cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 12:45:14)
|
Evo me ipak malo ranije [sm=smiley36.gif] Uživamo sa tajom, R je presretan[sm=smiley1.gif] Sad stalno zove njega, tata rules a mamu tko šljivi[sm=smiley36.gif] Ma neka, moraju nadoknaditi ova 2,5mj odvojenosti, to je tako normalno. Sa stazicom je oduševljen, već 4 dana se samo s njom igra a mislim da će još jako dugo. Čim se ujutro probudi viče iz svoje sobe: "tata, dođi, jel me čeka stazica u boravku" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj koliko smo samo posla obavili u ovih par dana otkako je mm došao. Neki toliko u 4 god ne naprave[sm=smiley36.gif] Išli smo vidjeti ponudu za Dormeo madrac i podnice za naš bračni krevet pa još samo moramo otići platiti i preuzeti. Uzet ću i nove jastuke, ajme jedva čekam[sm=smiley36.gif] Kupili smo nove grijalice za našu i R spavaću sobu, one tanke kao lcd televizije. To imamo u dnevnom boravku već 3god i super nam je. E da, kupili smo i novi auto[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bijela Seat Altea[sm=smiley1.gif] Mislim da sam ti već spominjala ali smo mislili nešto polovno. Onda je nedavno bila u salonu akcija pa smo se ipak odlučili za novo auto. Baš sam happy. Već smo ga platili, u petak ga preuzimamo, moraju nam ugraditi senzore i staviti nove zimske gume, njih smo isto uzeli jer uskoro idemo na put pa neka se nađu. Ajme glava me boli, na sto smo strana. Zadnja dva dana me toliko želudac zezao da sam se sinoć onako uredno ispovraćala, ma užas[sm=smiley13.gif] Danas sam komica, ništa ne jedem, samo sam kamilicu popila koliko me to iscrpilo. Kako ste mi vi? Jel D u vrtiću? Lukica lupka? Kada je sljedeći pregled?
|
|
|
|