Afrodita83 -> RE: Koprivničko rodilište (10.4.2013 9:51:30)
|
Hvala vam cure!!!!!!!!!!! Zara ( smiješno mi te tak zvati, ali ajde, budem [sm=jezicek.gif] ) pitala si zašto sam već išla u bolnicu...e pa najiskrenije, zato jer se mojem gin. nije radilo taj dan dok sam došla na pregled, a morao mi je radit sve živo, dakle pregled+uzv+brisevi, ali obzirom da mu se nije dalo napravio mi je samo pregled, a nije znao ni očitat nalaze koagulacije krvi koje mi je dr. Kolarević još prije rekla da ponovo napravim pred kraj trudnoće, a taj dan mi je počinjao i prpdiljni, on ti je mene lijepo odmah poslao u bolnicu na preglede i sve ostalo i rekao da on nema više ništa samnom...eto. Možeš misliti kak sam bila oduševljena [sm=smiley7.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley35.gif]. U bolnici sasvim drugi tretman, sve obavila, dr. me detaljno na svim spravama pregledala i piše mi da sam uloživa za prst [sm=zmeden.gif] E sad, ona je meni rekla da to nije ništa strašno i nek se ne opterečujem....ti si se počela otvrat? Koliko? Ovo za WC papir mi je [sm=smiley32.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]!!!!!!!!!!!!!! Prekrasno! Double hvala i tebi na detaljnom opisu, svi se nešto žale na to rodilište pa mi na kraju više više ništ nije bilo jasno...kad si ti rodila? ja nosim dečka i to mi govore na svakom pregledu, pa onda valjda i je [sm=smiley36.gif] ako nije, bude imala samo roznu mašnu zaljepljenu na glavi jer mi je sve ostalo plavo, zeleno, žuto [sm=jezicek.gif] Jučer su mi i kolica došla, sad sam u fazi pranja i peglanja robice i tak...u nedjelju ulazimo u 36. tjedan i već mi je malo teško [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|