BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (16.11.2012 20:51:31)
|
Aha,onda dobro.Neka ste se vi provozali[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vidjela sam da si i jastuk za dojenje kupila?Ja nisam,a nisam to ni s D imala. Da,da svugdj su fešte[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],neka i zaslužili su[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Nisam mogla vjerovati kad je rekao da su oslobođeni[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mi popodne bili malo do Portanove,išla u Tintilinić i Baby mediu po jastuk i jastućnice.Uzela u baby medii,ali samo 1 jastučnicu jer mi druge boje ne odgvoaraju,a u Tintiliniću uopće nema[sm=zmeden.gif].Tamo su dobili OVS robicu,predobra mi je,jako je kvalitetna,nećaku sam sad za rođendan kupila trenerkicu,super je,a imam i za D par stvari,a i za bracu smo kupili.Jako je kvalitetno. Poslije smo bili kod šogi na sokiću i igranju pa došli kući. E,mogu ti reći da mi je polako sve teže i teže,L lupa kao pravi[sm=smiley36.gif] ,a zadnjih par dana me zna zaboliti jako nisko,ispod stomaka,ali brzo prođe. Čekam srijedu i pregled da vidim kakvo je stanje,pa počinjem polako sa pranjem i peglanjem
|
|
|
|