|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
24.3.2014 15:12:36   
daxy

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image Pumba - 20.03.- ponosna user posted image
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 926
24.3.2014 15:58:11   
daxy
Pinky nema na čemu. user posted image Samo ti radi,a kad god zatriba ti reci da se ja pobrinem za listu.
Ne bih htjela da ispadne da se namećem ili nešto. Nije mi namjera.

lili nemaš briga. Graf je super. I ja sam ih imala svakakvih,to je normalno.

folletto moj razgovor je bio sve samo ne optimističan konstruktivan i ugodan. user posted image

majo draga,super da je sve dobro. Čuvaj se. user posted image user posted image

snjeguljice ma bravo za optimizam,samo se ti puni energijom i pozitivnom mislima.

Eh,ljudi moji. Ja sam tako razočarana i tužna zbog ovog šta sam doživila u KBCu. user posted image user posted image
Idem sljedeći mjesec u CITO po drugo mišljenje. Luda sam već.
Najprije sam čekala sat i pol da me primi. Zatim sam ušla unutra i brže sam izašla nego ušla.
Pola od onog šta sam htjela pitat nisam uspjela. Da ne kažem da je pola vremena ona provela na mobitelu.
Najprije mi je rekla čim je vidila nalaz AMH da imam policistične jajnike. Ja ju pokušavam pitat 100 pitanja. Pokušavam izvuć iz nje što više informacija,a ono čorak. Jedva sam uspjela saznat da PCOS možeš imat i bez simptoma IKAKVIH. user posted image
Onda onako razočaranu me odvukla na UZV i dok je kopala po meni vaginalnim UZV u potrazi za lijevim jajnikom ja brojala zvijezde jer me bolilo. Endometrij trolinijski,nije mi rekla koliko MM,a folikul na lijevom jajniku 19-20 MM. Dakle O samo šta nije. Danas i sutra ciljani odnosi....
Vratila se nazad i ona meni ni 5 ni 6 nego da idem idući ciklus na IVF. Ja blenila ko da me netko ošamario. Govorim ja njoj,pa kud ranije? Sabrala se malo i kažem da bih ja pokušala neko vrijeme s Klomifenom,F-metrijom i ciljanim odnosima. Da mi se ne žuri toliko u postupak jer sam napravila HSG prije 2 mjeseca,pa bih pokušala još malo bez velikih intervencija. Kako želiš,kaže ona. U stimuliranom ciklusu ako budu više od 3 folikula ne smiješ imat odnose. Ja njoj: Onda mi je svejedno jer ni inseminaciju mi ne bi radili u takvom slučaju,zar ne? Da,u pravu si.-Ona Ja je šitam: Pa šta onda mogu izgubit?
Zapiše mi sve na papir: Ciljani odnosi iduća 2 dana,ako ne bude trudnoće sljedeći ciklus od 2-6 DC uzimat CC (klomifeni) i 7 DC doć na F-metriju. 1.DC nazvat za naručit se.

Eto,to vam je više manje to. Nešto sam izostavila,nešto zaboravila (i bolje). U svakom slučaju idem u CITO vidit šta će mi oni savjetovat,al cure ja ne bih još na IVF,mislim da se mogu još malo strpit do toga.
Svakako se nadam da ću idući ciklus dobit i štopericu,a ako uspijem užicat za vadit LH iz krvi mislim da bi bilo super jer bih mogla nešto i znat iz toga. Ovako sve radimo na slijepo.

Sve sam zbrda zdola napisala,al šta ću,ne mogu se sabrat nikako. Eto pitajte,komentirajte šta vas zanima....

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 927
24.3.2014 16:19:41   
tinast
joj daxy, nadala sam se boljim vijestima, zao mi je sto G ima takav odnos prema tebi user posted image ja vjerujem da ce ti u ova dva dana uspit user posted image i da ti neće bit potrebne sve te pretrage ni IVF ni ništa medicinsko već samo ti i M i akcija. Od user posted image zelim da ti uspije i da nas obradujes user posted image u travnju

meni je danas 12 DC ali ja sam ga već otpisala, bojim se da je ovaj izgubljen i ne samo taj već i sljedeći. volila bi biti optimističnija,ali nemogu user posted image ništa od mog iznenađenja za rođendan koji je za 31 dan i moje zimsko-bozicne bebe

