PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (3.3.2014 15:22:14)
|
Joj, lista nam je tako lijepa. Baš ju je milina gledati. [sm=zz_wub.gif] Draga anamiha, što si odlučila - kad piškiš testić? [sm=zmeden.gif] Navijam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jasmina, draga, ma nisam to donjela sreću već sam zaprijetila ječemencem ako ne budu u akciji i vidi kako strah djeluje. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kako misliš da si trebala danas dobiti? Pa tek ti je 10 dpo ako se ne varam? [sm=zmeden.gif] Uglavnom, kako god samo da se ne crveni i da nam se i ti pridružiš na jesenskim bebama. [sm=smiley1.gif] Pumbice, fališ nam! Vraćaj se brzo na RR! [sm=smiley1.gif] Saki, dal misliš pod bakteriološkim nalazom cervikalne briseve ili nešto drugo? [sm=zmeden.gif] Navijam da vam je onda ovo gađanje ovaj put bilo uspješno i da ćeš postati [sm=nosecka.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Maja, da, još je jako rano da se bilo što vidi na UZV. Sljedeći tjedan bi se već mogle vidjeti gastacijska i žumančana vrećica, a možda i malo srčeko. [sm=smiley1.gif] Andy, moja draga, kako mi se osjećaš? [sm=zmeden.gif] Nadam se da za mjesec dana i ti ja ćemo saznati da je sve super kod obje. [sm=smiley1.gif] Ja sve teže stanem u svoje hlače ... mislim da ću morati ubrzo u shopping. Pa zar nebi trebao trbuh počet rast tek nakon puna 3 mj. trudnoće, a ne ulaskom u 3. mj.? [sm=zmeden.gif] Mali andeo, sad je krenuo val trudnica ... pridruži se u ovu veselu vožnju i sve se onda selimo na jesenske bebe. [sm=smiley1.gif] Supergirl, pa što onda još radiš na RR? Pusti internet i zaskoči TM! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga Perlice, dal ti se tata oporavlja? Sad su prošli ovi najteži dani pa se nadam da je svakim danom sve bolje. [sm=smiley1.gif] Nadamse, tako treba! Ideš s nama na trudnički dio podforuma. [sm=smiley1.gif] Dodam te sad na listu. Draga moja daxy, tempicu nećemo previše hvaliti da se ne pokvari, ali izgleda odlično! [sm=smiley1.gif] Ma ovaj ciklus si nam sigurno trudna. Osjećaš to, zar ne? Priznaj! [sm=smiley1.gif] Sremice, nemoj se žalostiti prije vremena. Možda je došlo kasnije do implatacije pa nema još dovoljno bete da ti pokaže plus. Pričekaj do vađenja bete i možda se ugodno iznenadiš. [sm=smiley1.gif] Navijam za to! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cosak super za dobre nalaze! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dodam sad i tebe na listu. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|