Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (2.3.2014 16:07:35)
|
Cure, hvala vam! Andy, ah čak sam te rasplakala... Popodne sam nestrpljivica jedna opet piškila jer po svojoj prirodi trčim pred rudo, ništa se nije pojavilo. Ali, tek mi je 28. dan, test nije baš nešto osjetljiv, napravljen je 3 dana prije očekivane M. i tako. Stvarno je rano! A crtica je crtica, ne? Za 5-6 dana bit će jača crtica. Strpljen-spašen... Ništa me ne boli! Trbuh, nikakvi grčevi. Znate da inače kukam u oko svog datuma... Znači, M. ne dolazi! To je jasan znak! Osim toga, imah crticu i to je to! Hvala, drage, na čestitkama.....[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=metulj.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=metulj.gif] Od sinoć me boli ispod križa... [sm=zmeden.gif] Slatka bol, ako je zbog [sm=duda.gif]? Spavam loše, noćne more, vruće po noći... I glad zadnja tri dana. Možda je povezano ili umišljeno... Cure kojim ase približavaju datumi, kako ste vi?! Lista je prekrasna... [sm=bravo.gif] Samo je trebalo dočekati ovu 2014. godinu, kako je dobro krenula.....Jeeeejjjj! Sve ćemo na jesenske beb, jjejeeeej![sm=bravo.gif] Ma kako je krenulo, bit će još trudnica![sm=duda.gif][sm=modricrtici.gif] P.S. Može biti da mi je upalilo: jastuk ispod guze za vrijeme akcije, zato cure, znate što vam je činiti![sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|