|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
28.10.2013 9:02:13   
tintin
Newy i ja ti stalno imam iscjedak i to su kao gljivice, bitno je da ne pece i ne svrbi, ali ako ti je prominija drastično boju otidji da ti pogleda nemoj cekat možda ti dade samo vaginalete.
E sad da vas pitam vas iskusne trudnice prvo tromjesečje su mi grudi jako nabrekle i bolile, a sad kad sam ušla u drugo tromjesečje nekako kao da su se malo ispuvale i nisu onako napete, jeli to sve u redu, odma se brinem?
Inače kako ste mi cure?

< Poruku je uredio tintin -- 28.10.2013 9:03:26 >

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 276
28.10.2013 9:05:10   
tintin

user posted image

user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image set_alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image andydea - 09.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 12.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 28.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image bellatrix - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 277
28.10.2013 9:18:55   
autumn day
user posted image jutro curkeuser posted image !

vikend  prošao prebrzo, sada ponovno radit :)
ali lakše mi je jer mi je u četvrtak pregled, jedva čekamuser posted image

newy, ja ti isto imam iscjedke, svakakve, prozirne, bijele, žućkaste, meni je dr. rekla da je to sve ok,
jedino da nije ok ako je krv ili smeđi iscjedak, da to onda treba provjeriti.....
i radila sam briseve u trudnoći, svi su ok, radila sam i papu, i urinokulturu....sve ok...
tako da sam ti prihvatila kao sastavni dio trudnoće, ali ako misliš da je nešto nije u redu, najbolje da pitaš svoju gin,
radije pitaj sto puta, pa da sve bude ok, nego da ne pitaš...:)

tintin, ja mislim da je to ok, i mene su cice jako bolile i bile nabrekle, sad se nekako vratilo u normaluuser posted image

cure, jel ima još koja pregled ovaj tjedan?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 278
28.10.2013 9:27:55   
andydea
jutrekouser posted image
Evo jučer bila malo kod svojih..joj odmor je kad mama kuhauser posted image
Cijeli dan bili vani i bilo je predivnouser posted image
Iscjedci su normalni do samoga kraja, i ja ih imam često..svakakvih bojauser posted image ..bitno da ništa ne peče i da nema krvi...
Moji svi nalazi su super,urinokultura sterilna...jedino ne znam za kks jer je išlo direktno kod gin.,
Moj pregled je tek 12.11user posted image ..imam osjećaj da uvijek idem zadnja od svih vasuser posted image
Inače sam dobro...još su uvijek mučnine prisutne,ali nadam se da ne bu još dugo..
Lista nam je predivna i baš mi je drago da nas toliko ima.
Tko je iz Zagreba ???-mogle bi se naći na nekoj kavici...baš bi bilo super ! Kaj velite ??

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 279
28.10.2013 9:31:24   
andydea
Tintin to je sa grudima normalno...pred kraj pogotovo..Samo nemojte misliti da nemate mlijeka- NARAVNO DA GA IMATE!!! Sve su to lagane pripremeuser posted image ...i ja sam mislila kaj je sad to..ali bez brige...
Već će vam se povećati za 2 broja čim počnete dojiti i čim će se puniti mlijekecomuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 280
28.10.2013 9:40:36   
andydea
https://www.facebook.com/#!/groups/179817228697734/
Za sve koje žele saznati sve o platnenim pelenama..učlanite se u ovu grupu i zaljubiti čete se odmah !user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 281
28.10.2013 9:50:59   
tonija_4
Newy, mene ti je isto mučio iscjedak. Peckalo me i bio je žućkaste boje pa sam otišla prije redovnog pregleda kod gin i tražila ga da napravim urinokulturu. Na nalazu je pisalo sterilno. Isto mi je rekao da do 12.tj ne smijem piti nikakav antibiotik pa da ni nema smisla raditi briseve i urinokulturu, ali sam otišla da ja budem mirna. Savjetovao mi je da pijem puuno vode i nezaslađenog čaja od brusnice, ali 100% brusnica. Imaš u dm-u ili ljekarni, nekih 50 kn. Jer što više ideš na wc mokriti, to više ispireš bakterije iz mokraćnog mjehura i kanala, tak je on meni objasnio user posted image . I izbaci sve slatkiše ;)

Tintin, meni se isto čini da nisu više tako bolne i napuhnute kao prije...to je valjda normalno, stignu se one ponovno napuhat user posted image . Ti bi uskoro mogla osjetit svoju curicu... user posted image .

