kisica
|
Mamino imala sam i ja, hahaha..iskreno mislila sam „Bog zna kolika sam haha“, ali kažem sve oke, sve normalno, nikakve boli ni ničega. Sa prvim sam mjesecima imala problem, naime tjekom keksa iz mene bi izlazio zrak van (da, da na p..), i to je bilo grozno. Zbog toga mi je bio bed uuopće imat odnos, ali ovaj put stvarno sve 5. Da vještica je stigla, ništa drugačija nego je bila i prije trudnoće..sad me zanima koliko će trajati, inače mi je trajala po 4 dana. Ni meni nije trebala i baš me razočarala Ringerajka – odvalila sam na brijanje hehehe. I mi smo ti više-manje sami, a ova moja curka je neumorna. Kako ustanemo oko 9, s tim da ona budna bude već u 7, ali ja je uredno vratim u kindač, i onda onak spava i kenjka do 9, pa navečer do 23 nema mira. Preko dana kad zaspi to je 30 minuta u vrh glave, i možda dva puta u danu. Ja neznam jel to rano ili što, ali nju ne zanima ništa, neće gledati u vrtuljak, ne umiruje je muzika, neće gledati ništa šareno, neće biti u gym-u, u as izdrži 5-10 minuta, kolica nikako..zapravo cijeli dan moraš biti oko nje i gledati u nju, i najbolje bi bilo da je se nosi..e onda je super. A ja ti inače imam osjećaj da se više znojim od kad dojim, i nekako baš neugodno, i onda ti znam zaključati vrata, otvorim kupatilo i nju stavim u krevetić i odem se otuširati na brazaka, ako i počne kenjkati ja obavim svoje jer bi hodala smrdljiva ko sto tvoreva. Možda brže vuče pa se naguta zraka, nervozniji je, a i ima dosta u jednoj..ili je opet skok. Inače i kod nas je počela tjemenica pomalo, isto nas zeza nosić, ali moja curka ne odustaje uopće.I glupo mi je uopće reći ali ja mislim da je ona prenapredna. Cure to su sad već šlaufi po rukama. A opet šta da joj radim, jede na svaka 2 i pol sata, pa nemogu je pustiti da mi gladna bude, a opet ovo sad već izgleda meni osobno strašno. Svi se kese i kao joj bucka, baš je slatka, meni se to i ne dopada baš. Uglavnom, sendajte mi mail pa vam je pokažem Mamino tebi je šaljem na wa. Hahaha.