Sunshine28 -> RE: Lista opreme za bebu i porod (14.2.2013 20:15:32)
|
chicco ulosci nakon poroda su odlicni jer su bas dizajnirani za tu situaciju, a pretpostvaljam da su i prenatalovi takvi.....meni je bilo super jer su dugacki, tako da ti se ne moze dogoditi da se krivo okrenes, a ono se krv izlije prvi vruhu iznad guze ili naprijed na istoj poziciji....,nemaju nikakvu mrezicu, ali imaju utore tak da ti se nista nece lijepiti... ja sam curama u sobi koje su koristile lola i vir dala po jedan chicco da isprobaju i svisnule su od muke sto im nitko nije rekao da ovi chicco postoje....jer financijski dođe na isto...i meni je ostalo jos deset_ak, spremila ih za iduci put ako se ikada ohrabrim dovoljno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] naravno, i ja sam ih koristila samo prva dva tjedna, kasnije, kada se krvarenje smanjilo, presla na libress..ali dovoljno je i ako ih imas samo za bolnicu jer tamo ne mozes imati uloske koji se lijepe za gacice zato sto te doktori u viziti gledaju tako da lezis na krevetu bez gacica samo sa uloskom između nogu (u spavacici), dođu do tebe, dignes spavaicu, rasisris noge, a oni sa nekakvom velikom štipaljkom (koja lici na one za rostiljanje) samo odmaknu ulozak da bace pogled... u svakom slucaju preporucujem da chicco, neces pozaliti
|
|
|
|