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 928
24.3.2014 16:21:14   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja daxy, pa od kud sad PCOS??? user posted image Dal ti je AMH jako visok? Ne znam kakve su referentne vrijednosti niti išta, ali znam da kod PCOS-a on ispadne jako visok. user posted image Ne znam što ti reći na ostalo. Žao mi je da je pregled ispao tako grub i što ti se nije posvetila kako spada. user posted image No, mislim da je kod njih na MPO prioritet da čim prije uđeš u neki postupak. Sam Klomifen je nešto što uglavnom preporučaju obični soc. gin. kad ti hoće pripomoći s oplodnjom, a kad dođeš kod ovih na MPO onda te tjeraju čim prije u postupke. user posted image
Ajde, barem si se uspjela izboriti koliko toliko za sebe i svaka ti čast na tome. Drži mi se draga i ako možeš odi po još jedno mišljenje u CITO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 929
24.3.2014 17:36:42   
ikaaa
daxy draga moja...neznam što bih ti rekla.....ali vidim da si se sama uspjela izboriti za to da ne ideš odmah u postupak MPO.....ustvari sad me ta sva tvoja priča potjestila na moje početke i sam ulazak u MPO....kad se samo sjetim klomifena, pa f-metrije pa ciljanja odnosa, ali najgore od toga svega je kod mene bio visoki prolaktin i svaki puta kad bih išla u ciklus sa klomićem on bih bio jaaaako visok i opet ništa.....pa iseminacija.....pa ponovo neuspjeh.... onda smo ja i mm sjeli porazgovarali, i rekli samo sebi da sve pretrage koje smo uradili, i sad imamo sve, ma nema šanse da on više radi prokleti s-gram jer neznam po koji put ga više radi a dijagnoza ni cvrka bolja....a ja svaki puta nešto.... ma idemo privatno i gotovo i odmah smo idući mjesec bili u postupku IVF.... bilo mi je koma, pikalice, svaki dan skoro ići u ZG, ali isplatilo se jer sad kad čujem otkucaje srca, i leptiriće u donjem djelu trbuha sve se to zaboravi(eh da još su ostale tri oplođene jajne stanice pa kad se ponovo odlučimo bit će jednostvnije).....ali naravno nebih bila tako hrabra i jaka da nisam imala potporu od svoga muža i od VAS drage moje koje ste svaki dan slušale moje jadikovke...
daxsice moja ma sutra i prekosutra da si stisla mužića, nogice visoko u zrak...i ja vjerujem da je bebica u idućem odbrojavanju tu...držim ti figice i nemoj mi se puno nervirati oko ginića i doktora jer mi smo njima samo broj....ali ako ti zatreba kakva informacijica u vezi IVf...sve sam to prošla, slobodno pitaj...ali tebi to neće trebati je idući mjesec je tvoj mjesec.....user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 930
24.3.2014 17:39:36   
tintin
Daxy draga zao mi je sta ti je razgovor prosao tako user posted image stvarno su neki doktori bezveze, ja sam ti ciljane odnose radila sa svojom doktoricom i tek nakon neuspjeha sam krenila kod MPO doktora, s obzirom da nisi imala probane ciljane odnose mislim da ce ti oni u CIta prvo to pokusati pa ako ne bude uspjeha da ce kreniti s nekim postupkom, probaj otidji na razgovor kod njih. Draga moja ja ti od srca zelim da se mala mrvica primi sad i da nemoras sve to prolaziti. pusa velika user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 931
24.3.2014 19:11:12   
winkica
Draga daxy dali bi me mogla ubaciti na listu 31.3 sad nakon hsg-a se nadam boljem rezultatu, odnosnouser posted image user posted image ...
Ljubim trudnice i saljem cestitke pumbici i ljubim sve trudilice, nema me uopce na raji ali vas cesto citam i mislim na vas svaki dan

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 932
24.3.2014 19:31:24   
hipo
Daxy, žao mi je što ti bezvezna doktorica nije bila od pomoći. Umjesto da te usmjeri i pomogne, ona se ponjela ko neka šlapa. Držim fige za slijedeći razgovor ili još bolje da tvoja i muževa "aktivnost" urodi user posted image pa ti svi ti razgovori neće ni trebat.

