|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
24.3.2014 8:22:54   
daxy
Jutro,cure.

Pumba hvala ti. user posted image user posted image user posted image

ikaaa jedino šta ti ja mogu reći: Pokušaj. Stisni zube i probaj. Ako ne ide,Bože moje,ne ide i gotovo. Neće svijet propast radi toga. Vjerujem da neće biti strašno koliko ti misliš. I ne slušaj šta pričaju. Meni se ponekad čini da ljudi(posebno žene) vole preuveličavati takve stvari i pričat te horor priče iz nekih glupih razloga.

Žene,pa gdje ste? user posted image Spavate?
Ja danas na pregledu kod MPO gin. Poželite mi sreću! user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 901
24.3.2014 8:25:44   
vucica
pozdrav drage moje!

Pumbice mila sva sam se rastopila kada sam procitala tvoj post, tako mi je drago radi tebe i TM, nesto prekrasno user posted image

curke kojima je dosla vjestica bas mi je zao, ali ne dajte se, glavu gore i samo u akciju i mora uroditi plodom user posted image

Majo nadam se da si bolje i da su ti bolovi popustili, javi se..

kod mene vam je sve po starom, jos uvijek nemam nikakvih simptoma T, jedva cekam pregled 1.4. da mi dr potvrdi da sam T i da konacno povjerujem u to user posted image

ostalima svima saljem puno pozitivnih vibri, nek kreveti samo pucaju i nek se prasi, i biti ce user posted image ko u prici user posted image

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 902
24.3.2014 8:25:45   
daxy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image Pumba - 20.03.- ponosna user posted image
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 903
24.3.2014 8:55:59   
eternity
lista nam je divnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pumbice sva sam se raznježila kad sam čitala tvoj post, ne mogu ti opisat kako sam sretna radi tebe, nemojte me pogrešno razumit druge trudnice jer sretna sam ja i radi vas al kako sam tebe pumbice povezala slikom i pričom u glavi imam osjećaj da sam sto puta sa tobom popila kavu i "uživo" sa tobom odbrojavala i čekala tvoj user posted image i sad se sa tobom radujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cure kojima je došlauser posted image žao mi je al novi mjesec,nove akcije i nova nadauser posted image
držim fige curama koje još odbrojavaju da im user posted image ne dođe nego da ugledajuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio eternity -- 24.3.2014 8:56:25 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 904
24.3.2014 9:01:26   
tintin
Pumba draga sve je spremno, robica oprana i opeglana, torba za rodilište spremna, sad smo svaki drugi dan u bolnici na ctg i sve je u redu, prst sam otvorena, samo cekamo, još vrlo malo, postajem nestrpljiva user posted image vidit ćeš kad dodjes ovako pred kraj onda bi tila da što prije nešto krene, cmok.
Daxy draga sretno na pregledu, mislimo na tebe.

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 905
24.3.2014 9:08:04   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, hvala ti puno što brineš o listi. user posted image Mislim da ćeš morat nastaviti jer zbog posla trenutno ne stižem.
Želim ti puno sreće danas na MPO dogovoru i obavezno javi kako je prošlo. user posted image

Pumbice, naša draga trudnice, ajme uspjela si me rasplakati sa svojom pričom. Baš je ispalo dirljivo. user posted image Sada samo mazi i pazi svoju bušu tako da naraste veeeelika i zdrava bebica. user posted image Moj savjet ti je da pričekaš s objavom dok ne vidiš malo srčeko na UZV, ali znam da će kod tebe sve biti savršeno. user posted image user posted image user posted image Uživaj sad čim više možeš i neka te TM čim više mazi i pazi. On tebe, a ti bušu. user posted image

