Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:23:43
|
|
|
|
mamavlatkica
|
kaako ne biti ovisnik o jaaji kad ste sve tu tak divne, vedre i vesele , ponekada se osjećam bolje sa vama nego sa mojom obitelji .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:31:22
|
|
|
|
Lady3
|
Evo vam i dokaza;noćas sanjala Piggy,Tikicu i još neke...ludnica sva sam u raji.NE mogu dočekati jutro a da ne bacim pogled.Samo što ovdje teme doslovno lete pa dok sve pogledam,pročitam...K jarcu na stignem sve a morrram il sam u bedu.Ne mogu si pomoći.To je jače od mene.Učlanjena sam i u još jedan forum još prije neg sam našla ringač a tam imam par postova.A gle me tu... Mala me tuži mužu;Tataaaa mama stalno pred kopjuromm(nezna reći) neće se ništa igrati s mnom..Buuu k jarcu a kad kažem sebi samo 5 min a ono gle vraga oddeee sat dok si rekao keks.Pokušavam cure se svladati al neee iiideee.Ma ovo treba dat u novine. Stigla nova i opasna droga...Čuvajte se--RINGERAJA OVIS NICI.je baš je tako...
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:33:31
|
|
|
|
anne
|
Lady3 sve smo to prošle, i još prolazimo. I ja sanjala mnoge. Evo mene konačno - gost nam otišao pa se lakše diše. Kako kažu: Svakog gosta tri dana dosta.
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:35:31
|
|
|
|
Puli
|
eto i mene biskvit je u pećnici kupila sam i gotovi za svaki slučaj anne imaš opet svoju kućicu slobodicu bez gostiju
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:36:23
|
|
|
|
Lady3
|
Ma da znam a el je vama izgorio ručak i to par puta jer ste bili na ringaču? Nije mi izgorio neg pregorio,kuhinja mi se nije od dima ni vidjela... Nekak sam malu podmitila da ne kaže tatici inače bi dobila jezikovu juhu..
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:38:17
|
|
|
|
Puli
|
lady nije ručak ali je luk
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:40:57
|
|
|
|
mamavlatkica
|
evo probudio se moj malim lavić i viće iz spavaće sobe , stavrno zvući kao pravi lav. Sad treba ići klopati a onda sve po strom . Gotov moj veliki odmor.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:41:09
|
|
|
|
Candy
|
Bok cure! Lady 3,vidim da i ti prolaziš isto kao i sve mi ...Navikni se,Raja je prava ovisnost ... Kako ste Anne i Puli? Anne,vidim olakšanje nakon gošće ?Znam kako se osjećaš ... Puli,jel to Cvijeta slavi ročkas?
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:41:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja vas samo na kratko pozdravljam,pa idem malo pospremiti dok Dino spava,pa idemo do grada po cipelice...
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:44:28
|
|
|
|
ivanaa
|
pozdrav zene
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:45:43
|
|
|
|
Lady3
|
A-ha lakše mi je malo jer vidim da nas ima. Već sam mislila da sam jedina, već sam se vidjela u ludari.. Da mi je netko rekao rekla bi mu/joj da je lud/a...
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:47:48
|
|
|
|
Puli
|
mene glava boli ali nije neizdrživo sutra je cvijeti tulum i godina prva
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:49:47
|
|
|
|
Candy
|
Bravo za Cvijetu,bumo si feštale i spile nekaj u to ime ? Ljubni Cvijetića ...
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:49:48
|
|
|
|
ivanaa
|
pusa cvijeti
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:55:25
|
|
|
|
Puli
|
bumo sutra navečer cugali candy smijem se napiti u srijedu sam na g.o. cvijeta budna i ljubljena
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:57:04
|
|
|
|
anne
|
Jeli sve spremno za sutra puli?
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 15:59:36
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Puli bumo sutra navečer cugali candy smijem se napiti u srijedu sam na g.o. Da,da...srijeda je za dan za triježnjenje ...
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 16:11:54
|
|
|
|
Puli
|
Jeli sve spremno za sutra puli? večeras ću francusku napraviti,i dovršiti tortu biskvit ispao super
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 16:27:37
|
|
|
|
Candy
|
Ja vas kratko napuštam,odoh malo pospremati,dragi je otišao na svoje sportske aktivnosti,pa imam malo mira za obaviti sve što trebam ... Najdraže mi je kad sam sama,onda si sve fino napravim ... Virnut ću ja s vremena na vrijeme,budite bez brige ,nećete me se tek tako riješiti ...
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 16:29:42
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Ma da znam a el je vama izgorio ručak i to par puta jer ste bili na ringaču? Nije mi izgorio neg pregorio,kuhinja mi se nije od dima ni vidjela... Nekak sam malu podmitila da ne kaže tatici inače bi dobila jezikovu juhu.. welcome to the club baby!!!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 16:57:13
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Evo mi se vratili jan rućao smazao sve juhu njoke sa saftom čak i roaldu . Sada tulumari po boravku , raznosi vse igraćke / radi kreativni nered / . Mislila malo prošetati ali vani je zima pa sam odustala.
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 20:09:36
|
|
|
|
mamavlatkica
|
većer birc prazan nifdje niko samo moja puli .Puli večer draga kakao malena princeza jel spava, Jan renato okupan i spava ko mala beba.
|
|
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 20:12:01
|
|
|
|
tonkica
|
Nasmijala sam se Lady3 tvojim porukama, tako ti je to kad otkriješ ovaj forum. Navučeš se i stalno misliš na RR, a sanjala sam cure odavde ni ne znam već koliko puta i u kojim sve situacijama. Sve to ide s ovim ovdje stažem. Koliko vidim, već 3 i pol sata nitko nije navratio u birc..... Šta se to opet događa? Ajmo cure, vrijeme je za večernju čašicu razgovora i pića. Di ste žemske?!
|
|
RE: C.B. Merry Christmas 5.1.2009 20:14:30
|
|
|
|
Marta j
|
Bog Tonkice kako si nema nikog vec dugo nemam pojma di su se cure izgubile. Ja sam do sada radila vecaru sada jos cekam mm da dode s posla. Sada bi trebalo otvoriti novi birc Bozic je prosao.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!