RE: CB:"Kiše jesenje!" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (18.11.2012 9:59:31)

Joj,i ja na to poludim[sm=hudicek1.gif]..iako si mm zna i sam na ruke nešta oprati ako nije baš prljavo.
Ajde može na mail pošalji bar od R,a ove još onda čekam[sm=smiley1.gif]
Joj,čitala sam jučer,strašno,nemogu vjerovati da postoje takvi ljudi[sm=smiley19.gif].pisalo je da je jako loše,u životnoj opasnosti.Nadam se da će biti bolje
Draga idem ti ja polako

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (18.11.2012 10:03:27)

Idem se i ja spremiti pa ćemo vani na sunce u šetnju[sm=smiley1.gif]
Puse :-*

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 9:22:07)

juhu,bumbi,ajd na kavu [sm=smiley1.gif][sm=kava.gif] ili ako ti više paše ovo...[sm=torta.gif][sm=torta.gif]ja namuljala boju na tikvicu,pa sad čekam....

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 9:26:41)

Hej[sm=smiley1.gif]
Bolje sam za ovo drugo[sm=smiley1.gif]
Znači,sama si svoj majstor[sm=bravo.gif]
Vidim da si se jučer javila u tužionici,mogu misliti kako si poludil[sm=hudicek1.gif]
Kako je bejb?Jel krenila u jaslice?
Ja čekam da mašina završi da objesim veš,a sad sam bila malo i peglala

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 9:31:45)

[sm=smiley36.gif] znala sam da si za kejk [sm=smiley36.gif] ajde ja ću kofi,evo baš zapravo pijuckam jutarnju....
bejb me digla u 6:20,a nije nešto naj spavala,pa smo se stalno obje vrpoljile....i kad je kukuriknula mora piškiti (a propiškila pelenu i pidžamu) mjesto da mi svane,meni se smrklo pred očima [sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif]
onda me zezala do pola 8,pa neće u vutić,pa ovo ono,ja lijepo za capu i u tramvcaj....da viš tišine.....dok nije došla teta [sm=smiley36.gif]

ah,jučer.....ma i sad si mislim da sam lijepo trebala reći nek izvoli naći i vratiti kako god zna....hebate,posudila sam joj i vrtić,hranilicu i sterilizarot još,pa si ti računaj....valja ženska mislila ajd kad je već posuđeno,nešto mi je i gratis dala,pa mogu kako hoću.....ma bah....
a šta sad da se objesimo obje,nema pa nema,al da sam imala kome drugome dati,imala sam....

kako ste vi,kako dino?hoće ići tm na porod s tobom?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 9:37:21)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Znači malo te zeza bejb[sm=smiley36.gif].Šta sad opet nebi išla u vrtić?Jel sad ok,jeste bili na kontroli?
Joj,ma mogu misliti kako si poludila.Hočeš pomoći nekome i onda ti tako vrati,još kad se sama ponudiš da nešta posudiš.Mislim,koje gluposti neko ti nešta posudi i ti misliš da ti je poklonio[sm=smiley29.gif]
A jel ti ovo drug vratila?
Mi smo dobro,D u vrtiću.U subotu me gadno zašarafilo bilo,mislila sam a je gotovo,čak sam i stvari počela spremati[sm=smiley36.gif],ali hvala Bogu se smirilo.Tako da sam počela sa pranjem stvari i polako pripremam sve.
MM nije takav tip,a nije baš ni izjavio da bi htio ići[sm=smiley36.gif],a ni ja nemam baš neku želju da ide sa mnom.I prvi put sam sama,pa mogu i sada[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 9:43:47)

ma nije mi vratila,ali sam joj ponovila da to očekujem natrag....pa smo se na kraju razjasnile...
pa vidjela sam da si pisala da te nešto bilo stislo,ajde sreća pa je bila lažna uzbuna [sm=smiley1.gif]
znači nije gos'n muž neki izdržljiv,ha [sm=smiley36.gif] i ja sam tupila za moga da ne bi da je sa mnom,a on se toga zdušno držao dok....heh,ajd,sreća na kraju pa je bio tamo...