Draga ikaaa, cure ti dobro kažu. Ja se isto malo bojim dojenja iako smatram da su moje sise ko stvorene za dojenje (pune mliječnih žljezda, bradavice strše user posted image ), ali nikad mi nije bilo previše udobno kad ih je netko dirao tako da me više strah te neke neugode i kasnije ozljeda od sisanja (no, i za to sam vidjela da u dm-u imaju neku kremicu od Biobaze pa razmišljam da mjesec dana prije poroda počnem s tim mackat sise). user posted image Valjda će se naša Andy oglasiti. user posted image

Raspisale ste se toliko da ne mogu sve poloviti. No, sve vas puno grlim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 906
24.3.2014 9:18:11   
perlica55
Curke, gužva i meni na poslu.. Al evo me
na kratko user posted image
Pumba user posted image user posted image za ideju,
čestitam vam ponovno od srca..
Jao, blago vam se, mogu zamisliti koje
su to emocije!!
Daxy mila, čekam te s info.. Ljubim vas
sve, tipkam večeras malo više user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 907
24.3.2014 9:18:48   
ikaaa
pozzz drage moje...hvala vam na savjetima.....divne ste....
daxy sretno....i javi obavezno kako ti je bilo....
nadamse imali kakvih naznakica za bebicu? navijam za veeeeliki+

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 908
24.3.2014 10:13:31   
andydea
Evo me..evo me..
Pumba rasplakala si me opet..prasico jedna..samo cmoljim..pusu saljem veliku
Ikaaa ma ne brini nista zbog dojenja..sve to dolazi prirodno. Bitno je da to zelis i da si cvrsto oidlucila dojiti..Moj savijet ti je da ne kupujes dudice ni bocice..i nikako ad unaprijed..to je bacanje novaca ! Svaka zena moze dojiti svoje dijete..samo 1% zena ne doji zbog medicinskih razloga..Postoji odlican Rodin film - Mljecna staza..svima ga toplo preporucam.Uopce ne razmisljajte ako ne ide ne ide..ici ce..vi to mozete..Uvijek mi se mozete javiti tu ili na face..mislim da me sve znate..a i u moje grupe - Moja podrska dojenju - Zagreb i Zdrava prehrana beba i djece
Naravno da pocetak nije lagan..beba a i dojka moraju prihvatiti ritam i promjenu..prilagodbu..Normalno je da su bradavice prvva dva tri tj.jako osjetljive i bolne..ali iza toga dojenje se brzo savlada..postoje i skokovi i njih treba izdrzati , pa zubici..evo kod mene i trudnoce ..i mi i dalje uspjesno dojimo 19.mj. I idemo do tandema <3
Inace ja povracam..slabo jedem i jako sam umorna..ali imam zlatnu djecu i mm koji mi puno pomazu..jos nismo rekli sveki..cekamo pregled.

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 909
24.3.2014 10:15:26   
lili22
pumba jooooj bas si romanticna, mogu zamislit kako sad uzivate, ne strasi se, i ne zamaraj se jer ce ti posli bit zal, samo UZIVAJ!!!!

ja san svoju curu dojila 8 ipo miseci i znan da nekima zenama to ne uspije iz mnogo razloga ali me strasno ljuti kad nege zene jednostavno odluce da one to nece. mislin da je to sebicno. majcino mlijeko je najidealnije, najcisce i najjednostavnije za vasu bebu.
izgleda jednostavno ali zapravo nije U POCETKU!!! PINKY i ja san osjetljiva na prsa ko ti, cak ne volin ni da ih MM dira. user posted image
ali sa bebon je to druga stvar, to je neopisiv osjecaj, STRASNO boli u pocetku, mene bolilo sigurno misec dana ali posli vise nista, znastveno je dokazano da se ispusta adrenalin dok zena doji, ja bi bila u takvoj nirvani i nema sto me moglo iznervirat.
sve u svemu meni je dojenje zakon i da san mogla bila bi jos dojila, nema pranja bocica, prokuhavanja, cekanja da se mliko ohladi dok beba place, jedina mana je sto nikad neznas koliko je beba pojela pa znaju cesce trazit, ali kad se uhodas to ide bez problema, ja jedva cekan ponovo i zelin van svima uspjesno dojenje, vidi ce te kakva je to povezanost, moja je prija rodila nedonosce na moje oci je plakala jer joj mali nikako nije zeli uzet sisu bez sesirica za dojenje jer se u inkubatoru nauci na bocu, stavu in veliku rupu da sto brze pojedu. na kraju je odustala i cilo vrime je govorila kako joj je zal i tih deset_ak puta sto je uhvati prsa da joj je bilo nesto savrseno....

