Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:15:54
|
|
|
|
kitty
|
znam al se svaki put iznerviram zbog nemara ja jos ne znam stavit slikice pa ne mogu posluzit kavicu
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:17:59
|
|
|
|
Puli
|
obavili šoping za sutra ručak u pećnici cura se igra pa sam k vama stigla na kavu
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:19:43
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: kitty ja jos ne znam stavit slikice pa ne mogu posluzit kavicu Budes naucila...bez brige... Puli bokic...kako nam cvjetic??
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:20:40
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Tu sam vec popila...znas da mi sve duplo Ti nam radis?? radim ... radim.... borim se po svim frontovima evo još
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:22:18
|
|
|
|
Wukovarka
|
Tebi onda treba dati benificirani radni staz
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:23:15
|
|
|
|
Puli
|
wuki lubenica je divna a cvijeta upravo štuca sanjalice torta bi nam taman pasala uz sutrašnje cvijetne salvete,tanjure i ćaše
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:24:33
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Puli sanjalice torta bi nam taman pasala uz sutrašnje cvijetne salvete,tanjure i ćaše napravim i pošaljem city expresom ?!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:25:00
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Puli a cvijeta upravo štuca Pusa misicu...sutra ce biti glavna frajerica
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:29:15
|
|
|
|
sanjalica
|
ooo Wuki... Luca te predivno oblikuje
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:29:59
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica ooo Wuki... Luca te predivno oblikuje Predivno Samo ne znam tko ce skinuti sve te kilice s mene do svatova....
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:34:48
|
|
|
|
sanjalica
|
ma daaaj... ja sam inače debeljuca... al poslije prvog poroda je skoro sve otišlo u samom porodu.... koliko imaš kg sad ?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:35:08
|
|
|
|
Puli
|
Samo ne znam tko ce skinuti sve te kilice s mene do svatova.... luce sanjalice tnx pravit ćemo zahericu i gore nactati patkicu
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:36:34
|
|
|
|
tiha
|
wukovarka nebrini ti za kile o tome ces mislit kad luca prestane sisati
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:37:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
Oooo...i slavonka nam se prikljucila.... Mah mah Tiha... Ah, te kilice.... Brisem naljevo....stigli gosti...
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 13:40:06
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Puli pravit ćemo zahericu i gore nactati patkicu
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 14:15:34
|
|
|
|
Marta j
|
Ima tko za kavicu? Evo mene nakon par dana imam posla oko useljenja,sada malo odmaram i gledam sta ima na rr.
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 14:29:25
|
|
|
|
mamavlatkica
|
evo i meen malo u birc , konaćno mogu malo sjesti . Danas moj sinko nešto loše volje , cendtav smao bi se mazio pa se bojim da nije nešto pokupio . Dana sse spremio na spavanje već oko 11 a tko zna do kaka će spavati . Iskoristila vrijeme nešto klopnut i opeglat njegovu robicu . Jućer gledala snim ku koncerta graše i danijele i rasplakala se
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 14:47:18
|
|
|
|
Lady3
|
Evo i mene..Ima li nekoga da mi da kavicu? Moji spavaju ,posao odradila do podne i sad guštam tu s vama.Nadam se da ste mi sve dob ro?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 14:55:46
|
|
|
|
mamavlatkica
|
lady 3 evo ja ti dam jedam machijato može i dupli ako ti paše. Kako si ti danas ?
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 14:57:27
|
|
|
|
mamavlatkica
|
marta evo i tebi dva machiatta kad niko ne kuha kavicu onda se ja javljam ako nema niko niš protiv
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:05:39
|
|
|
|
Lady3
|
A tako,tako moglo bi i bolje.Pokefala sam se s onim svojim Fakat mi digo tlak.A i klinci urlaju ma znaš jedan od onih dana.Hmmm....kavica je super.Hvala ti,već mi je bolje..
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:08:56
|
|
|
|
mamavlatkica
|
pa konaćno da i mene neko primjećuje u kafiću , obićno ja nešto našvrljam a onda me niko ni ne čita . Ok ovih dana sma malo bez inspiracije ali tako je to . Moj harambaša još spava pa ja još u bircu . kaj možeš postala ovisnik o raji
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:17:00
|
|
|
|
Lady3
|
Ha,ha,ha pravoj si se našla jadati.A gle mene tjedan dana sam član a svukud me ima.Stalno mislim o raji,sanjam raju,dišem za nju.Ma kome treba droga,cigarete..ovisnik sam o njoj.Ne znam kako sam mogla prije živjeti a ne znati za nju
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:21:16
|
|
|
|
ninolina
|
Nasmijala si me lady3 takva sam i ja bila čim otvorim oći jaja, prije spavanja jaja. Sada se pokušavam kontrolirati ali ovisnost je tu
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:21:31
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ma i ja postala nekako da kažem ovisna o raji s obzirom da sam našla super cure koje me mogu dići kada padam a to je dana steško pronaći u ljudima. I ja se pokušavam ukljućiti u sve teme . Od vih foruma koje sma prošla ovaj mi je nekako najdraži .
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!