RE: CB:"Kiše jesenje!" (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 10:58:45)

makaršta,pa imam od bejb mali skafander i taman 2 para buca što su joj male.....i to sve pink [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
isssss,možemo na paradu komotno [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 10:59:25)

Oooo,pa to je onda super...znači spremni ste[sm=jezicek.gif]
Šta ti kuhaš danas?

danery -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 11:02:30)

ma nešto totalno neplanski [sm=smiley36.gif] grašak varivo....izvadila kao bijelo meso iz zamrzivača pa mislila rižoto,a na kraju kad se odledilo,vidim da je u paketiću bio jedan file i jedno krilo....pa sam trknula skuhati juhu od krilca nek bude za sutra,a danas ću grašak sa tim bijelim mesom....
odoh sad po bejb da ne bude kuku lele [sm=smiley1.gif] tipkamo se [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 11:04:54)

Ajde..idem i ja malo nešta napraviti

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 12:28:02)

Pozdrav u novom bircu[sm=smiley1.gif]
Bumbi, ajde na kavicu[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 12:30:22)

Hej draga[sm=smiley1.gif]
Već sam mislila da te neću sresti 2 mjeseca[sm=smiley36.gif],ali evo tebe
Ja otvorila novi birc i opet pustoš ovdje,jutros malo bilo aktivnije....
kako ste mi?Jel uživate s tatom?Kako je R,jel ide stalno za njim?
E,imam sad novi mail,pa ću ti poslati prazan,samo da dobiješ taj novi

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 12:45:14)

Evo me ipak malo ranije [sm=smiley36.gif]
Uživamo sa tajom, R je presretan[sm=smiley1.gif] Sad stalno zove njega, tata rules a mamu tko šljivi[sm=smiley36.gif] Ma neka, moraju nadoknaditi ova 2,5mj odvojenosti, to je tako normalno.
Sa stazicom je oduševljen, već 4 dana se samo s njom igra a mislim da će još jako dugo. Čim se ujutro probudi viče iz svoje sobe: "tata, dođi, jel me čeka stazica u boravku" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Joj koliko smo samo posla obavili u ovih par dana otkako je mm došao. Neki toliko u 4 god ne naprave[sm=smiley36.gif] Išli smo vidjeti ponudu za Dormeo madrac i podnice za naš bračni krevet pa još samo moramo otići platiti i preuzeti. Uzet ću i nove jastuke, ajme jedva čekam[sm=smiley36.gif]
Kupili smo nove grijalice za našu i R spavaću sobu, one tanke kao lcd televizije. To imamo u dnevnom boravku već 3god i super nam je.
E da, kupili smo i novi auto[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Bijela Seat Altea[sm=smiley1.gif] Mislim da sam ti već spominjala ali smo mislili nešto polovno. Onda je nedavno bila u salonu akcija pa smo se ipak odlučili za novo auto. Baš sam happy. Već smo ga platili, u petak ga preuzimamo, moraju nam ugraditi senzore i staviti nove zimske gume, njih smo isto uzeli jer uskoro idemo na put pa neka se nađu.
Ajme glava me boli, na sto smo strana. Zadnja dva dana me toliko želudac zezao da sam se sinoć onako uredno ispovraćala, ma užas[sm=smiley13.gif] Danas sam komica, ništa ne jedem, samo sam kamilicu popila koliko me to iscrpilo.

Kako ste mi vi?
Jel D u vrtiću?
Lukica lupka? Kada je sljedeći pregled?

Zvonki -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 12:45:57)

Evo malo za zabavu :) Upišete svoju adresu.
http://www.draftfcb.com/holiday2011/

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 12:49:43)

Ajme Zvonki super, eno naša zgrada[sm=smiley36.gif]
Kako si mi ti, curke?

Bumbi jesi poslala mail, nisam još pogledala?
A na raji je već odavno prazno[sm=smiley13.gif] Tek se 3-4 ljudi javi tu i tamo i to je sve od toliko naših članova...

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 12:51:36)

Ajme koliko novosti kod tebe draga moja.Super za nove madrace i jastuke, ai grijalice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ajme i auto ste kupili,pa super.Znam da si pričala,ali nisi ništa govorila kad ćete.Tebii je baš super kad se tm vrati s broda,uvijek neke akcije i kupovanje[sm=smiley36.gif]
Neka,neka samo nek uživa s tatom,ti malo odmori[sm=smiley36.gif]..A šta mu je donio neku stazu?
A joj,nadam se d aće ti biti bolje i da češ moći opet ljepo papati i debljati[sm=smiley36.gif]
Mi smo dobro,L lupa na veliko,najviše navečer kad legnem.D je u vrtiću.Malo mu se poremetilo spavanje kako se sat promjenio.Neki dan zaspao u 18i15 popodne i ujutro u 6 se probudio.Bio mu je i prijatelj iz vrtića,baš su se lijepo igrali[sm=bravo.gif]
Hej Zvonki,evo i tebe opet[sm=smiley36.gif]
Vidiš da ipak ima nada za novi birc,sad nam se i Cuba vratila,iako ju još nisam očekivala[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 12:53:19)