< Poruku je uredio lili22 -- 24.3.2014 10:17:21 >

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 910
24.3.2014 10:18:37   
lili22
di nan je MAJA sad se vec brinen.....

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 911
24.3.2014 10:26:28   
bebac24
pumba milena pa to je pridivno bas ti zavidim :-)
evo ja danas piskila i naravno minus ko kuca,sad samo cekam da dode jer i osjecam da je na putu...
nebi bila ni piskila ali dragi ima danas rodjendan i jos zavrsavam onaj moj famozni poklon od 356 razloga pa sam se ponadala da cu ipak prvi razlog napisati da ga volim jer ce postat tata ali nista od toga :-(

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 912
24.3.2014 10:43:08   
lili22
ajoj bebac a kad trebas dobit?
bacite oko na moj graf skroz je drugaciji nego prosli ciklus neznan je li to dobro ili neuser posted image
daxy vidin ti si sve uredno pokrila!
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lili22 -- 24.3.2014 10:45:27 >

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 913
24.3.2014 11:12:20   
andydea
Lili da dojenje je posebna veza..moj Di je bas jako vezan za mene..i kad god hoce dobije siku..di god da se nalazimo ..bas uzivamo..a posebno mi je kad zajedno zaspimo dok on doji.
Bebac bas mi je zao..ali tm je sigurno ponosan na tebe i voli te jako..napisi tako..nema veze..doci ce bebica i on ce biti najbolji tata na svijetu..kao i ti mama..
Evo da ti ukratko ispricam jednu pricu : 2g. Prije nego je Di rodjen nasla sam jedan zuti autic na podu u svom ducanu, a kako ja imam dvije curke svi su me u cudu gledali i pitali se zasto sam ga uzela doma..Rekla sam im to ce biti za mog sina ! Danas moj sin ima 19.mj. I nebi vjerovala taj mali zuti autic mu je najdraza igracka..Nigdje ne ide bez njega..pusu ti saljem i budi jaka <3

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 914
24.3.2014 11:35:54   
bebac24
hvala vam drage.. inace dobijam 27dc ali zadnji mi je bio 31 pa evo jucer bio 27 tako da ce danas ili eventualno sutra...
andy bas ljepa prica hvala ti :-)
kupila sam mu mislim za svetog nikolu jednu patkicu za kupanje jer kad ude u kadu treba mu pol dana da izade van i odlucili smo da nam je to prva igracka za juniora :-) a kuci imam garazu sa auticima koju sam kupila prije 3 godine za necaka al bilo mi zao dat mi jer ne cuva nista i tako je ostala kod mene i ceka nasu bebu :-)
napisat cu mu i to ipak da pa mozda dok to izabere i bude bebac na putu :-)hvala vam puno na utjehama <3

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 915
24.3.2014 12:00:56   
folletto
joj guš je otvoriti stranicu i vidjeti da ste se raspisale user posted image
najprije želim poželjeti daxy ugodan, konstruktivan i optimističan razgovor sa MPO doktorom!
ne sumnjam da ima već popis sa tisuću kako i zašto user posted image i jedva čekam da podijeli s nama sve savjete i činjenice
daxy sretno!user posted image

pumbice sretna vijest kako god da se objavi je i dalje sretna, ali ti si je dodatno "začinila" romantikom i slikom za pamćenje! user posted image
Hvala što si to podijelila s nama i razveselila nas. Svima nam je potreban dodatni impuls sreće da nas potiče...

