|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
20.1.2014 11:55:27   
tonka2011
pozdrav curke ! vidim raspisale se neke baš je to lijepo da nas toliko ima tu user posted image
opet ja trebam pomoć user posted image htjela bi kupiti jastuk za dojenje tj. muž inzistira da ga kupimo jer mu kradem poplon po noći i frčem ga kao taj jastuk user posted image pa me sad zanima dali ih koja ima gdje ste ga kupile sa kojim punjenjem su bolja i koje veličine imate user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 1801
20.1.2014 12:47:42   
Bellatrix
tonka - čestitke na curici!!!!

Vlaja - Kegelove vježbe čine čuda!!!

Newy - to bi bilo lijepo!! Ako si za možemo i na kavu sad koji dan?

autumn - znam da nisu najbolje vijesti, ali nemoj se bedirati i ostavi se surfanja jer češ potonuti! Samo veselo user posted image
Na Sv. Duhu je rooming in - nisam koristila svoje pelene, a i bebeča su više puta presvukle sestre nego ja i odjeća je bila njihova
Hvala na info za Lidl - ići ću pogledati

(Odgovor članu tonka2011)
Neposredna veza do poruke: 1802
20.1.2014 12:49:19   
maja pčela
pozz cure raspisale se vi user posted image ,moram sve pohvatat,meni vikend bio udarni,slavili rođendan i fešta i to me slomilo,danas samo odmaram.Vlaja što se tiče rodilišta u rijeci za bebu ti ne treba ništa,dok ne idete doma onda ti muž donese robicu.tamo imaju i pelene i kremice i robicu u koju oblače bebe,samo ti treba torba s potrepštinama za tebe,ulošci,gaćice spavaćice i kozmetika,i to ti je to,ne treba ni pretjerivati jer si samo 3 dana tamo a i ako nešto zatreba muž ti donese.

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

Neposredna veza do poruke: 1803
20.1.2014 12:50:33   
Caly
Evo ja kupila roze majčice,gaće i čarapice i to 62/68 da može duže. A mislila san i ja smeđe ali pre tamno je,tužno. i više za dečke nego cure. user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 1804
20.1.2014 13:46:55   
Vlaja
bellatrix, thx za savjet. baš rijetko radim te vježbe, izgleda da sam za njih prelijena, a znam da bih morala user posted image

maja pčela, puno hvala za info!!!

caly i ja sam bila do lidla vidjeti za robicu - uzela sam traper haljinicu velicine 68 (taman za preko ljeta), dva paketa čarapica najmanje veličine, jedne roza, druge krem/smeđe i jedan paket s 2 para hlačica vel 62-68. jedne hlačice su malo veće od drugih iako piše da su iste veličine (nema veze), čarapice su preslatke, a haljinica user posted image jedva čekam da joj obučem!
ni meni se nije svidjelo krem/smeđe, baš izgleda više za dečkiće nego za curice, jedino mi za čarapice ta boja ne smeta.
nije mi jasno zašto tako rijetko možemo naći nešto neutralnih boja poput žute, narančaste i zelene. tako divne boje, a jako malo robice bude takvo (ono što i je tih bojica, nikad nije na sniženju!). nadam se da ću u italiji naći nešto više neutralne robice.

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1805
20.1.2014 13:54:46   
tonija_4
Hej curke... kako ste mi? Sve koje danas imate pregled, uživajte u gledanju svojih bebica user posted image user posted image

Ja isto osjetim kontrakcije po nekoliko puta dnevno, ako je to šta ja mislim kontrakcija user posted image . Trbuh se stvrdne, bude oko minutu tak i onda opet sve normalno. Ne boli, ali je čudan osjećaj :).

Ma re mene ti je bolilo nešto sa desne strane 2-3 dana, kad sam pitala ginekologa zašto rekao je da se vrlo vjerojatno beba okreče pa me priklješti. Ja sam se uplašila da je bubrg, a on kaže da je to normalno jer se maternica širi i gura sve organe + kad beba malo izudara user posted image

Prošli tjedan sam uzela u kauflandu 2 bodića i danas u lidlu...sve nešto rozo, nadam se da na kraju neće bit dečko user posted image jel će imat sve rozasto user posted image . Slažem se s tobom Vlaja, i meni su lijepe boje narančasta,crvena,zelena,žuta...a večinom svugdje samo plava i roza user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1806
20.1.2014 16:11:19   
Caly
I ja se slažem , meni je loše kad vidin samo rozo i plavo. A nigdi crvena, narančasta, zelena. Strašno!
Tonka otiđi na face i nađi martex, kod njih je jastuk + navlaka 200 kn i naruči odma još jednu navlaku. Izvrstan je, najbolja stvar koju iman! Ja san kod njih uzela i dva seta posteljine. Prekrasne stvari imaju! user posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 1807
20.1.2014 19:31:06   
čizmica
Evo da se javimo sa današnjeg pregleda user posted image Sve je u redu, još uvijek je nisko ali kaže dr samo se pripazit i sve ok. Bebač je težak 1400g. user posted image

