pametna bi li ju vodila sutra u vrtić ili ne da mi još štogod ne pokupi,a ako ću tako,onda se mogu još mjesec dana zezati s tim...
kako ste vi.šta ima?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:33:18)

Znači svi u krevetima,super[sm=bravo.gif]
i D spava još od pola 8[sm=smiley1.gif]
Kod tebe znači uvijek veselo[sm=smiley36.gif]
Kako dečki u vrtiću?jel se F priviknuo?
Mi smo ok,D isto,super mu je u vrtiću,svaki dan nešta novo.Dosta mi je u zadnje vrijeme naučio slova i brojeve[sm=bravo.gif] i sad silom hoće da nauči abecedu

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:34:59)

b,napravila sam joj pauzu kakvih mjesec dana,ali danas sam joj dala u 2 navrata,ako će biti kakva viroza,da bar malo olakša....mene negdje prije ćopila upala sinusa,popila 2 dana onu udarnu dozu u 3 puta i ko nova....
hahhaha,jao ti tateki,samo bi na brzinu kući [sm=smiley36.gif] tako i moj....s njim mi je najmrže kavu piti,taj sukne u 3 sekunde i pakuje se,a ja ni okusila nisam [sm=hudicek1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:37:42)

Ajde super da je i tebi pomoglo.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
A neznam šta da ti kažem dali da ju vodiš ili ne?
Joj,izgleda su svi takvi[sm=smiley36.gif],još se on danas dugo i zadržao,on je milsio samo u tu jednu trgovinu ući i pogledati i gotovo,ali smo ga uspjeli uvesti u još koju[sm=smiley36.gif]...nismo baš za bezveze dolazili.
Ajme,jesi vidjela koliko je tamo sve okićeno?

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:38:25)

Znaci neće D sa tatom u shoping, ima pravo[sm=smiley36.gif]
F super u vrticu, puno bolje je ta prilagodba prošla sa njim nego sa dečkima, i ruča ma sve super. Kupim ga pred spavanje i onda doma ja i on odspavamo[sm=smiley36.gif]
Super za D, meni je sad R počeo sa tim, T je već od lani, njegova skoro cila grupa je za školu pa dosta rade.

Ajme Danery nisam ti pametna, moguće da je od zubica. Jel ima tebi sto za posao

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:39:42)

Ajde super da mu je dobro[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jel tebi T slijedeće godine ide u školu?
Jel idete u Zd skoro?

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:42:59)

Ne T će tek za dvi , sad bi trebala pisati molbu a svi govore bolje ne pa sam odustala. U Zd ćemo pred Božić a Novu opet u one kuće u Liku, bas se veselim[sm=smiley36.gif]
T mi u prvom misecu ide sa vrticem na zimovanje, bas me iznenadio da želi i ful se veseli

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:43:31)

Večer cure [sm=smiley1.gif]
Vidim sva dječica spavaju osim mog R [sm=smiley36.gif] Al on je danas ipak produžio do 18h[sm=smiley36.gif] Mi smo još u mojih, brzo ćemo kući pa ću ga u 22h stavit na spavanje.

pepeljuga -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:47:05)

Hej cuba, pa on se lipo naspavao
Kako ste inače ?[sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:48:58)

Isto kao i D.trebala bi molbu pisati da ne ide slijedeće godine ili?jel bi trebao ići slijedeće godine po godinama?
Aha,tek pred Božić idete,a super za N.godinu
Ajme,kako super što idu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Koliko će biti?
hej draga večer i tebi[sm=smiley1.gif]
Znači R još budan,ali ipak je dobro odspavao popodne.Jeste bili kod pedice odnjeti onaj nalaz?
Joj,cure danas sam skinula nokte[sm=smiley19.gif],nadam se da ću izdržati tamo negdje do proljeća[sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (21.11.2012 20:52:00)

Ma lipo on odspava svako popodne, bar po 3 ure al danas je zalipio, još mi kaže da šta san mu došla u sobu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A inače smo dobro, sad ovih dana imamo stalno rođendane, idući tjedan u subotu slavimo Rokov[sm=smiley1.gif]
Mm u Francuskoj na tečaju, vraća se u petak pa ja koristim baku servis i tako[sm=smiley36.gif]
Frajer se već dobrano javlja u drobiću, noćas me čak probudio[sm=smiley36.gif] Rano je počeo, šta će bit do kraja trudnoće[sm=smiley36.gif]
Jesu tvoji svi zdravi, u vrtiću? Kako si mi ti?

Bumbi, vidila sam da ti je šećer u normali [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
danery, držim fige da bejb što prije ozdravi[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>