ikaaa strah od nepoznatog je najnormalnija stvar i potpuno je opravdan.
Ne bi trebala pretjerano misliti na to ili još gore misliti kako nešto nećeš moći ili znati.
Ntko se nije naučen rodio, nego se znanje usvaja učenjem i iskustvom.
Sigurno si informirana o svemu, hvala Bogu danas na tu i sve ostale teme ima informacija u izobilju.
Iskustvo nemaš, ali uz te informacije i podršku patronažnih i ostalih koje o tome nešto više znaju ti ćeš sama "razraditi tehniku" i steći vlastito iskustvo, a strah će polagano nestajati.
Sigurna sam da ćeš biti uspješna, ali i ako zbog bilo kojeg razloga ne budeš u mogućnosti ili ne budeš htjela dojiti nije kraj svijeta...
Nije nikakav neuspjeh majke ako ne može ili ne želi dojiti, niti je zbog toga itko treba osuđivati.
Razni su razlozi zbog kojih neke majke nisu dojilje.
Nikada mi nije palo na pamet osuđivati, pa ni krivo pogledati nekoga tko je odlučio drugačije
Želim ti mirnu i bezbrižnu trudnoću i rođenje zdrave i vesele bebe, a sumnje i strahovi će nas uvijek i u svemu pratiti, samo se moramo s njima naučiti živjeti.

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 916
24.3.2014 12:10:15   
ikaaa
andy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma hvala vam drage moje...što bih ja bez vas..... evo sad mi je lakše.....
lily pa sviđa mi se tvoj grafić......user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 917
24.3.2014 12:58:12   
tinast
pumba nemas pojma koliko mi je drago zbog tebe i iznenađenja koje si priredila muzu

daxy, mislim na tebe, javi kako je prošlo user posted image user posted image

ikaaa sve će to ići prirodnim putem, vjerujem da ces na kraju uzivat u dojenju i da ces se sjetit kako si se bez razloga bojala user posted image

lili,meni graf izgleda super user posted image

žene moje, mene tlak prikovao za krevet, sinoć mi bila hitna koliko mi je bilo loše. opća slabost, bolovi u rukama i nogama kao da sam cijeli dan bila u teretani. sto god uzimala, jela, nista nije pomagalo da se osjećam bolje, samo na par minta a kasnije sve ispočetka. kako je noć odmicala bilo mi je samo gore. u jednom trenutku nisam mogla ni govorit. izmirili sećer,on ok ali tlak nizak ali mi nisu rekli koliki je bio. kazu da ima dosta viroze i da je vjerovatno viroza? dali mi inekciju normabela da mi opuste misiće jer su mi se noge strasno grčile. poslje bila ko nova, ali nisam mogla zaspat prije 2h. jutros bolje sa manjim bolovima sinusa i vratne kraljeznice, moja dr. kaze da je to tlak i ovo vrime a ne viroza, kaze slanih stapića, slanije hrane i dosta tekućine uzimat i magnezija a kad budem bolje ići cu vadit krv da vidimo sećer i zeljezo jer sam ja znala bit i anemična pa da vidimo da nije i anemija u pitanju.

majo, gdje si ?

trudilice moje drzim palčeve da ugledate svoje user posted image a nasim trudnicama saljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image

čuvaj te se, ljubim vas :***

< Poruku je uredio tinast -- 24.3.2014 13:00:42 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 918
24.3.2014 13:00:46   
maja42
pozz cure evo da vam javim nemama vise bolova nije bilo ni krvarenja vjerovatno se samo sirim u cetvrtak idem na kontrolu imala sam neke manje mucnine par dana juce i danas nema ni njih sasvim se ok osjecam nadam se da je i s mojom bebicom sve uredu sad sam 8 tjedana i 1 dan... al nekako se stalno bojim da nes nije ok valjda nam je to urodjeno majcinski osjecaji.... jedva cekam cetvrtak da vidim svoju malu mrvicu....