I ja sam jutros svratila u Lidl, al ja sam sami kupila 2 bodija 62/68. Čarapice i hulahopkice imam. Ali u c&a stvarno ima izbora i povoljno je, npr. 5 bodija dugih rukava 69,90kn. Imaju i dekice slatke, snižene na 79kn, a puuuuuno lipša od ove u lidl-a. Iako, ova u lidl-a je super praktična za autosjedalicu za malu bebu jer je prilagođenog oblika.

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1808
20.1.2014 20:10:38   
tintin
Cizmica user posted image za pregled, nama je isti dan termin, isto nam je nisko, ista tezina bebe, jedino sta je kod tebe deckic user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 1809
20.1.2014 21:48:53   
tonka2011
ej curke super za preglede user posted image svima nam bebice lijepo rastu user posted image
caly ja kupila jastu danas u nami u zgb od firme merkur za 220 kn i već sam i navlaku oprala i osušila i čekam da legnem da ga isprobam user posted image
a da se po hvalim idem u petak na pregled u petrovu tj. UZV pa ću i ja dobiti informaciju koliko je velika i teška naša curka user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1810
21.1.2014 9:59:51   
Caly
Evo mene,pregled proša odlično,cura odlično. Potpuno zatvorena,radia mi bris na streptokok,nalazi u četvrtak,a koje san sriće imat ću i to,ali nema veze i dobila san kremice i vaginalete. Srčeko kuca jako, a duša moja mala!

Neposredna veza do poruke: 1811
21.1.2014 10:27:20   
tintin
Caly bravo user posted image za pregled, bitno da je sve u redu user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1812
21.1.2014 13:48:29   
Bellatrix
user posted image za preglede!!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1813
21.1.2014 15:34:34   
Vlaja
user posted image za preglede i srčeka naših user posted image koja lijepo i snažno kucaju - to mi je prekrasan zvuk kad idem na pregled i kad sestra aparatom sluša...

Caly, baš biram uzorak posteljine od martexa na fejsu, uzet ću cijeli veliki komplet od njih - od ogradice do jastuka za dojenje. Prekrasne stvari imaju i sve je pamuk i made in croatia!!! user posted image

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 1814
21.1.2014 15:43:29   
anaxx
Pozdrav svima....slabo se javljam, ali tu sam i pratim vas!
Ja cu nadam se u petak na pregled, ako mi Dr. tako potvrdi. Vadila sam krv i zeljezo mi je prilično nisko, ispod donje granice. Kako vi tu stojite?
Inače jedan bravo i od mene za sve bebice i njihova srceka!user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 1815
21.1.2014 15:52:56   
Caly
Vlaja ja san uzela onaj žuto, bež sa životinjicama. Cili komplet i sa kušinom za dojenje i dva bočna kušina. Prekrasan je. I nekidan san crveno- zelenu naručila, onu lipu zelenu sa leptirima, svakakvim bubama, ima u kombinaciji sa plavom, žutom i crvenom. Prekrasna je i odma san naručila navlake za sve kušine. Tako da iman dva kompleta. Ja san prezadovoljna s njima!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1816
21.1.2014 17:21:29   
čizmica
I ja sam korak do narudžbe Martex posteljine. Najvjerovatnije na mickey mouse user posted image Super su uzorci.... Ja već imam jednu iz Adax-a i jednu svoju (mama nam je svakoj od sestara sačuvala po jednu user posted image ), pa ću zasad kupiti samo još tu jednu njihovu.

E da, a jel ima koja od vas možda kantu za pelene iz Muller-a? Neki dan sam gledala, kanta je 79, kazeta isto tako nesto a pelene 16kn.... Čini mi se dosta prihvatljivo,al ne evo ako koja ima - molim savjet.user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1817
21.1.2014 17:29:25   
mimee
cure, cestitam na lijepim pregledima! user posted image

ja sam jucer ipak otisla radi onih kontrakcija i boluckanja, jer bi izludila jos tjedan dana (zanimljivo da mi jucer nije bilo ama bas nista kad sam odlucila otic, a vec danas opet neki pritisak popodne..) i sva sreca dr. rekla da sam potpuno zatvorena i da je sve u redu, jer bi onda danas valjda sizila zbog ovog, sto je vjerojatno samo rastezanje matrnice+malo moje smrdane probave. no dobro..i to smo razrijesili.

