kisica
|
Hej cure moje, kako ste mi..idem čitati sad što ste pisale ovih dana. Kod nas je koma, seka mi je bolesna jako, bila je u bolnici kod nas 10 dana na kraju ju poslali doma kao nije joj ništa, sad je u Zagrebu, nalazi su joj koma, i nažalost sumnja se čak i na najgore. Tako da smo van sebe svi. Mama i očuh se mjenjaju kod nje, em je skoro 90 km od doma, sad gledam kako bi ja do nje i tako. A.je super, lijepo je vrijeme pa je više-manje stalno vani jedino zeza malo oko hrane. Stvarno je jako mršav, ima nekih 18 kg, i izgleda kao kostur. A G. Nam uskoro puni 3 mj. Nemogu vjerovati. Prava je curka, okrenula se već par puta sa trbuha na leža, odguruje se nogama od krevet, vuče se po kindaču, stalno trpa rukice u usta, slini, smije se, gleda okolo, strašna je…čak i glasove već pomalo ispušta. Nije baš neka smijalica, teško je dobiti smiješak od nje. Zadnjih par noći spava po cijelu noć, od 23 do 7, onda cica i spavamo dalje..ja oko 9 ustanem a ona pava sa bracom još. Inače jedino nas muče grčevi i dalje, i prdenje..luda sam već. Ifkice tebe nam i nema gotovo, nadam se da si dobro sada, i da ćete lijepo proslaviti ročkas. Mamino ajde neka si konačno riješila taj ječmenac. Kod tebe prava akcija, ali neka, ima vas i bolje da imate svoje što možete nego kupujete. Ja vrt nemam jer ovdje je kao neko pravilo da svekrva radi sve, pa nama daje. Ali oke, iskreno i ne treba mi jer zaista što god trebam ona mi da da uzmem. Ringerajka ma na ćemu zavidiš, nemam ti ja vrta..a kraj G.neznam kako bi i imala. I moja G.ti ima neki čudan ritam, preko dana jako malo spava, možda od 9 do 23 odspava sve skupa sat i pol..možda. Čepiće smo potrošili, bili su super, obično bi joj potaknuli stolicu i onda bi bila mirnija. Ali su se vratili odmah čim smo ih potrošili.