daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (13.3.2013 3:06:21)
|
Nema me jedan dan i vidi koliko postova. [sm=smiley1.gif] očajnica dobro nam došla.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bucika001 sjetila sam te se neki dan i ja. Baš mi je drago da si se javila. Gomilu [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ti šaljem. Sretno s kilicama i pirom,a najviše s [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]! Hvala vam cure šta nas pratite, podržavate i navijate za nas. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Pinky nemoj nam nikad mislit da si dosadna. Želimo znati kako si,nek mi druge cure ne zamjere,ali tebi želim prije nego svima jedan [sm=modricrtici.gif]. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Cure,ja od petka pijem marulju,svako jutro i navečer. LH trakice stižu sutra ili preksutra (hvala Perlice na preporuci. Međutim,nisam pod pritiskom,još uvijek sam opuštena i spontana. Sve ovo radim da bar utvrdim kad mi je otprilike ovulacije i da li nastupa svaki mjesec. Sad ne znam zašto ali su me grudi počele bolit danas,nikad me ne bole tako rano (5 dana poslije [sm=hudicek1.gif]). pojavili mi se i prištići,inaće ih nemam [sm=smiley13.gif]. Da mi nisu hormoni malo podivljali? Plodne sluzi još nema,tako da će trakice valjda stići na vrijeme... U četvrtak idem kod ginekologa,da pokušamo vidit taj lijevi jajnik napokon,ako ne uspije,uputit ću se privatniku. Lista nam je prekrasna,da se bar popuni sa [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] Baš mi je drago da sam se ovako ugurala na nju. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|