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 919
24.3.2014 13:13:50   
vucica
majo to je sasvim normalno da se bojis, i sama sam takva i jedva cekam pregled. super je da su bolovi prestali i da ne krvaris, a sada se opusti i uzivaj user posted image

(Odgovor članu maja42)
Neposredna veza do poruke: 920
24.3.2014 13:59:56   
syringa
pumbice, krasna priča!!!!! user posted image  user posted image  user posted image
uživala sam čitajući je sa osmjehom na licu. user posted image
budi sretna, uživaj i veseli se. zaslužila si to! user posted image
daxy, sretna danas! javi kak je bilo. user posted image  user posted image  user posted image
bebac, glavu gore! znaš da MI NE ODUSTJEMO! user posted image  user posted image  user posted image
ikaaa, razumijem da se bojiš, no mislim da će sve to doći samo po sebi. nemaoj se bez veze plašiti nečega za što još ne znaš kak će biti.
tinast, ako su grčići i osjećaj kao pred m, ok. ja ti mogu iz mog iskustva reći da trebaš dići paniku ako te unutra počne žariti. user posted image
tak je bilo meni. par puta me nešto jako počelo peči kao da ima žar u utrobi. brzo nakon toga je moja mrva otišla među user posted image
drage moje, kod mene 6dc i počinje naša sdd akcija!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
pijem klomiće, pa ćemo vidjeti. nadam se da će ovaj ciklus user posted image  doći i na naša vrata!!!!!!!

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 921
24.3.2014 14:14:08   
maja42
mucnina se vratila na dim od vatre na to se prvi put i javila al neka je citam da je mucnina pokazatelj da je s bebom sve dobro

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 922
24.3.2014 14:20:53   
syringa
IZVORNA PORUKA: syringa

pumbice, krasna priča!!!!! user posted image  user posted image  user posted image
uživala sam čitajući je sa osmjehom na licu. user posted image
budi sretna, uživaj i veseli se. zaslužila si to! user posted image
daxy, sretna danas! javi kak je bilo. user posted image  user posted image  user posted image
bebac, glavu gore! znaš da MI NE ODUSTJEMO! user posted image  user posted image  user posted image
ikaaa, razumijem da se bojiš, no mislim da će sve to doći samo po sebi. nemaoj se bez veze plašiti nečega za što još ne znaš kak će biti.
tinast, ako su grčići i osjećaj kao pred m, ok. ja ti mogu iz mog iskustva reći da trebaš dići paniku ako te unutra počne žariti. user posted image
tak je bilo meni. par puta me nešto jako počelo peči kao da ima žar u utrobi. brzo nakon toga je moja mrva otišla među user posted image
drage moje, kod mene 6dc i počinje naša sdd akcija!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
pijem klomiće, pa ćemo vidjeti. nadam se da će ovaj ciklus user posted image  doći i na naša vrata!!!!!!!

krivo sam napisala. user posted image  ovo zadnje sam pisala tebi maja.
tinast, žao mi je što te snašla takva slabost. odmaraj i ne uzrujavaj se.
popij crnog vina! user posted image  user posted image  user posted image  

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 923
24.3.2014 14:39:20   
Snjeguljica_83
Cure, evo i mene malo kod vas... Ima svega tu, svakakvih novosti, teško vas je uloviti... Nisam danas baš rječita, stoga ću nakon svega pročitanog unazad dva-tri dana koliko me nije bilo kod vas, svoje osjećaje izraziti ovako:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neću ništa negativno, moram se nešto malo oraspoložiti. user posted image