Imam pitanje, možda je za neku drugu temu pa me preusmjerite. Imam više od 35. tj. imam hm, vjerojatno skoro 37 user posted image
Na više mjesta sam pročitala da se radi godina (+35) nakon 6 mjeseci javim ginekologu radi nemogućnosti začeća. Na nedavnoj kontroli (ona kontrola nakon laparoskopije mioma) dr. koji me prekrojio mi je rekao da će me malo tko ozbiljno shvatiti ako se javim prije godine dana "truđenja" :) pa sam počela mijaukat da imam tih valjda 37 i muž nekih 38 pa se sažalio i rekao
da mu se javim ako ne uspijemo za koja 3 mjeseca (to bi bilo nekih 9 mjeseci) al meni se ne da čeeeekaat više user posted image user posted image user posted image
Problem je s ovim dr. u bolnici što ga jako teško mogu uhvatit, za kontrolu sam ga lovila tjednima, ili je on na operaciji ili dežuran, ili sam ja na putu radi posla, pa menga, a prima samo jedan dan u tjednu......a i da bi došla do njega moram po uputnicu kod ovog svog koji hoće da budem strpljiva user posted image i tvrdi da sam ispravna i da samo moram čekat
Druga mi je opcija ovog iz bolnice ulovit u privatnoj ordinaciji jer sam iskopala na netu da ima svoju privatnu ordinaciju user posted image
Što mi vi savjetujete? Već sam umorna od trošenja para na LH trakice, testove za + i - ... Imam neko veliko povjerenje u ovog doktora, kad sam bila najluđa prije te operacije samo me on mogao smirit i uvjerit da će sve bit ok i stvarno je sve ispalo ok. Kako je zvijer bila velika rekao mi je da ću morat rodit na carski pa bi ja opet kod njega. Šta mogu, jednostavno imam povjerenja u njega.
I nevezano uz ovo kukanje, ova mi je vještica neka čudna, 3. dan je, a kao da mi je 6. ili 7. - samo je jučer bila donekle "ozbiljna" i ništa me ne boli....nisam nijednu tabletu popila, to se nije dogodilo .....nikad user posted image i još mi je čudnije bilo to što nisam imala nikakvi smeđi iscjedak prije user posted image od 2007. godine to imam uvijek.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 933
24.3.2014 20:03:50   
nadamse
Pumbice prekrasan način si izabrala za reći TM o user posted image Baš prekrasno. zasigurno će taj trenutak pamtiti cijeli život!
Daxy mila baš mi je žao zbog lošeg tretmana u KBC-u. Nadam se iskreno da ti neće trebati nikakvi postupci jer ćeš već ovaj ciklus postati user posted image
Ne stignem sve čitati, u strci sam, samo vam javljam da me možete skinuti s liste, stigla moja user posted image .
Šaljem vam puno zagrljaja.

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 934
24.3.2014 20:47:44   
LourdessPadme
Pozdrav lipe moje :-)
pumbice famozna prica :D Ja sam danas imala razgovor za posao i dobila ga , posao je super traze osobu za stalno. Sad me malo muci jer radimo na bebici,jesan li zlocesta sta san prihvatila posao a svaki cas mogu ostat trudna i ono ce opet morati trazit nekog. Radi mi griznja savjestiuser posted image

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 935
24.3.2014 20:57:12   
ikaaa
nadamse žao mi je zbog user posted image ...budi mi hrabra...teško je...isplači se i glavu gore..... tu smo uz tebeuser posted image
hipo ako ti nisu problem novci odi doktora potražiti privatno možda ga uloviš i razgovraj s njim.... najbolje tako jer oni kad su u bolnici rijetko kad imaju vremena za nas....
lourdess ma nemoj se uopće opterećivati s time.... samo nek bebica dođe što prije...lako će oni naći tebi zamjenu dok ti budeš čuvala svoju mrvicu u buši... bitno je da si ti dobila posao i sad samo opušteno i evo bebača...a grižnja savjesti išššš išššš.... user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 936
24.3.2014 20:57:55   
ikaaa
nadamse žao mi je zbog user posted image ...budi mi hrabra...teško je...isplači se i glavu gore..... tu smo uz tebeuser posted image
hipo ako ti nisu problem novci odi doktora potražiti privatno možda ga uloviš i razgovraj s njim.... najbolje tako jer oni kad su u bolnici rijetko kad imaju vremena za nas....
lourdess ma nemoj se uopće opterećivati s time.... samo nek bebica dođe što prije...lako će oni naći tebi zamjenu dok ti budeš čuvala svoju mrvicu u buši... bitno je da si ti dobila posao i sad samo opušteno i evo bebača...a grižnja savjesti išššš išššš.... user posted image