a bejb je sad ok kod kuće,skoro mjesec dana nije bila,pa možeš mislit onda kmeke....al bez ijedne suze,samo krivi usta i kmeka....uzalud vam trud svirači,rekoh ja zločesto na odlasku [sm=smiley9.gif] [sm=smiley36.gif]

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 9:50:45)

Curke moje, dobro jutro[sm=smiley1.gif]
Kako ste mi? Kako dječica?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 9:52:14)

Evo ja objesila veš i sad pauza do ručka[sm=smiley36.gif]
A šta češ,nek on bude kod kuće s D,to mi je važnije.
A da,sad je dugo bila kod kuće,pa mora malo odtuliti svoje[sm=smiley36.gif]
Ajde,nadam se da će ti vratiti na kraju to ostalo.
Šta ti kuhaš?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 9:53:55)

Hej draga,evo i tebe napokon[sm=smiley1.gif]
Ja ti sad napisala kako smo[sm=smiley36.gif]
Kako ste vi?[sm=smiley36.gif]Kako je rođendan prošao?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 9:58:40)

ojla mariola [sm=smiley1.gif] sad kad si se i ti javila,ima da budem blond ajme [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
ne znam jesam čestitala t rođoš [sm=zmeden.gif] ako nisam,hepi b-dej sa zakašnjenjem [sm=smiley9.gif][sm=darilo.gif][sm=smiley1.gif][sm=torta.gif]

b,ne znam uopće što bi danas kuhala....za start ću napraviti paradajz juhicu da bejb ima kad se vrati iz jaslica,to voli.....a za drugo ću još smisliti,vjerojatno rižu s nečim....

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:02:45)

Hm, da [sm=smiley36.gif]
Kod nas sve super. Dječica dobro, zdravi su.
Toni u vrtiću. Ma super mi je. Svaki dan dođe iz vrtića s novom pjesmicom. Ne znam kako ih uspije svih popamtit. Teta je rekla da on uvijek prvi zapamti.
Laurica se na podu igra autima[sm=smiley36.gif]
Još ne puže ali se diže na noge, hodala bi već.
Mm i ja redovno u kazalištu i kinu. Pomalo apaertmane renoviramo. U ćertvrtak idemo na Jaltu Jaltu...
Uživamo.
Roćkas je bio super. Stavit ću vam slike poslije kad mi Laurica zaspe. Djece 15 i duplo više odraslih, on uživao. Na kraju dana kad se kupao mi je rekao: Ivana, ja sam danas jako sretan, rođendan mi je bio super, svi su mi prijatelji bili i torta mi je bila jako lijepa.

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:03:21)

time's up,drš'te figice za boju [sm=smiley36.gif] ako ne oćelavim dok operem kosu,dobro je [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
vratim se....e sad kakva....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:06:50)

Danery barem imaš nešta u planu što češ skuhati[sm=smiley36.gif]
Bitno da su zdravi[sm=bravo.gif],a vidim L je preuzela bracine igračke,šta joj ne kupiš neke lutkice[sm=jezicek.gif]
Super za T što lijepo pamti pjesmice, a i super za rođendan[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...vidim bio je presretan.
Vidim i ti tm uživate u izlascima,super.
Ajde,čekamo slikice,nisam ih jako dugo vidjela[sm=bravo.gif]
Počeli ste i apartmane sređivati[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ja kupila onaj Chicco omekšivač za bracu i super mi je,to mi je Cuba preporučila[sm=bravo.gif]

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:08:16)

Danery, iskreno nemam pojma jesi čestitala [sm=zmeden.gif]
Hvala svejedno[sm=smiley1.gif]
Nadam se da će boja biti očekivana.