pitala sam ju i za porodiljni kako ce mi racunati datum poroda, jer po zadnjoj m mi je 17.4., a prema uzv 8./10.4., jer je beba malo starija ipak, ali ona veli da gleda po m, znaci mogu ic tj tek pocetkom ili krajem 3.mj. (45 ili 28 dana prije)
e, sad, mene samo zanima ako koja zna, dal se racuna kao komplikacije tih 45 dana prije, pa dobim manju placu za taj dio ili normalno puni iznos? :/

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1818
21.1.2014 17:36:29   
mimee
e, i da, operusala sam cijeli Lidl jucer, uzela i bodice i hlacice, majice, pidjamicu...ali s obz da nismo imali nis, to je ok. i jos malo dopunit u c&a ;))

anaxx, meni ti je zeljezo bilo 11, a 8 je valjda donja gr. s obz da mi je i hematokrit bio malo ispod, dala mi je Ferrum Lek da si 'popunim zalihe'. Dobro ga podnosim, ali mislim da cu uzeti Floradix, jer je puno prirodniji :)

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 1819
21.1.2014 17:39:18   
mimee
jao pisem s moba, pa me samo zeka.. :P ova 3. poruka je visak, a neda mi ju obrisatuser posted image

< Poruku je uredio mimee -- 21.1.2014 17:45:55 >

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 1820
21.1.2014 19:20:23   
tintin
Anaxx meni je prije trudnoce uvik zeljezo bilo nisko, a sada mi je 30 čak mislim previsoko, iako kaze dr da je to u redu, mislim da mi je to od ovih tableta prenatal evelit šta pijem.

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 1821
21.1.2014 19:58:22   
tonija_4
user posted image za preglede.

Joj curke, mene tak muče neki glupi snovi. I onda mi je to cijeli dan u glavi, hoće sve bit ok na porodu, hoće beba biti zdrava, hoću ja znat s tako malim bićem...ajde noćas je bio čak lijepi san, dojila sam malu slatku bebicu,mazile se i pazile...bilo je baš slatko user posted image . Čitala sam da je normalno da trudnice imaju intenzivnije snove i da ih se češće sjećaju.... i da je strah potpuno normalan, pogotovo prvorotkinjama jer im je sve to novo i nepoznato. Uh...danas točno 3 mjeseca do termina user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1822
21.1.2014 21:03:26   
čizmica
.mimee kad na porodiljni ideš sa bolovanja zbog komplikacija u trudnoći onda ideš 45 dana prije termina, a ako radiš onda po zakonu obavezno moraš ić 28 dana prije termina. Ja isto "dva termina", 29.3. po zadnjoj M, a 5.4. po bebi. Isplata zadnjeg bolovanja ti je do prvog dana porodiljnog, i onda porodiljni nastavljaš- obavezni je 6 mjeseci, i onda se mora ić produžiti.

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 1823
21.1.2014 22:08:20   
valerie
Ja sam pročitala da po novom zakonu od 1.7.2013. samo ginić odlučuje kad ideš na porodiljni, 45 il 28 dana prije, znači nisu komplikacije.
Ja radim do zadnjeg uz korištenje Go još i nadam se da idem 45 dana prije.

Mene stalno nešto probada. Čekam svoje nalaze urinokulture u četvrtak.
Sad sam u 19. tjednu i još ne osjetim bebicu user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 1824
21.1.2014 22:20:00   
mimee
da, u zakonu pise da 45 dana prije ides s obzirom na stanje koje to zahtjeva, ali puno dr. ukljucujuci i mojoj socijalki nije problem napisati da idem 45 dana prije ako jednostavno izrazim zelju za tim, tak da cu jos razmislit...sam da mi ne krese prosjek isplate :P

joj, ja nis ne sanjam vezano za bebu, ja sam bas atipicna buduca mama :O ne ''raspekmezim'' se bas kad vidim dijete, ali veselim se definitivno, sve mi je to novo i zanimljivo i nekako uopce sumnjam da cu se snaci u tome, iako znam da ce za prvi put bit parade :)

valerie-mozda se i osjeti, ali ti mislis da je nesto drugo, jer su u pocetku to kao mali baloncici tu i tamo. al i ako nije, kazu do 21/22 tjedna da je to ok, jedino kaj vjerujem da si vec nestrpljiva :P

< Poruku je uredio mimee -- 21.1.2014 22:23:50 >

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako bi reagirali ..
пеперутка16

.. da vaš muž ode na kavu s bivšom curom koju nije vidio godinama pa da se "popričaju"?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!