|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc "Kod veselih mamica"
6.6.2008 0:20:26   
Ruža
Reci ti nama Elenica jel cijeni on to?

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 351
6.6.2008 0:20:52   
tiha
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 352
6.6.2008 0:21:00   
tina1602
i ja bi te ženila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 353
6.6.2008 0:22:29   
tiha
tina....pa misa mu nemozemo ju obje zenit! morat cemo se dogovorit!user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 354
6.6.2008 0:22:58   
Elena
Pa da drugovi koi sam pozvala a jos nisam bila upoznala kad sam im rekla preko mob o cemu se radi prvo mislili da je neka sala,ali posto sam im rekla da zelim da dodzu zato sto moj mm ne zna za zabavu i to je iznenadzenje oni su pristali i bas su se zezali kad je dosao i kad gi ugledao a zna da se nismo upoznali otkud oni tu,ma smeski.Bio je pijan i pricao da ce me zeniti ali nisam shvatila nista ozbiljno dok me nije zeznuo i napravio djete.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 355
6.6.2008 0:24:59   
tiha
namjerno te zeznuo ko i mm i tinin...ide to njima!!!! vidi vidi molim te!user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 356
6.6.2008 0:26:29   
tina1602
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako je i moj mm rekao dabi volio da ja budem mama njegovom djetetu,ja mislila šala, kada ono nakon nekoliko mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 357
6.6.2008 0:26:48   
Elena
Jao Ruzo na pocetku ni malo ali kako vrjeme prolazi itekako.On ne pokazuje emocije,on je tako tvri covjek pa to ne znam ali ja uvek nadzem nacim da mu ukradem osmeh na licu pa mozda i zato me ozenio,jer pred mene on je imao brdo cure,a nijedna je nije predstavljo kao cura,bio je mangup,pravi frajer,a kad smo se upoznali ja sam bila ni manje ni vise nego 70 kg,pa jasno mi je bilo da sa mnom nije zato sto sam izvana nesto exstra,nego zato sto kod nijedna druga nije vidio ono sto je vidio kod mene,cista dusa.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 358
6.6.2008 0:27:12   
tiha
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...svi su oni isti!

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 359
6.6.2008 0:27:51   
tina1602
IZVORNA PORUKA: tiha

namjerno te zeznuo ko i mm i tinin...ide to njima!!!! vidi vidi molim te!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 360
6.6.2008 0:27:54   
Elena
na znam ,bar tako mi je rekao,a ko znauser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 361
6.6.2008 0:29:05   
tiha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 362
6.6.2008 0:30:44   
Elena
Ma uglavnom on mene voli i ne moze bez mene i sto me raduje prvi put u zivotu voli pa zato i ponekad je straaaaaaaaaaaaaaaaasno ljubomoran,kad me neko pogleda ili tako nesto,a ja pricalica drdalica,samo nesto pricam i samo se smijem i nekako ma sta ja znam,svi mi kazu da sirim pozivinu energiju,a nekada sam skrsena od boli ali cutim i samo osmeh na licuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 363
6.6.2008 0:32:51   
Elena
sad cu vam za jos jedno iznenadzeneuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 364
6.6.2008 0:35:04   
tiha
cekamo

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 365
6.6.2008 0:36:24   
tina1602
user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 366
6.6.2008 0:38:08   
Elena
ovo je bilo pred rodzendana,bili smo se nesto posvadali i malo ljuti.On otisao na posao,ja otisla na posao.I ne mogu ja kad sam ljuta s nekome ostati mirna,otisla do prodavnica za igracke kupila jedan medvjed koi pjeva,napisala cestitku,pozvala taxi i rekla adresu i ime moga mm da mu odnese pratku.(Mece je pjevalo A LOVE YOU)I........ za 15 minuta zvoni mi mob,samo sto se nije rastopio.Tada prvi put mi je poslao poruku:HVALA TI STO SI ME NAUCILA VOLJETI.To nikada necu zaboraviti,i jos puno togauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 367
6.6.2008 0:42:20   
Elena
U cestitku je pisalo:
"Nasu proslost ne mozemo niti obrisati,niti promjeniti.Dozivjeli smo trenutci koima smo mi jedini svjedoci...Ako nekada zaboravis moje lice i moju iskrenu i vjernu ljubav,vjerujem da duboko u tebi ,u tvoje srce ostace mjesto za samo jedna mrlja od moje nevine dusi.
Nadam se da ova sitnica,barem malo uljepsace ti dan i potseti te na mene i trenutak kad sam usla u tvoj zivot."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 368
6.6.2008 0:44:17   
tiha
elena rasplakat ces me!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 369
6.6.2008 0:44:55   
Elena
sve sto sam mu dala cuvao je a sad je ih cuvam sve cestitke,moj dnevnik koj sam vodila samo zbog njega,ma sve cuvak,ako nekada pozelite samo mi recite napisacu vam neke djelove koje su mi onako zaista draze.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 370
6.6.2008 0:45:22   
Elena
ma necu vjeruj miuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 371
6.6.2008 0:47:53   
tiha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 372
6.6.2008 0:52:01   
Elena
Tiha uvek kad Martina pokaze jezik ja joj kazem sram te bilo,ali tebi ne mogu jer si mi preslatkauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 373
6.6.2008 0:54:31   
tina1602
svi gledate pp, sram vas bilo,mene ogovarate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo vam

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 374
6.6.2008 0:57:15   
tiha
user posted image  si!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!