|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
4.10.2013 10:12:31   
memi
curke evo i mene nakon toliko vremena da se javim!! Čestitam svim novim user posted image user posted image !!! Tintin i Pinky lista vam je fenomenalana ma predivna user posted image ! ugl-- 01.10 sam bila na pregledu i vidjela moju malu mrvicu ajme koji osjećaj user posted image najviše me pogodilo kada je na monitoru gin prikazala kako srce kuca i pustila zvuk otkucaja aaaaaa suze su same krenule =) ! Sad sam u 8 tj i sve je ok za sad bebica raste sad već ima 19mm user posted image a bome i ja sam se udebljala 1kg :/ hhh .... Šo se tiće simptoma hvala bogu nemam mučnine i niti ne povračam jedino što me malo muči umor al ok i to će proći !! kako ste mi vi ???

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 76
4.10.2013 11:24:20   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image set_alica - 30.04. user posted image
user posted image andydea - 09.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 28.05. user posted image
user posted image syringa - 31.05. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 77
4.10.2013 11:37:14   
tintin
Memi baš lipo, jel tako i ja sam se cila rastopila kad sam ugledala mrvicu, to je nesto predivno, super da nemaš mucnina i povracanje, mene još nisu pustile, ima zadnje dane svako jutro povratim, nije po cile dane kao prije ali još traje, nema veze sve ću izdrzat, bitno da bude sve u redu.
Pinky baš sam sritna kad te vidim ode, ja sam sigurna da ćeš za 15 dana i ti biti na ovoj listi. Hug

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 78
4.10.2013 12:32:50   
PinkyFunkyBirdy
Joj, jako bi to voljela user posted image , ali vidjet ćemo. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 79
4.10.2013 21:36:25   
Newy
Dobra večer svima! Evo već dva tjedna, otkad sam dobila user posted image , surfam i čitam po forumima, no eto napokon sam se odlučila da se na jedan i registriram user posted image

Dakle po zadnjoj m, sutra punih 6 tjedana trudnoće, tako da po računanju s neta, termin je 31.05.2014. Još nisam bila na pregledu, naručena sam 11.10. znači već bi bilo skoro punih 7 tjedana pa se nadam da će se user posted image lijepo moći vidjeti i da će biti sve ok...

Inače, ovo mi je prva trudnoća i nemam pojma o ničemu... pa sam sukladno tome naravno i uplašena moram priznati. Sama po sebi sam inače paničar lagano, pa kad sam toliko toga ružnoga pročitala čega sve nema po netu...baš sam prvi tjedan sva bila uplašena i da ne kažem pesimistična, bilo me strah uopće da objavimo ikome jel kao, što ako nešto krene po zlu a svi se tako vesele user posted image

Onda sam odlučila da pokušam čitati selektivno, odnosno da se ne mučim sa ružnim iskustvima (naravno čim tako nešto pročitam, odmah samo o tome razmišljam joooj). Sad sam ovaj drugi tjedan malo bolje izgurala, no svejedno će mi dobro doći nadam se vaša podrška i iskustvo.

Od simptoma sam od starta imala samo jako osjetljive bradavice, po prvi put u životu, to mi je i bio neki prvi znak... mučnine nemam, jedem sve normalno, malo umor, donji dio leđa kad dugo stojim... u početku je bilo jako često mokrenje sad više i ne toliko user posted image . Moram pitati na pregledu je li ok što imam žuti iscjedak user posted image ono, vidi se nakon pola dana na ulošku kad se osuši, baš dosta...žućkasto?

I ono što mi možete možda razjasniti, bolovi u donjem dijelu trbuha? Čitala sam na nekim mjestima da je to normalno jer tamo sve raste i širi se, a opet vidim da nitko od vas baš to ne spominje? Kombinacija laganog probadanja, sa strane kao da su jajnici, pa malo u sredini, pa malo zatezanje, pa kao pritisak pred mengu... nisu to jaki bolovi i ne traju dugo, jave se svaki dan barem malo, barem neki od tih bolova, par puta dnevno. Nego čisto ono, da znam da su tu. Ne bi me ni smetali toliko, kad bih znala da je to ok. Ovako me više živciraju jer ne znam...