Moj pregled je 8.11., svaka 3.tjedna, a čini mi se tak dugooo :)

Jeste vi već počeli smišljat imena za bebicu?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 282
28.10.2013 9:59:51   
autumn day
joj, tonija, imena.....moja bolna točka....user posted image
za curicu imamo par opcija, i to nije problem, ali od kad nam je dr. rekla da joj se čini da je dečko,
tako smo mi počeli intenzivno razmišljati o muškim imenima i nikako se ne možemo dogovoriti, sve što se sviđa mužu ne sviđa se meni i obrnutouser posted image .
doduše, možda nam dr. u četvrtak kaže da je pogriješila u procjeni, pa je problem riješenuser posted image

jel ti imaš spremna imena?user posted image

andydea, hvala na linku, znaš da mene zanima, ali moram čekati da dođem doma, na poslu ne mogu na fejsuser posted image

ja se nadam da ću uskoro osjetiti bebicu, obzirom da je 2. trudnoća, možda bi i mogla....user posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 283
28.10.2013 10:28:59   
tintin
Autumn, Andy i Tonija hvala vam cure, sad ste me smirile, šta bi ja bez vas, totalna sam neznalica user posted image
Imena da razmišljali smo, i zasad nam se svidja Sara ali sve se još može promjeniti možda se sjetim još kojeg imena jer ima još vremena za razmisljat.
Autumn sretno na pregledu u četvrtak, jedva cekam da nam javis kako ti je bilo, a predivno sigurno ja bi svaki dan moju mrvicu gledala na ultrazvuk, treba dočekati sredinu 11 mj, tada ćemo biti na pola puta trudnoce, e ja idem svaka 4 tjedna na pregled.

Neposredna veza do poruke: 284
28.10.2013 10:39:24   
tintin
E da Tonija još nisam osjetila curicu, ja je strpljivo cekam, i jedva cekam da mi se javi, ali neznam jeli još rano sad 17+3 tt možda još nije vrijeme, valjda ce uskoro svi mi govore da je to nešto predivno user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 285
28.10.2013 10:42:31   
tonija_4
Hehe...i moja bolna točkauser posted image . Pogotovo za muško ime...isti slučaj kao i kod vas, sve što se meni sviđa njemu se ne sviđa i obrnuto user posted image . Ali zato smo se za curicu jednoglasno složili user posted image

Meni se čini da sam u petak nešto osjetila, ali nisam sigurna. Svi kažu da prvorotkinje to jako teško prepoznaju dok udarci ne postanu snažniji. Još ću se malo strpiti :)

Neposredna veza do poruke: 286
28.10.2013 10:45:43   
anaxx
Ajde cure da vam se i ja javim, vrijeme je user posted image  i pozdrav svima!!!!

Otvorila sam novu temu: Nifty test pa vas i tu pitam da li je netko čuo za to?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 287
28.10.2013 11:09:20   
autumn day
anaxx pozdrav!user posted image
ja čula, ali ti neću biti od velike pomoći, jer sam baš samo čula, ovako usput, za to...
čini mi se da se kod nas u Hr može napraviti samo kod Podobnika, ako se ne varam...
i da je dosta pouzdan test i naravno manje invanzivan od amnio....ali ne znam nikoga tko je bio na tom testu...user posted image

ti planiraš ići?

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 288
28.10.2013 11:10:32   
anaxx
a eto razmišljam...user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 289
28.10.2013 11:39:14   
maja pčela
pozz svima cure user posted image ,,ja odbrojavam dane do slijedećeg pregleda, u drugi ponedjeljak.osjećam se ok osim povremenih probadanja dolje u trbuhu,nije strašno ali mene uplaši,muž mi govori da pretjerujem.što se tiče imena kod nas su već izabrana,stižu nam Andrija ili Marta,mučnine se pomalo smanjuju ali još su prisutne,grudi kako koji dan nekad kipe a nekad mi se čine skroz ispuhane.amon kod kojeg ginekologa ideš?našeg krčkog ili negdje dalje?baš mi je drago da ima neko iz ovog kraja,možda budemo zajedno puhale u rađaoni user posted image tko zna user posted image . nego jel vodite partnere s vama na porod,moj muž nije bio ni na jednom porodu ali sad sam na dobrom putu da ga nagovorim,držite mi fige user posted image .

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 290
28.10.2013 13:01:40   
autumn day
moj ide samnom, bio je i prvi put i stvarno mi je puno pomogao,
em sam mu u trudovima tako stiskala ruku da je kasnije imao ožiljkeuser posted image , em je išao po doktore par puta
dok sam bila u boksu prepuštena sama sebiuser posted image

a i on sam nije želio propustiti rođenje djeteta, bio je presretan kad je prvi put vidio svoju kćeruser posted image

tako da, maja pčela, držim figeuser posted image

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 291
28.10.2013 17:43:11   
mimagy
Ja sam ušla u 10. tjedan trudnoće, i prošli tjedan kada sam bila na pregledu dobila sam vaginalnu terapiju za gljivice, no hvala Bogu nije nikakva infekcija niti bakterija,kaže doktor normalno za trudnoću.
Netko je rekao da misli da uvijek zadnji ide na pregled,meni se čini da sam to sada ja,većina vas ide 12.11.,a ja sutradan 13. he.
Što se tiće muža i poroda,prvo je bio zagrijan ali mislim da sam zeznula s time što sam mu pokazala video kako porod izgleda, i sada ne želi ni čuti da sudjeluje u porodu.
Imena... ah, ja sam htjela Noa ako bude dečko i Sara za curicu, muž želi Mateja ili Loru.... e sada... dilema je velika... ne mogu biti baš sebična i zahtjevati da se zove po mome,moram mu dopustiti da se osjeća očinski,muževno... šta ne? Ne znam...