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:12:26)

Chico je supač[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ma ima ženska bebica al zanimljivije je bratovo uzet a pogotovo kad njega nema[sm=smiley36.gif]
najviše voli auto guralicu. Može se s njim igrat satima.
Jesi ti sve spremila za Luku?
Sjećaš se kad sam lani pričala o susjedi koja je rodila malog pa je umro treći dan? U petak je opet rodila dečka i sve je ok[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:17:38)

hehe,evo me [sm=smiley1.gif] zasad sam mrkvasta i mokra i par dlaka ćelavija [sm=smiley36.gif]

nego,cure,jel vas uhvatila manija pred božić,jeste štogod počele ukrašavati?meni to nekako rano sve,a eno mi susjeda navadila milijun i jednu dranguliju,nema otkud ne iskaču djeda mrazovi i lepršaju anđeli [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:21:58)

Znači bracino joj je draže[sm=smiley36.gif],a neka onda iskoristi dok ga nema...
Da,da sječam se,ajme super baš mi je drago[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Moram još ovaj tjedan kupiti neke sitnice i za mene za bolnicu i to je to.Počela sam polako s pranjem iako nisam milsila još(ovo u subotu me malo preplašilo)pa bolje d apolako krenem.treba to sve oprati i opeglati
Ajde dobro,znači nije loše ispalo
joj,ja nisam još ništa,a ove godine ni neću nešta prjerivati jer ko će to sve napraviti i poslije skinuti.Nema ove godine snijega po prozorima,samo snjegović i djeda mrazovi[sm=smiley36.gif],ali još mi je dosta rano.Jedino možda advent novi uzeme ili ovaj prefarbam iz srebrne u zlatnu,pa neku bude u dnevnom boravku,dosad je bio u kuhinji.

mariola -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:22:54)

Mrkvice moja, ja sam u boravku i kuhinji ima već 10 dana ako ne i više[sm=smiley36.gif] stavila božićni stolnjak i nadstolnjak, jastučnice (za male jastučiće na kaučima), i par ukrasa po kući.Meni je to baš super a i mm, pa uživamo. A Toni odavno već napinje da kitimo bor i pravimo jaslice. Hoće i bor u svoju sobu. Možda mu neki mali stavimo na komodicu jer veći na podu biseka srušila bez pardona[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:25:31)

A vidi i mariola je počela sa ukrašavanjem već[sm=smiley36.gif]
Ja neću prije 1.12 ništa stavljati.Jedino još smišljam koje ću kuglice staviti[sm=smiley36.gif]
jel ideš još na pilates?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:27:46)

aaaahahah,i ti si već počela,mariola [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
neka....ja na netu vidjela slikicu,napravljen bor od stiropora i na njega pričvršćena dugmad,pa klinci mali mogu vješati nakit [sm=bravo.gif] ima i verzija platnena,stožac presvučen zelenim platnom,pa isto našivena dugmad,pa se može povješati okolo koješta....ja bi bejb to napravila,a mislim izrešetati stare memory kartice pa staviti trakice,pa nek vješa [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:30:59)

Meni je u boravku na stolu još jesenski aranžman
Zvuči super,ali ja baš i nemam dara za takvo šta[sm=jezicek.gif]
Ja sam jedino pokupovala već skoro sve poklone za Božić[sm=smiley36.gif].Nisam si htjela ostaviti za 12 mjesec,bit će gužve,a i ko zna u kakvom ću ja stanju biti

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:35:32)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=301436676635540&set=a.298304030282138.67975.152338971545312&type=3&th

evo ovako izgleda,ako uspije otvoriti...

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:40:20)

Aaaa,super izgleda[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ja sad gledala svoj stari adventski,ali ga ni nemam[sm=smiley36.gif],tj nemam to drvo na kojem su bile svijeće,vjerovatno sam bacila.Pa definitivno moram drugi.Samo ja baš nemam kao što sam rekla nekog dara za praviti,možda šogi nažicam da mi napravi,rekla je da će i sebi praviti[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (19.11.2012 10:42:18)

znaš kako sam ja prošle godine....uzela 4 čaše na stalku,one balon čaše [sm=smiley36.gif],napunila školjkama i kamenčićima i gore stavila male narančaste svijeće,okolo između čaša preplela onu traku sa zlatnim kuglicama i super....čas posla,a efektno [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>