|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc "Kod veselih mamica"
6.6.2008 1:01:35   
Elena
ma daj tina ko bi rekao nesto lose za tebe, siuser posted image user posted image user posted image sad znam da si zaista ljudo zaljubenauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 376
6.6.2008 1:04:30   
tina1602
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego,ali i ti si user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 377
6.6.2008 1:06:18   
Elena
Lani za godisnicu napravila sam torta i s lokumom napravila cvjetovi i napisala stretna godisnica volim te,i torta sam ostavila u frizider,kad je otvorio da uzme nesto da jede opet sam ga ostavila bez rjeci,toooooooooooo!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 378
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 1:07:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tina1602)
  Neposredna veza do poruke: 379
6.6.2008 1:07:24   
Elena
cure ovo vam kazem jer mozda i dobijete neku ideju za vas mm jer ako dozvolimo da monotonija udze u nasu svakodnevicu,ljubav odeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 380
6.6.2008 1:08:08   
tiha
meni je cokolda lupila u glavu..............danas sam 3 maznula!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 381
6.6.2008 1:08:41   
tina1602
IZVORNA PORUKA: Elena

cure ovo vam kazem jer mozda i dobijete neku ideju za vas mm jer ako dozvolimo da monotonija udze u nasu svakodnevicu,ljubav odeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 382
6.6.2008 1:08:54   
tonkica
Elena svaka čast, imaš mašte i super ideje za tm!
Ja baš i nisam tak maštovita. user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 383
6.6.2008 1:09:02   
tina1602
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

ma vi ste sve tri jako, jako zaljubljene user posted image

a ti nisi?

Neposredna veza do poruke: 384
6.6.2008 1:09:07   
Elena
a ja danas pojela dosta bombone cerry pa mozda mi je od njihuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 385
6.6.2008 1:09:19   
tiha
tako treba elena u pravu si!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 386
6.6.2008 1:10:25   
Elena
A da sam zaljubena i da puno volim svog mm to ne poricem.Sve bi uradila za njega,user posted image user posted image user posted image a mozda i on za mene,auser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 387
6.6.2008 1:10:28   
tina1602
meni je mm kupio neke žele bombone danas, stukla cijelu vrećicu user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 388
6.6.2008 1:10:54   
tiha
ivka na tebi je da se seksas---i ti ruzo!!!!!!!!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 389
6.6.2008 1:10:54   
tonkica
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

ma kakvi Tiha, meni ti je seks olimpijski sport - svake četiri godine user posted image user posted image user posted image user posted image

Iva Piva i ja sam tu negdje... Davno bila olimpijada. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 390
6.6.2008 1:12:54   
tiha
pitate se sta jedem da sve stignem ja sam samo navecer na jaji a vi cijeli dan....neznam ja tko se vise seksa i tko vise sumskih jagoda pojede!!!!!!!!user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 391
6.6.2008 1:14:11   
Elena
znate sta i moja sestra je bila maratonac,ali ja sam je stalno gnjavila da promeni nesto i da vrati seks u pogon,jer ako nema kod kuce,bice u komsijeuser posted image user posted image user posted image Mama jednom davno mi je rekla:Ako hoces da mm zauvjek ostane uz tebe moras biti:DAMA NAPOLJE,DOMACICA KOD KUCE,KURVA U KREVETU.I zaista je tacno,ajde da cujem vase komentare za ovo?user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 392
6.6.2008 1:15:35   
tina1602
IZVORNA PORUKA: Elena

znate sta i moja sestra je bila maratonac,ali ja sam je stalno gnjavila da promeni nesto i da vrati seks u pogon,jer ako nema kod kuce,bice u komsijeuser posted image user posted image user posted image Mama jednom davno mi je rekla:Ako hoces da mm zauvjek ostane uz tebe moras biti:DAMA NAPOLJE,DOMACICA KOD KUCE,KURVA U KREVETU.I zaista je tacno,ajde da cujem vase komentare za ovo?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prava si
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 393
6.6.2008 1:16:18   
tiha
eeeeeeeeee u pavu si elenice!!!!!!! a kako ide za muzeve to je za nas....user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 394
6.6.2008 1:16:44   
tonkica
Zgodno, to veli štovana Žuži Jelinek, bakica sa 100 propalih brakova iza sebe...
Koliko je ona pouzdana za davanje komentara, ne znam baš!
Tiha, mi smo cijeli dan ovdje, ti samo navečer, po tome se vidi tko se više seksa. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 395
6.6.2008 1:19:14   
tonkica
Pozdrav do sutra, idem na spavanac. Ujutro moram na pregled, pa da se donekle malo i naspavam!
Vi uživajte i za mene! user posted image
Laka vam noć.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 396
6.6.2008 1:19:29   
tiha
tonka nisam na to mislila al tako sam napisala user posted image !  moram povecat dozu!!!!!!!user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 397
6.6.2008 1:20:07   
Elena
Pa draga ne znam ja sam vaspitana malo patrijahalno,pa pored toga mislim da mm treba cjeniti,voljeti,cuvati i seksati svoju zenu,i pruzati puuuuuuuuuno paznja jer to nama treba.A tata mi je rekao,jer ima tri cerke pa nama je jednom ucio:Zena je kao cvjece,treba joj voda,ljubav,paznja i cvjetace dugo.Pa sad ti desifriraj sta je hteo rjeciuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 398
6.6.2008 1:20:25   
Ruža
Curke stvarno sam se nasmijala s vama večeras, nema što prava noćna šihta.user posted image  Sad brišem polako u krpe....
Samo vi pisajte da imam što uz kavicu ujutro čitati. user posted image Ostanite vesele i dobro raspoložene!user posted image  Šaljem turu pića svima!user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 399
6.6.2008 1:20:39   
tiha
laku noc tonkica sad cu i ja

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!