< Poruku je uredio Newy -- 4.10.2013 21:40:49 >

Neposredna veza do poruke: 80
4.10.2013 22:36:31   
tintin
Newy dobrodošla, i skroz te razumim takva sam i ja stalno u strahu, taj iscjedak ti je normalan jedino ćeš spomenuti dr da ga imas pa će ona samo viditi da nisu gljivice koje su ti isto normalno u trudnoci da se pojave ja ih imam od pocetka, a ta propadanja i bolovi su i kod mene nekad prisutni to ti se maternicu širi i namjesta i nemoj se briniti sve su to trudnicke čari user posted image sve šta te muči reci i na pregledu tako sam i ja, veselim se druženju.
Sutra cu te dodati na listu kad budem na komp sad pisem s moba.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 81
5.10.2013 15:44:38   
tintin

user posted image

user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image set_alica - 30.04. user posted image
user posted image andydea - 09.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 28.05. user posted image
user posted image syringa - 31.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image

Neposredna veza do poruke: 82
5.10.2013 17:12:25   
Newy
Hvala ti puno na riječima podrške, lijepo je čuti pogotovo ovako kad ništa ne znaš, pa ne znaš što je normalno, a za što bi se trebalo zabrinuti.
A lista je super, odlično je ovako to vidjeti user posted image

Meni je danas po zadnjoj m. punih 6 tjedana, i baš sam s mužem dosad komentirala kako nemam mučnina i hrana mi je ista kao i prije... E onda danas, odnosno jutros lagano dizanje želuca...pa mi kruh nije uopće imao okusa, pa zagrizem zelenu salatu i ne valja... ali dobro, možda je bilo slučajno, neću još prijaviti trudničke mučnine user posted image

Ma neka budu simptomi koji god trebaju biti kod user posted image , samo da na kraju sve ispadne dobro i svi dočekamo svoje user posted image !

< Poruku je uredio Newy -- 5.10.2013 17:14:17 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 83
5.10.2013 20:40:54   
andydea
Newy dobrodosla
Ne brini , zuti iscjedak je normalan..evo i ja ga imam..caki pojacan..
Danas sam tocno 9tj. Yeee..pisem sa moba mali upravo sisa..
Moje mucnine su uzasne i ja jedva izdrzavam..jedva cekam taj pregled..uf bas sam strpljiva..hehe
Pinky sve bi dala da nam se pridruzis..ljubim te
puni nam se lista ..predivna je
e da Newy i normalni su bolovi i probadanja na pocetku jer ti se maternica priprema i siri..
I da ja sam vec u plusu 2+ kg..uf

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 84
5.10.2013 21:00:38   
pepeljuga
Bas je lipo viditi listuuser posted image user posted image user posted image
Andy jos malo i pregleduser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 85
7.10.2013 20:34:34   
Newy
Mali izvještaj na ovu lijepu temicu... čini se da su mučnine ipak stigle... laganini kroz cijeli dan pomalo, ali najviše ujutro ipak. Ne smije mi uopće biti prazan želudac, ali dobro to je kod mene i inače tako user posted image

Baš si razmišljam, lako meni imati mučnine kad nemam ni djece oko mene koja me trebaju, niti radim (završavam faks)... Jedino što imamo dva psa pa je to obaveza, ali i tu muž uskoči ako treba... kuhanje isto, on voli kuhati i super mu to ide... dakle ja si fakat mogu priuštiti pol dana provesti u krevetu ako mi je slabo, i više ako treba. Ali stvarno se divim ženama kojih koliko vidim ima i ovdje, koje već imaju djecu i to više njih, pa posao, pa još ako to moraju većinu dana same, ajme to mora biti baš teško, stvarno svaka čast takvima user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 7.10.2013 20:36:22 >