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 937
24.3.2014 20:58:51   
ikaaa
curke ikaaa zeznula pa dvaput kopirala....sorka

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 938
24.3.2014 21:39:26   
scarlet
Dobro večer svima! user posted image
Ajme Pumba sad sam pročitala kako si rekla mužiću za bebu!!!user posted image user posted image user posted image
Super!!! Tako mi je dragouser posted image user posted image user posted image
Nemoj se brinuti unaprijed, znam da je to lakše reći nego učiniti, ja još nisam ni ostala trudna a već mi se neki strahovi motaju po glavi kao; hoće li sve biti u redu sa bebom, imam predivnog sinčića hoću li imati sreće i sa drugim djetetom da sve bude super?
Sama sebi govorim da hoće i iš iš ružne misli user posted image tako isto i tebi savjetujem da se probaš opustiti i biti pozitivna.

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 939
24.3.2014 21:47:30   
daxy
tinast Hvala ti na lijepim željama. user posted image user posted image
zašto si otpisala ove dane? user posted image

Pinky ma ne znam ni ja. AMH mi je 54,87 (povećane koncentracije >48,5)
Ispada da stvarno imam povišen AMH,al moja soc gin nije ni trepnula na ovaj nalaz,dok mi je ova odmah dala dijagnozu PCOS (zaozbiljno,to mi PIŠE NA NALAZU!!!)

I hoću u CITO. Sad iskreno nemam volje da me itko više čačka dole osim MM,pa će to čekati do idućeg mjeseca. Odlućila sam ić kod njih na F-metriju uz stimulaciju (išla bih kod svoje gin,al ona mi ne prikazuje lijevi jajnik na UZV,pa to nema smisla). A u KBC ću se pojavit kad (AKO) budem spremna na IVF ili nešto više od toga...

ikaaa draga,puno sam ti zahvalna za ove riječi i budem ti se javila ako budem ić u MPO vode. Hvala ti. Ja jednostavno nisam još spremna za to. Ne znam zašto,ali imam osjećaj da mogu zanijeti bez IVF i ostalih oblika MPO. Ako ne uspijem do kraja godine zaplovit ću i tim vodama. Al mi je iznimno važno da to bude odluka MM i moja,a ne samo njihova.

tintin hvala i tebi puno. Moja soc gin mi može propisati stimulaciju,al kako sam i gore napisala ne može mi radit F-metriju jer njen UZV ne prikazuje moj lijevi jajnik. Iz tog razloga nismo to ni pokušavali. Sad ću sa svim ovim nalazima otić u CITO i nadam se boljim vijestima.

winkice nema problema. SRETNO!!! user posted image user posted image

hipo draga ako ikako možeš lovi ga u privatnoj ordinaciji. To ti je najpametnije. Ako mu vjeruješ svakako pokušaj doć do njega,pa makar platila taj pregled.

nadamse user posted image user posted image user posted image

lourdess ma kakva grižnja savjesti? Nek si prihvatila,radit ćeš taj posao koliko budeš mogla. A zar se trebaš gristi samo zato što si žena? user posted image

Eto toliko od mene za danas. Sutra se tipkamo.... user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 940
24.3.2014 21:48:43   
daxy
Trudilice:

user posted image nadamse - 26.03.
user posted image winkica - 31.03.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 941
24.3.2014 22:39:47   
tintin
Nadamse draga jako mi je žao user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 942
25.3.2014 7:07:05   
Snjeguljica_83
Jutroooooooooo!