Izvadit ću iz ormara jedan E. body koji je nosila kao novorođenče, tako da se sva raspekmezim, možda tako prizovem mrvicu... user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 924
24.3.2014 14:49:52   
Pumba
Ajme pa ženske moje vi ste na kraju mene rasplakale... kako je lijepo imati vas!!! HVALA HVALA HVALA vam na svemu, iskreno i od srca... drago mi je da vam je moja priča dala motiva, i da vam je godilo čitati moje dogodovštine user posted image

Meni je bio gušt podijeliti s vama moje emocije, moja razmišljanja i osjećaje. Znate da svima vama drage trudilice želim ovo što ja sad imam debeli plus user posted image , srce puuuuno sreće, ljubavi i mira napokon.

Ljubim vas, i one koje se još trude, i naše drage debeljuce user posted image user posted image

Samo da vam još javim da sam jutros zvala moju G i da me naručila 01.04. za pregled, da potvrdi trudnoću, pa ćemo vidjeti dalje što i kako. I uspijela sam muža nagovorit da ništa nikome na kažemo do 01.04. pa onda iza pregleda neka propjeva svojima i mojima jer znam da će puknut na guzicu ako bude i dalje morao šutati user posted image

Daxy jesi bila na pregledu kod MPO Gin? Javi nam sve, čekamo user posted image

vucica isti dan smo na pregledu, doduše ti si 9 dana više od mene trudna, meni je termin po svemu sudeći 26.11. tebi je 17.11. otprilike jeli? Bila sam na trudničkom forumu, tamo ćemo se svakako družiti user posted image A i skupa se debljati, hahahahhaa user posted image

eternity puno puno puno hvala mila moja... ma sve znaš, već sam ti rekla, ko da smo stare frendice nas dvije, hehhehee user posted image Ja definitivno očekujem poziv kad mi dođeš na jug dolje. Moramo napokon popit i tu 101. kavicu, hahahaha, kad već imamo osjećaj da smo ih 100 popili zajedno dosad user posted image Nadam se da od vas onaj plan SDD još uvijek vrijedi, nogice u zrak i doći će i tvoj user posted image napokon!!! user posted image

tintin ma mogu samo zamisliti kako ti je napeto upoznati svoju curu malu user posted image Ja sam još daleko od ikakvog osjećaja, nemam ni simptoma nekakvih tako da se praktički osjećam sasvim normalno i da mi menga nije izostala ne bi imala pojma jesam li trudna.. ali doći će i to.. Kad čuješ srce valjda je onda sve drugačije user posted image Robica spremna, torba spremna, ti i muž spremni, samo princeza treba izaći user posted image DIIIIIVNOOOO user posted image user posted image

Pinky moja hvala ti!!! user posted image I ja to mislim, kad srce čujem lakše ću disati.. ne znam zašto ali od početka sam u grču, trebala bi se malo opustiti, znam, ali ne ide baš... Više od ičega bi voljela da su ona najgora tri mjeseca iza mene sada, pa da se mogu opustiti koliko toliko. Ovako strepim još neko vrijeme user posted image

Perlice jesu, jesu, baš nevjerojatne emocije, ma suze idu i ne kontroliraš ih... Ali ništa ti ne brini, već ćeš ti sama skužit kako to ide za koji mjesec, neka se tata oporavi, neka ti i tvoj muž dođete na svoje, opustite se, i beba će stići... Znaš koliko ti želim tvoj user posted image user posted image user posted image HVALA NA SVEMU draga moja!