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 86
7.10.2013 21:13:23   
tintin
Newy slažem se s tobom, ja sam doslovno prilezala više od mjesec dana neznam kako bi radila srica da sam otisla na bolovanje., moj savjet ti je ako mozes stalno nešto grickaj da ublažis mucnine.
Andy draga nadam se da te neće uhvatiti ono jako povracanje kao sa Di cuvaj se i eto sljedeću srijedu ćeš i ti ugledati svoju mrvicu, jedva cekam da nam javis kako ti je bilo.
Ostale cure kako ste, slabo se javljate.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 87
8.10.2013 13:11:32   
maja pčela
evo i mene sa izvješćem sa prvog pregleda user posted image user posted image ,po doktorovom izračunu sada sam 7tj i 6 dana iako je bebica puuuno manja,ali to je zato jer imam duži ciklus.srce kuca user posted image user posted image !!!!
mene jako muči umor i mučnine,pa mi je doktor prepisao torecan čepiće,ali nisam sigurna hoću li ih koristiti,rađe trpim.imam kontrolu za 4 tj.doktor kaže da ne moram ništa ekstra mirovati ali da se ne naprežem previše.i da ne vidi razlog da se ponovi situacija iz druge trudnoće kada sam rodila 2 mjeseca ranije.totalno sam pozitivna i nadam se da ću izgurati do kraja.kako se drže ostale trudnice??

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 88
8.10.2013 13:58:42   
set_alica
evo i mene,danas bili kod dr. sve je super bogu hvala,krvarenja nema vise user posted image i mogu se vratiti normalnim dnevnim aktivnstima. bas sam happy..
bebica je na uzv mahnula mami,bas je vrcava user posted image

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 89
8.10.2013 15:20:23   
tintin
Maja pčela i set_alica super za preglede, cuvaj te se i mazite svoje bebice.

(Odgovor članu set_alica)
Neposredna veza do poruke: 90
9.10.2013 8:31:08   
syringa
pozdrav svim budućim mamama i njihovim user posted image . poseban pozdrav novim trudilicama. user posted image  drago mi je da ste sa nama i da nas ima sve više! user posted image
moj 7.tj. teče a sa njim i mučnine. ujutro stalno, a popodne kako koji dan.
zadnjih dva, tri dana me povremeno uhvati neki veliki umor, malaksalost, slabina. user posted image
malo sam šetala i vidim da me uzbrdice ubijaju. sva se zapušem i ne mogu do zraka! user posted image
jučer navčer me počelo prvo probadati u trbuhu, a zatim peči. user posted image  user posted image  user posted image
izbezumili smo se i dragi i ja. i prije me je znalo malo peči ali bi brzo prošlo.
ovo jučer je trajalo nekih 3h. mislila sam da je gotovo! user posted image
jedva sam se dovezla do posla. magla, mrak, spava mi se jer sam spavala samo 4h. ma užas!
danas idem kod doktorice. držite mi srećice da bude sve ok, da srce kuca i da je baba dobro.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 91
9.10.2013 12:52:04   
set_alica
sretno draga syringa... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 92
9.10.2013 12:58:59   
andydea
Pozz drage moje,
Evo ja se rijeđe javljam jer po cijele dane ležim i borim se još uvijek sa jakim mučninama...kupila sam čaj od đumbira i sad ćemo vidjeti dali će pomoćiuser posted image
Čestitam na predivnim prvim pregledimauser posted image user posted image user posted image ...eto i moj će uskoro i jedva čekamuser posted image
syaraja ne brini biti će sve ok...samo polako
puse svima i čuvajte user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu set_alica)
Neposredna veza do poruke: 93
9.10.2013 13:48:46   
PinkyFunkyBirdy
Joj, draga Andy baš mi je žao da te mučnine toliko pate. user posted image Što si sve isprobala da ih smanjiš? Meni je pomagao kruh i neslana peciva. Dal si to probala? user posted image
Zanima me i dal ste rekli curama da stiže bebač? user posted image