Neposredna veza do poruke: 292
28.10.2013 20:18:03   
andydea
Većeruser posted image
Evo meni danas bio naporan dan...hodala po groblju..ne volim gužve ,a i bio lijepi dan...pa sam iskoristila..i nasred groblja procurilo nešto i probilo mi gače i tajce...kao da sam se popišalauser posted image
Na brzinu pogledala..kad ono prozirno rozi iscjedak...brzo doma..otuširala se i od onda ležim...čak sam imala i lagane bolove..sad je ok.!
Valjda sam se preforsiralauser posted image
Kaj se tiče imena..mi za dečka nemamo..ali uvjereni smo od početka da smo napravili malu MARIU....ali se ime izgovara sa naglaskom na slovo A...znaći kao u Italiji..nije obično Maria
user posted image
A za porod..mm je bio sa mnom samo na 3. (bio bi i prva 2.puta sigurno...ali duga priča)...uglavnom predivno iskustvouser posted image ...Uživali smo jedan i drugi..snimao je i slikao cijeli porod..Tada mi je to bilo onako ne baš, ali kad sam vidjela ..bila sam sretna...Imamo snimljen njegov prvi plač..prvi glasić
MM je puhao sa mnom i vlažio mi usta...držao ruku u trudovima...bodrio me i proveo najljepših 1h nakon poroda sa nama ..našim dječakom- vjerujte mi to je neprocjenjiv trenutak !
Naravno da i sada ide sa mnomuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu mimagy)
Neposredna veza do poruke: 293
28.10.2013 22:59:49   
tintin
Andy draga molim te cuvaj se, sigurno si se preforsirala, smanji tempo, i nadam se da ti je sad stao taj iscjedak, mada ne brini sigurno nije nista samo naporan dan, pusu ti šaljemo nas dvi.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 294
29.10.2013 8:02:28   
kim626
Cure drage dobro vam jutro!
Citam vas redovito,ali od cetvrtka sam toliko zabrinuta i ne znam ni sama ali sam malo i bezvoljna.
Jucer sam imala takve lude grceve da sam mislila za Zg ic ali su se smirili i dosad se nisu vratili kuc-kuc....
Jedva cekam utorak!!

Moram rec da sam proucavala malo ove platnene pelene i zbilja mi se svidaju...definitivno ce bit nas izbor :)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 295
29.10.2013 8:10:08   
autumn day
jutro curke!

andy, kako si danas? nadam se da je sve stalo i da je ok, ja isto ponekad "pretjeram", jednostavno uz sve obaveze i dijete, a mogu onda misliti koji je tebi tempo, nemaš izbora....ma bit će to sve ok, danas samo laganouser posted image

kim, sjetila sam te se već 100 puta, ali nisam htjela biti dosadna i zapitkivatiuser posted image
jeste bili negdje drugdje na pregledu?

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 296
29.10.2013 8:24:50   
kim626
Ma sta bi bila dosadna :)
Odlucila sam pricekat utorak,cut sta ce on rec..i nakon njegovog ultrazvuka po drugo misljenje..
Mislim da bi bilo bolje da se strpim jos tih7 dana,ipak ce bebica biti veca i bolje ce se vidjet,jer se sada organi jos nisu vidjeli..reko je sa 13 tjedana ce biti vidljivo pa ce znat vise...nadam se da je tako! Iako cu poludit do taduser posted image

Neposredna veza do poruke: 297
29.10.2013 8:25:09   
kim626
Ma sta bi bila dosadna :)
Odlucila sam pricekat utorak,cut sta ce on rec..i nakon njegovog ultrazvuka po drugo misljenje..
Mislim da bi bilo bolje da se strpim jos tih7 dana,ipak ce bebica biti veca i bolje ce se vidjet,jer se sada organi jos nisu vidjeli..reko je sa 13 tjedana ce biti vidljivo pa ce znat vise...nadam se da je tako! Iako cu poludit do taduser posted image

Neposredna veza do poruke: 298
29.10.2013 8:35:37   
autumn day
zvuči kao dobar plan....a možda će i nalaz biti super, pa neće biti potrebe ići po drugo mišljenje, za što držimo figeuser posted image
najviše što sad možeš je opustiti se i ne razmišljati negativno...znam da je to teško, ali znaš da kažu da bebice sve osjete...

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 299
29.10.2013 8:43:58   
kim626
Tako si i ja mislim da drugo misljenje nece biti niti potrebno i da ce moja mrva pobjedit tu glupu cistu!
Znam da sve osjete zato mi punooo pricamo sa nasom mrvom :) a prvotni sok je bio najgori,isplakala sam se ko luda..ali vec je bolje! Ma samo pozitiv i bice dobro..mora!

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!