Andy moja hahahhahaa user posted image Sad sam ja kriva jer ti cmoljiš? user posted image hahahaha, ma to tebe hormoni zezaju, hehehehe, a ne Pumba user posted image Hvala draga, bilo je baš posebno, znam da tu reakciju mm neću nikad zaboravit. Ni ja, ni on. PRESRETNI SMO još uvijek i ne vjerujemo svemu ovome. Kako si mi ti? Simptomi neki? Hvala ti na dobrodošlici tamo na trudničkom forumu, vidjela sam da si pisala da vam se trebam pridružiti još i ja user posted image user posted image Šaljem poljubac Dinu, presladak je... valjda sam do sad sve tvoje emisije i videe pregledala i pogledala po 10 puta user posted image

lili22 hvala ti draga na savjetima, nastojat ću se malo opustiti i ne misliti na najgore scenarije, luda sam!! a vjerojatno i pretjerujem, ali nakon 2 god čekanja sad me svega strah kad se napokon dogodilo! Nije da to želim, jednostavno me neka glupa panika hvata, ali iza 01.04. ako sve bude u redu ću se valjda smiriti, barem se nadam da hoću!
Tvoje iskustvo s dojenjem je baš divno, na uzor svima nama. Drago mi je da vam je to bilo tako posebno lijepo iskustvo. Za sve uporne mame koje se bore s bolnim bradavicama i s upalama - kapa dolje, bravo hrabrice naše user posted image user posted image user posted image

bebac24 mila moja doći će i vaša beba, evo ni ja nemam objašnjenje zašto je ovaj mjesec uspijelo a sve ove mjesece prije nije?? Radila sam HSG možda je to utjecalo, ali to je bilo u 1. mj, onda je moglo uspijeti i u 2. mj a nije... user posted image Nismo baš pauzirali sa sexom, možda smo se mrviiiiiccuuuu više opustili ovaj mjesec, jer nisam ništa mjerila ni brojila, pa je vjerojatno psiha učinila svoje, ali ne može to biti jedini razlog. Svaki put noge u zrak, guzu naslonim uza stranicu kreveta, i gotovo svaki put sam išla spavati nakon toga bez dizanja iz kreveta. Držim fige da vam upali u travnju već user posted image E i ČESTITAJ MUŽU ROĐENDAN, puuuno ga poljubi od svih nas ovdje sa RR hehehhehee user posted image Neka vam bude veseo i poseban dan user posted image user posted image

folletto HVALA MILA na lijepim riječima user posted image user posted image Ima li kod tebe kakvih simptoma da nam se pridružiš u jesenskim bebama tamo na drugom forumu? user posted image Vidim user posted image NEĆE stići 31.03. jel' da? SRETNOOOO!!!!

tinast jesi bolje danas??? user posted image ajme, kad mi netko spomene hitnu protresem cijela. Grozno je kad te tako sve nešto stisne. Tlak je zeznuta stvar, a i anemija, i ja sam slabokrvna, fali mi željeza inače. Jednom prilikom sam išla dati krv kad je bilo dobrovoljno darivanje krvi, i dođem ja tamo onako cijela blijeda jer sam i inače svijetlog tena, izmjerila meni žena tlak i još nešto nemam pojma, i pogleda me onako poviše naočala i kaže mi "odi dijete doma, treba tebi dati krvi a ne da je ti nekome daješ", hahahhahaa user posted image Sigurna sam da ćeš biti dobro i nadam se da nije ništa za brinuti se, jedi više povrća, voća, popij smoothy jedan, više slanoga danas, i tekućine puuuuno. To je najbitnije, voda je spas za sve. I NARAVNO HVALA TI NA ČESTITCI i podršci user posted image user posted image Želim tebi tvoj user posted image čim prije pa će svi problemi nestati user posted image

syringa user posted image user posted image HVALA TI! Ali i ti si zaslužila svoju bebu, zato sada tu vašu SDD akciju provedite i ti nam dolaziš na trudnički forum za koji tjedan!!!! user posted image JEEEEEEEEJJJJ user posted image Bitno da je menga gotova, odmah se lakše diše user posted image Ne puštaj muža i ne idi piškiti nakon akcije, to obavi prije ako moraš, navečer se prije spavanja plan SDD odvija i do ujutro ne mrdaš iz pozicije ležanja user posted image TO JE DOBITNA KOMBINACIJA! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!