Svim trudnicama šaljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i neka maze i paze svoje buše. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 94
9.10.2013 14:54:18   
tintin
Syringa sretno na pregledu.user posted image
Andy draga jeli povracas, joj znam kako ti je ja sam isto bila prikovana za krevet, nadam se da ce te brzo pustiti mucnine i veselim se tvom pregledu, još malo user posted image
Pinky user posted image

Neposredna veza do poruke: 95
9.10.2013 18:17:25   
andydea
Pinky kako je lijepo kad si ovdje sa nama...samo još da nam javiš sretnu vijest i da počne fešta,pa mogu i bljuvatiuser posted image ..joj Tintin ne povraćam,samo mi je strašno muka cijeli dan...da bar povratim da mi je lakšeuser posted image ...a valjda će brzo proći
Pinky ,rekli smo curkama neki dan sasvim slučajno i dobro su prihvatile...čak bolje nego kad smo rekli za Diuser posted image ...Nekako su očekivale user posted image
Syiringa ima novosti ???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 96
10.10.2013 15:36:23   
Newy
Syringa javi se sa izvještajem, čekamo user posted image

Meni je sutra prvi pregled, još nisam napeta, ali uff mogla bih postati user posted image

Inače, užasno me pere napuhanost i plinovi u crijevima user posted image inače imam iritabilna crijeva, a sad je to valjda još potencirano...užasno brz metabolizam inače imam i nikad nemam zatvor... međutim čitala sam da Donat Mg pomaže kod probavnih tegoba (mislila sam da se to odnosi i na napuhanost), i pila to jučer.... i sad, kaos totalni u crijevima i *roljev user posted image užas moram to smiriti do sutra da ne bi bilo kod doktorice scena user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 97
10.10.2013 18:38:20   
syringa
user posted image user posted image user posted image
drage moje, jučer mi je bio užasan dan!
na uzv mi rekli da srce ne kuca i da se moja mrvica prestala razvijati.
mislila sam da ću umrijeti na stolu. htjeli me slati odmah na kiretažu ali nisam htjela.
bila kod drugog doca, on kaže po njemu je to 4.-5.tj. al ne zna jel je zbilja ili je 7. al se u 4.-5.tj. bebica prestala razvijati. user posted image
molit ću ovu moju da čekamo još tj.dana. ne mogu to prihvatiti!
moje najveće noćne more su se ostvarile. user posted image
stalno mislim da smo krivo izračunali dan začeća i da je ovulacija bila puno kasnije pa je ok.
da bar!!!! idućih tjedan dana ću poludit od muke, a ne mogu si ni zamisliti kak će mi biti ako ću ići na kiretažu. user posted image što se dogodilo i zašto je pošlo po zlu to valjda neću nikada saznati. drago mi je da ste sve ok i da vaše bebice napreduju. sretno svima!
javiti ću šta je bilo. user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 98
10.10.2013 19:11:46   
tintin
Syringa draga jako jako mi je zao, znam da te sad nikoje rjeci nemogu utješiti, javljaj nam sve i saljem ti veliki zagrljaj, uz tebe sam i mislimo na tebe.

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 99
10.10.2013 19:30:55   
Newy
Ajme, pa ne mogu vjerovati... bilo mi je čudno kako se ne javljaš user posted image
Baš mi je žao ako se stvarno ispostavi, ako stvarno nema nade da ste možda ipak krivo računali.... Stvarno mi je žao, tim više što si nekako po tjednima najsličnija meni... Stvarno grozno, koliko god svi znamo da je dosta velika šansa za takvo što, mora da je nezamislivo ipak se suočiti s tim user posted image

Javi svaku promjenu, čekamo... Što ti je sa simptomima, je li ti se išta mijenjalo user posted image ?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!