kisica
|
Hej cure moje, evo posudili smo laptop od šogi pa vam se javljamo. Kod nas zadnje dane jako loše vrijeme, ujutro prži, a popodne nevrijeme. Na more neidemo, nema se para za to, a bazen još nismo isprobali. Ja sam dosta umorna od svega, i sad tek shvaćam one mame koje su znale reći da ne stignu ništa. Moja G.je koma. Znam, ružno je reći tako nešto,ali nikako se uskladiti. Prošli smo valjda sve moguće već. I buđenja na svaka 3 sata, i na svaka 2, i jednom u noći, sad smo došli na svaki sat. Pa smo imali dva dana kad bi zaspala u 13 i spavala do 16,pa ni toga više. Budi se u 7 ujutro, slijedi sisanje, i nošenje do 9,onda zaspi na sat vremena, pa opet sisanje i nošenje, i tako do 15, tad zaspi na pol sata, i onda do 22 ništa. Cijelo vrijeme meni na rukama. Uzme je netko, urla, uzme je mm - urla, spustim je u krevetić-urla, kolica-urla, što god urla. Vozimo se u autu ako je ne držim urla. Čak sam ju vodila doktoru, pregledao ju, i kaže nije joj ništa. Takva je. Jedva skuham, peglam u 22 navečer kad zaspi, tad i brišem, i Adrijana kupam, i sebe, legnem krepana u ponoć i onda svaki sat do jutra buđenje. Kada spava obiđe cijeli kindač, gura glavu u kutove, stzrašno. Imali smo trodnevnu groznicu, to je bio opći kaos, valjda nije mogla biti nervoznija. Imali smo soor, i čini mi se da se opet vraća. Šetnje, kupnje, kave vani, park, ništa ne dolazi u obzir jer dama neće ništa osim mene i nošenja. Kupili smo mala kolica, ona sjedeća misleći kako će htjeti biti u tome, međutim ni to neće. Što se tiće jela, ima svega...sada pije ad prije spavanja u 22, i u noći joj dam jednom jer onda zna odspavati 3 sata u komadu. Ostatak doji,ali kad je nervozna nakon dojenja dam joj ad. Probali smo krušku i jabuku, od povrća tikvicu i krumpir, posebno joj se sviđa sve, a tikvica i krumpir skupa - ne. Što se tiće tekućine, na jedvite jade popije nešto malo. Imala je i prvi pad, tj.Adrijan ju je gurnuo sa kreveta na pod. Prošlo je dobro, nije joj bilo ništa, ali smo vidjeli sada na što je on spreman. Cjepljenje sa 6 mj odgođeno za sutra zbog trodnevne gr., ali tada je imala 5800gr.(prije 3 tj) Adrijan - bio na sistematskom prošli tjedan, 5 god., 18 kg i 113 cm. Dobio cjepivo u dupe, sad jauče da ga noga boli. Jako jako zločest. Izbjegava slušati (pa sad imamo šibu), ako netko dira Gabi on se odmah gura i unosi njoj u facu, razlog za guranje sa kreveta je taj što mu je smetala. Ja - luda.