Ajme,koja je fora[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Da,da poslala sam,pogledaj[sm=smiley1.gif]
Ma da,baš je bezveze kad nema nikoga,inače cuba samo ja i ti,možda još netko naleti

ikica84 -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 12:59:40)

evo i mene da se javim [sm=smiley1.gif]
upravo me je muz ofarbao pa cekam 30min da perem kosu [sm=smiley24.gif]
V spava,A se igra.dobro je zahladnelo pa ne mozemo vise toliko vani,sad u kuci prave haos!
Bumbi znaci lupka L,kako si ti?jel mirujes?
Cuba svaka vam cast kad ste imali toliko izdataka i bogami se fino ponovili...ja mogu samo da sanjam o novom autu...[sm=smiley13.gif]

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 13:01:19)

To mi je najdraži dio kad se mm vrati, trošenje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Sad smo službeno sredili cijeli stan, kupili novo auto i kao gotovi smo. To moj muž misli[sm=smiley36.gif]
A ja mislim kako bismo baš mogli novu komodu kupiti za u dnevni boravak[sm=smiley36.gif] Jer je ionako kumu prodao zvučnike (one velike) i pojačalo pa mi je sada nekako prazan dnevni boravak. A i mm je spomenuo kako bismo mogli na postojeći parket stavljati novi laminat. Nas dvoje smo stalno u nekoj akciji.
Tako da, nemoj se čuditi ako ti uskoro kažem da opet nešto renoviramo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Joj i meni je Roka poremetilo ovo vraćanje sata. Sad se budi u 6h ujutro aaaaaaa[sm=smiley36.gif]
Na pregled idem idući tjedan, jedva čekam[sm=smiley1.gif]

Nego jesi ti još šta shopingirala[sm=smiley36.gif]
Super za Lukicu, neka on lupka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
A draga, još 2mj pa stiže bebica, ajme kako mi je tvoja trudnoća brzo proletjela[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 13:02:39)

Evo nam i ikice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Tm te farba,nadam se da će dobro ispasti[sm=smiley1.gif]
ja sam dobro,nemoram mirovati,kaže da je sve ok,posteljicase podigla,nije više tako nisko[sm=bravo.gif]
Zvonki de ti nama daj i nešta konkretno popiti i pojesti,pa ih to još više privuče[sm=jezicek.gif]

ikica84 -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 13:05:35)

farba mene mm otkad smo u braku [sm=smiley36.gif],a ne stvarno od kad sam se udala i dosla u zd ne mogu me vise sestre farbati pa onda mora on [sm=smiley1.gif].sad mi je kosa kratka pa se snalazi,a i smedja je boja i ne moze puno da omasi kao prirodna moja.samo pokrije malo sijede[sm=smiley4.gif]
ja brojim sitno do odlaska kod mojih,za jedno 15 dana bismo trebali ici,jedva cekam!

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 13:06:14)

Znam,znam da ti je to najdraži dio[sm=smiley36.gif]
Neka,neka samo vi renovirajte
Neki dan sam sebi kupila novu zimsku jaknu onako dužu,stare nemogu zakopčati,a danas sam sam samo za bracu kupila neke štramplice i onako debele čarpice,br 12-14,ajme kako su male,iako će mu i to biti veliko sigurno[sm=smiley36.gif]
Još bi sebi uzela neku pletenu suknjiuc,a neznam gdje da uopće gleda[sm=zmeden.gif]Jesi ti vidjela možda negdje?To mi je dobro za na tajice jer nemam baš previše tunika da mi guzu prekriju i griju[sm=smiley36.gif]
A jel ti R u vrtiću ili?

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 13:07:17)

Super što idete kod tvojih[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nisi sad već dugo bila?jeste uopće išli odkada se V rodio?

cuba -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 13:07:42)

Ikice ma [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za tvog mužića, super je[sm=smiley1.gif]
Uživajte kod svojih, mogu misliti koliko si ih se zaželjela, ajde još samo malo[sm=smiley1.gif]
Cure ja vam gibam, za sada, idemo po R u vrtić[sm=smiley1.gif]
Puseee :-**

ikica84 -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 13:08:47)

idem i ja polako da operem kosu dok V spava
pusa!!

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 13:09:00)

Ajde draga uživajte i javi se ako ne prije pregleda,onda poslije da vidimo jel se vidi šta je[sm=smiley1.gif]

anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (31.10.2012 14:08:05)

samo da vidim jel tko tu.... nitko?

onda sam sama na šanku...

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.11.2012 20:23:16)

Večer[sm=smiley1.gif]
Ima li možda koga za druženje?

anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (2.11.2012 22:37:24)

Pozdrav bumbi, ja stigla, ali ti si već negdje daleko....

BUMBI -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (4.11.2012 9:08:29)

Jutro[sm=smiley1.gif]
Ima li danas koga za [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]?

anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (5.11.2012 15:07:20)

ej, popodnevna kavica... može?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>