kisica
|
Prvo da se izjadam..mislila sam sinoć pisat da se malo ispušem od svega ali nisam stigla..što doživih.. Prije tri dana A.je otišao kod bake, kao i svaki dan, na sat dva..u 20 dolazi sa bakon i kaže da želi spavati kod nje. To je bilo prvi put da je uopće izrazio takvu želju, i reko ajde dobro. Baka je odmah do nas, pa ako se i predomisli nije problem. I tako je on otišao kod bake na spavanje, spavao čovijek, ja ujutro u 9 ustala njega nema doma, odem tamo, tamo cirkus (razbacao je sve što je mogao), pitam jel idemo doma, ne..on će doći..došao je navečer u 18 h doma. Ok… Jučer odlazi opet k baki na sat dva, i nema ga, nema ga..u 22h ja luda već ostavljam G.mužu i idem po njega, dolazim tamo, on na metli jaši. Kažem lijepo, mirno, pristojno da idemo doma..i počne cirkus, A.vrišti „Ja volim baku samo, ne trebam tebe, ne trebam tatu, ja vas ne volim, aj ću biti kod bake, ja ću živjet kod bake“ Mislim da mi je mrva falila da ga prvi put u životu lupim. To je bio urnebes, hvatao se za nju kao da sam ja crni vrag, a ona se smije i podržava ga..ma neznam ni sama…naplakala sam se kao majmun, i sad mislim da ću ić psihologu sa njime. On ima doma gdje je normalan, gdje ima neke granice, i baku gdje poludi i smije sve – i očito je sad to razlog svega toga. Eto ako koja ikakav savjet ima neka ga kaže, jer ja sam luda. Gabrijela je u skoku, i to dobrom skoku. Sinoć je od 21 do 23 imala grčeve, onda je zaspala na 10 minuta, ia cijelu noć je sisala, mrmljala, kakala..i tako do jutra..pogodite šta sad radi? Spava..od nekih 9, budila se papati, presvlačila se, i dama spava tako spokojno. Bili smo kod dr.za guzu, i dobili Plymicol. Ringerajka – Gabi kupam svaki 2-3 dan, čista vodica samo. Počeli smo kad je pupak otpao, ali i dalje pazi da ne smočiš pupak dok ne zaraste do kraja. Ja ti po pelenama nisam pametna baš, moja ima kakicu svaki put kada papa, znači svakih 2 sata nekad čak i prije…Koliko se vi često presvlačite? Mislim da ti je 6 mokrih sasvim oke, a za stolicu ne kužim nikako.. Ako imaš fb, ima ti grupa za potporu dojenja, savjetnica Tereza, možda da pitaš. Tink – tebi bi moglo biti veselo, pogledaj šta sad ja imam..i pitam se da to ponašanje nije tek sada bunjenje na to što je dobio svoj krevet. Uz sve to meni A.i sad nekad spava samnom, i to je živa muka jer je nemiran i stalno moram gledat da ne lupi G.u snu. Mamino? Mmamita? E da, dobila sam mail od Violete, ono što su imali nešto sa Plodinama pa su djelili novim bebicama, da je to gotovo, ali pošto sam ja davno već se prijavila kao budu mi poslali kupon da to dignem jer 28.2. povlače sve.