Daxy koji wellness tretman si imala, ha? user posted image Ma zbilja! Doktori bi trebali imati neku posebnu žicu, osim svog znanja u tim stručnim vodama, oni bi trebali biti psiholozi, pristupiti nam ohrabrujuće, znaju da žene dolaze sve očajne, pa u sklopu njihovg posla trebalo bi biti uputiti neku toplu riječ. Ma ostala sam bez teksta! Jako mi je žao...
Ipak, ti si jaka i žena od karaktera pa si uspjela izboriti se za sebe. Točno znam što te snašlo, kad si osjetila takav odnos doktorice prema sebi, jednostavno zaboraviš što si dalje htjela pitati, zašto si tamo došla. Tako i moja soc. gin. je postupla sa mnom, kao što si došla, nije ti ništa! Ženo, pomozi mi bar psihički, ako ne fizički. A ubilo bi je da mi je napravila kratki UZV. user posted image user posted image

Ženo, zgrabi svog muža danas i sutra, želim vam user posted image na najprirodniji mogući način. Ajde, bebica, iznenadi svoju mamu i tatu!user posted image (inače, vidim puni ste akcije ovaj mjesec, a O ti dolazi nešto kasnije... neka, neka, samo neka dođe)

Nadamse žao mi je zbog user posted image
user posted image sa svim drugim curama koje su otpale s liste...........

Puno pozdrava svima!!!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 25.3.2014 7:08:18 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 943
25.3.2014 7:30:32   
daxy
Jutro cure.

snjeguljice slažem se. A taj dio da bi trebali bit psiholozi sam skroz zaboravila. Evo da ti nisi spomenila,ne znam kad bi mi palo na pamet.

Tek s te strane je bilo katastrofa. Čini mi se da bi se parovi koji imaju problema s plodnosti jednostavno morali pomirit s tim da su sami u tome i s takvom misli se uputit kod ovih nazovi stručnjaka.
Pripremit se na to najprije psihički i svakako napravit domaći rad,znači saznat sve šta se može saznat o vlastitoj situaciji i mogućim opcijama. Izabrat ono šta mi sami mislimo da je najbolje za nas i to zahtjevat od njih. Ja ne vidim drugi način.
Ja sam bila šokirana jer je naš prošli razgovor bio super. Ovo me tako iznenadilo najviše zbog toga.

Sreća pa je moja soc gin dobra pa će mi pomoći u ovom,inače ne znam šta bih napravila. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 944
25.3.2014 7:36:02   
daxy
Nadamse,žao mi je zbog user posted image . user posted image user posted image

Ove 4 preostale cure,nadopunite ovu lijepu listu! Navijam za vas! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image winkica - 31.03.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 945
25.3.2014 9:17:13   
folletto
o daxy kada sam pročitala tvoje iskustvo samo sam joj ovo poželila napraviti user posted image
iako takvima ni to ne bi pomoglo da im pomogne sjetiti se tko su gdje su i zašto su...
Ako su nam liječnici takvi što očekivati od drugih zanimanja?! Uh baš sam bijesna user posted image

To me je podsjetilo na neku sasvim drugu temu i tiče se druge službe, ali svejedno šokira čovjeka i potpuno uništi povjerenje u sve naše službe.
Jedna moja prijateljica je imala velikih problema sa agresivnim partnerom. Naravno da ga je napustila, ali tada je uslijedilo psihičko maltretiranje koje je još teže podnosila..
Nakon što je situacija stvarno dosegla vrhunac skupila je hrabrost i otišla na policiju.
Mjesecima se pripremala psihički kako će to napraviti i kada je napokon došla, požalila je isti tren. Saslušali su je i otpravili u jednoj jedinoj rečenici: "Mi tu ne možemo ništa jer nemamo fizički dokaz" Hellooooo žena godinama trpi psihičko i fizičko zlostavljanje a vi ne možete ništa?!
Ok, samo je rekla, eto barem ćete lakše riješiti slučaj ako me nađete negdje pretučenu ili možda mrtvu i otišla.
Možete misliti kako se osjećala nakon toga...
No, nije tema pa neću dalje.
Zaključak: Gdje god se okreneš i što god ti treba ostaje nam ona stara "Uzdaj se u se i u svoje kljuse"

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 946
25.3.2014 9:25:44   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja daxy, nadam se da si mi danas malo smirenija. user posted image Trebaš biti smirena i opuštena tako da napraviš dobru podlogu da se sad mali bebač primi pa da ne moraš uopće razmišljati što dalje nakon ovog ciklusa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naravno da je najbitnije što ti i TM odlučite jer radi se o vašim životima tako da sve ostalo zanemari. user posted image

