kisica -> RE: Zimske bebice 2013/2014 (20.2.2014 14:47:36)
|
Ringerajka – ja bi rekla da je moj muž najgori sin na svijetu. Živa je sramota za čuti sve što on izgovori ponekad, i iako je ona meni definitivno najgora osoba, u takvim trenutcima čak i u meni nešto proradi pa mu kažem da ipak malo pazi na jezik. Vjeruj mi, nema toga što on njoj ne kaže i ne izgovori, neka bi majka umrla od tuge tada, ali njoj ništa. Ona ti je kao zid, možeš reći što god želiš, ali ona će po SVOME! Inače i mi smo zakrvile na početku i dan danas je tako, ona kad dođe ja odem u drugu prostoriju ili radim svoje i šutim, ali ona ti sjedne, i sjedi i gleda u mene po sat vremena bez riječi. Što se tiće podrigivanja, dali ti je pokazala kako ga stavit podrignuti..Bitno ti je da kad ga digneš njegov trbuščić bude na tvom ramenu, i da mu ruke budu iza tvog vrata. Meni ti G.isto nekad ne podrigne, ja nju onda spustim, i ako se unervozi opet je dignem i tad obično podrigne odmah. Mamino – bogme i ja bi te goste sa kolačima hehe, da i ja malo papam. Blago tebi uz goste. Tink – baš to. Ja ti imam sad dojam kad se rodila G. Da ona misli kako sad ona može sebi uzet A. I on će biti njezin, baš to. I nebi me uopće čudilo da mu govori kad je tamo da ga ona voli najviše, itd. Moja curka sada spava, naravno u noći je opet mrmljala..a guza nam izgleda punnnooo bolje [sm=bravo.gif] Žene moje mene lijeva dojka rastura, užasno..nije upala, jer sa time nemam problema, nije položaj jer ga znam i pravilno ju stavim, nema kvržica ni ničega, ali ja nju kad stavim an dojku ona vuče tako jako da meni suze idu, imam osjećaj da mi čupa unutra sve.
|
|
|
|