Snjeguljice, nekako nam se rjeđe javljaš. user posted image Dal je sve ok? user posted image

Lourdess, nemoj se opterećivati s time. Našla si posao i to je super! Čestitam! user posted image user posted image user posted image A bebica kad stigne, stigne i neka te to uopće ne brine. Imaš pravo biti žena i majka i drži se toga. user posted image

Draga nadamse, jako mi je žao zbog user posted image . user posted image Sljedeći ciklus malo više akcije i bit će i pozitivnih rezultata. user posted image

Hipo, ja bi na tvom mjestu išla privatniku (naravno ako si ga možeš priuštiti) i neka ti on napiše što sve trebaš obaviti i onda dođi s tim popisom kod svog soc. gina i traži uputnice za to. Tako ja radim. user posted image Na taj način plaćaš samo preglede i konzultacije s privatnikom, a sve dodatne preglede, nalaze, lijekove i sl. ide preko soc. ginekologa. Mislim da ako je imalo ok da ti neće prigovarati jer ti tada IMAŠ dokument u rukama od nekog eksperta koji traži da obaviš to i to. Sretno! user posted image

Draga moja winkice, baš mi fališ i tako mi je drago kad se malo javiš. user posted image Kako su tvoji klinci iz vrtića? user posted image Javljaj nam se češće kad uloviš vremena. user posted image

Ostale cure, mislim da bi mogli početi skupljat nove datume za travanj. user posted image I neka bude svima presretan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 947
25.3.2014 9:46:13   
daxy
folletto strašno,ne znam šta da uopće kažem na sve te situacije gdje redovito izvisimo kad nam je najpotrebnije da nas netko štiti ili nam pomogne. user posted image

Pinky danas mi je puno bolje. Ja uvijek razmišljam korak unaprijed jer moram planirat (naručiti se na vrijeme) i usklađivat sve to s poslom i mojim i MM,a moram i novce ostavit po strani za put i za ono šta moram platit,tako da ne zakasnim kao prošla 2 ciklusa. user posted image Postala sam majstor u planiranju. user posted image

Evo,MM i ja smo odlučili da idemo na konzultacije privatno prije nego počnem uzimat klomifen.
Kasnije ćemo odlučit gdje kako i šta radit. Mene kopka PostKoitalni test koji nisam radila,a to sam htjela jučer pitat i pisalo mi je na papiru pod OBVEZNO PITAJ!!! user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 948
25.3.2014 10:35:27   
Snjeguljica_83
Pinky istina, rjeđe se javljam, ali vas redovito, i to po nekoliko puta u toku jutra, čitam. Ne znam što mi je, baš sam bezveze. Ma bit će da je proljetni umor. user posted image Kad sam već mislila da je stiglo proljeće, opet sam izvadila kaput iz ormara. user posted image
Ne mogu se natjerati napisati barem jednu rečenicu... Hvala što pitaš za mene.user posted image user posted image
Onda mi se još u mislima vrti to iščekivanje, još 8 dana, izuzev danas, pa ćemo saznati jesmo li MM i ja napravili nešto user posted image

Zbilja, samo sunce mi može pomoći da se iskoprcam iz svega ovoga. Valjda će doći za koji dan........ user posted image

Sinoć smo MM, Ema i ja išli kolektivno spavati u 21:40 i zaspali u roku od 3 min. Možda i prije. user posted image user posted image

Ma dobro sam ja, na momente sam jako dobro, ali na momente.... user posted image sva nekako nervozna, nestrpljiva.....

Našla sam si benkicu broj 56, ma zamislite vi kako je to maleno.... Jao... Onda usporedim s Emom, tako je sitna bila..... user posted image

Pumba lijepo si iznenadila muža, svaka čast!!! user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 949
25.3.2014 11:09:01   
lili22
Snjeguljice skroz san se nasla u tvome postu, isto se tako ja osjecan. Ja cekan jos 4 dana i luda san, pokusavan se opustit ali nemogu. Beba mi je postala opsesija. Do O san dobro i uzivan ali posli O san luuuuudaaaa! user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!